Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Haideti baieti astazi avem 4/4 sa le castigam pe toate sa dispara verdele ala inchis de pe sf , sf vreu galben !

@, Ce ai sters tu pe jos ma amaratule, tu nu vezi ca nu ma bag in discutiile voastre ca nu ma intereseaza ? Iesi ba pe afara mai trage aer in tine. Si revino-ti la normal, vezi tu ca comentez eu de tine? Vezi-ti ba dracu de treaba ta. Noliferule. Nu vede-ti ca ati disperat intr-un joc ati ajuns ca si voi ca prieteni sa va certati intre voi? Va inebunit jocu asta ba plozilor. Reveniti-va la normal aproape faci 20 de ani si stai toata ziua pe un calculator. Iesi pe afara mai vezi lumea ca ai inebunit intr-un joc.Ce ziceam de 13 ca el sta toata ziua pe sa-mp dar tu esti mai rau ca el. Crezi ca ma impresionezi tu pe mine ca mi-ai facut un post in joc sau ti-ai pus valetii sa comenteze la mine =)) ?Pot sa-ti fac cat rau vreau dar nu ma mai intereseaza tine minte asta. Poti sa comentezi ce vrei, ma doare unde ma pupi zilnic. sal

Edited by SKY ZEW BELEAUA

da, vere

cand vad cearta pe la discutii imi amintesc de voi 2 si de cat de prosti sunteti, lua-v-as pe baiat de saracii ambulante

din contra, eu le-am zis sa termine cu cearta

ia auzi, plm, daca si eu stau toata ziua pe samp... de unde ai scos-o pe asta, bai parlitule? vezi-ti in plm de amaraciunea din tn si nu mai comenta de altii ca esti vai de capu tau.

intru doar la war-uri si se gaseste un sarman sa zica ca stau toata ziua pe samp, pai ho bai lepra ca dintre noi doi, tu esti ala pe care merge cu parizeru la scoala sa bage bani in samp =))))))))))))

nush cum sa-ti zic, te cam aprinzi cand isi bate cineva pl de tn. ;)

Felicitări tuturor pentru warurile de astăzi. V-am cărat din nou ca să zic așa. Totuși, dacă mai câștigăm 1 săptămână sau 2 încontinuu, Avispa nu vor mai rezista și mulți dintre ei își vor pune demisia, pentru că 3 sferturi din membrii lor sunt doar după turfuri acolo. Vorbim mâine la waruri.

Cu dedicație:

h3kUgOy.png

Felicitări tuturor pentru warurile de astăzi. V-am cărat din nou ca să zic așa. Totuși, dacă mai câștigăm 1 săptămână sau 2 încontinuu, Avispa nu vor mai rezista și mulți dintre ei își vor pune demisia, pentru că 3 sferturi din membrii lor sunt doar după turfuri acolo. Vorbim mâine la waruri.

Cu dedicație:

h3kUgOy.png

Ne-ai carat ca sunt eu in Spania (sa nu te superi emotivule, stii ca glumesc).

Ia cara si poza asta :)))).

Ii mai stii?

post-99087-0-29639100-1470055240_thumb.jpg