Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Askhanar, ce-ai mă, mi-aduc aminte de acum 2 ani, i-am făcut post lui oTo să îi scot liderul. Mi-a sărit tot serveru'n cap, am ieșit din ELC din cauza aia.

Erai mic pentru oTo??? oricum și eu ti-am sărit în cap ca toată lumea sa ne protejam liderul. Pe oto l-am ajutat mai mult decât pe restul dar a fost cel mai mare bulangiu posibil în viața, și pana la urma eu mi-am văzut de jocul meu și el de treaba lui, tirist, ce sa îi ceri.

@, ai zis că o mafie nu stă în 2 membrii.

Pai nu sta in 1'2 membri. Cand erai si ii bateam pe avispa ei erau 14-15 si noi 30. Acum le'au mai venit si lor membri si astia fugeau ca oile (si totusi am pierdut la mustata 8-7). Acum am pierdut si cu 69, din 30 on ramanem 19. Cu cine sa joci? Palete o gramada.

Cand voi erati 15 si avispa 25-30 si va tinea in hq de ce nu le luai turful? Singur nu poti.. si asta e!

Edited by SylvyuGoogle

Tot nu vrei Deea sa faci evidenta si sa sanctionezi absentii (eventual si scorurile)? Nu vezi ca suntem 41 in factiune si la war doar 25? Cum vrei sa evoluam asa? Sau vrei iar sa avem doar 1 turf (hq-ul) sau nici ala? Scapa de inactivi, daca nu imi pun si eu inactivitate 2 saptamani sa nu-mi mai bat capul degeaba.

Muriti dupa functii toti vad. Sky te bati cu pumnul in piept ca faci, ca dregi si apoi vii cu demisie ca nu suntem in stare de nimic. Pai ce facem aici? Cine conduce, aduce si accepta membrii? Iti chem prieteni si spui ca nu sunt buni? Te bati singur in vorbe.

Fara suparare, coordonarea este ZERO (pe langa faptul ca suntem palete, putini la war si etc.)

Deea hai cu evidenta aia si pe ziua de azi!

Showy eu zic sa nu mai duci grija la altii de cheats si alte prostii, ok? Astia care zici tu ca au luat ban au jucat fiecare cateva waruri si oricum unii erau palete si cu cheats. Nu vreau sa dezvolt mai mult, asa ca veziti de ciorba ta acolo in Avispa. Are cine sa sa se ocupe de codati. Vºam luat cateva turfuri si incepi si tu sa faci liste care gang are mai multi codati? Ce vrei wipe? Hai sa fim seriosi, ce dracu.

Askhanar hai sa ne vedem fiecare de ograda lui si sa nu mai dam din gura aiurea de altii, ca tii tu in HQ, ca istoria se repeta si alte basini dºastea de 2 lei. Fiecare gang a avut momentele lui, cum Avispa a fost tinuta de El Loco in HQ, asa si El loco de Avispa. Deea a zis doar ca vin alti membrii sau ce zice ea acolo, nu a spus ca sunteti voi palete/varzari ca sa sari in sus ca zmeul. Daca vrei o zic eu, Showy vad ce deja isi ia nasul la purtare. Si sa stii de la mine, daca bati in 35 de membrii un gang advers cu 20 de membrii, nu inseamna ca sunteti mai buni. Azi la primul war ati fugit la influenta in tunel pe aeroport si va dati zmei? (tinand cont si de faptul ca noi eram 28 si voi 33). Ce dracu facem suferinte pe burta goala? Eu am si zis ca unii momentan din El Loco sunt paraleli si inactivi (bine ca au iesit cativa din ei) si tu te mandresti ca bati copii care habar n'au sa joace? Nu vreau sa ne jignim reciproc, vreau doar sa'ti vezi si tu de ciorba ta impreuna cu Showy.

Sunt asa de baiat bun incat nici nu v'am de mention, asa ca sa nu va mai aud.

SPER SA NU MAI VAD ALTE REPLYºURI D´ASTEA DE RAHAT CARE NUºSI AU ROSTUL, MERSI!

Edited by SylvyuGoogle

@, vine imediat si evidenta, showy nu are habar cine lupta contra lui, maine sper ca pot rezolva ceva si sper ca nu imi mai stricati surpriza pentru rifa! Le-am promis surpriza si voi ati stricat tot, nu ca nu am aratat-o pana acum, +36 in mafie si nu se prezentau la war sau intrau tot 20 ca si noi, am print screen cu 25 membrii pe zona de war si rifa nu era la war, trecem peste, o refac inpoi, dar de data asta sub alte masti dar aceeasi jucatori de acum cateva zile. Mai mult nu zic.

Prefacut Druxleer asta, cica ca vine la noi si aplica rifa :)) nici nu stie cu ce lider vorbeste sau la ce factiune aplica, nu ma mir. Oricum incep sa devina mai interesante war-urile. Asta pana revine sNrobert ca dupa totul o sa fie mai usor cu mult. Poate se mai bucura si ei odata de SF sau poate nu. Poate o sa se bucure de o runda pe HQ si atat. Ce o sa fie vedem.

Edited by Deea Shakira

@@Deea Shakira, Surpriză nu va mai exista, pentru că nici eu și nici zeAmateur69 nu o să fim la waruri. Tu crezi că ne dai afară ca pe niște cârpe și arunci cu argumente false gen "nu renunț la o mână de oameni pentru 1-2 membrii". Acum te-ai văzut încolțită, nu mai poți lua turfuri și te gândești să faci orice ca să câștigi turfuri. În locul tău îmi dădeam /sms și îmi spuneam "mulțumesc că nu te-ai dus contra noastră." Dar tu, ai pretenția să vin iar să te ajut? Niciodată, nici eu, nici zeama și nimeni altcineva. L-ai prostit pe GGhrtTT să ne cheme, când ți-am zis dinainte, când eram în mafie, să-i dai sublider în locul lui Gabos.. ai zis că "nu renunț la o mână de oameni pentru 1-2 membrii". Ai refuzat oferta, ai zis că nu ești JJamaLL, nu prea mă interesa pe mine de sublider, ți-am explicat că nu stau membru la niște sublideri incapabili, acum poți să te dai și cu curul de pământ că nu mai vine nici pulea la tine în facțiune. Stupid b***ch.

@@Deea Shakira, Surpriză nu va mai exista, pentru că nici eu și nici zeAmateur69 nu o să fim la waruri. Tu crezi că ne dai afară ca pe niște cârpe și arunci cu argumente false gen "nu renunț la o mână de oameni pentru 1-2 membrii". Acum te-ai văzut încolțită, nu mai poți lua turfuri și te gândești să faci orice ca să câștigi turfuri. În locul tău îmi dădeam /sms și îmi spuneam "mulțumesc că nu te-ai dus contra noastră." Dar tu, ai pretenția să vin iar să te ajut? Niciodată, nici eu, nici zeama și nimeni altcineva. L-ai prostit pe GGhrtTT să ne cheme, când ți-am zis dinainte, când eram în mafie, să-i dai sublider în locul lui Gabos.. ai zis că "nu renunț la o mână de oameni pentru 1-2 membrii". Ai refuzat oferta, ai zis că nu ești JJamaLL, nu prea mă interesa pe mine de sublider, ți-am explicat că nu stau membru la niște sublideri incapabili, acum poți să te dai și cu curul de pământ că nu mai vine nici pulea la tine în facțiune. Stupid b***ch.

Hai ma ce dracu, tu scuipi si apoi lingi? Ai plecat tu si x, y si apoi vii si razi ca pierdem turfuri? Cand noua ne pleaca membrii si la altii le vin, e logic ca pierdem. Las-o moarta asa cum a cazut acum.

Raman la 2 vorbe ale mele:

- Un gang nu sta in 1-2 membri (si dovada o ai si tu prin prezenta in El Loco pana sa vin eu si altii, stateati in HQ si in afara de tine si inca 2-3 nu prea facea nimeni scoruri pe plus si tot 0 turfuri aveati, dar mai trebuie si cantiate uneori... voi erati 15 la war).

- Toata lumea alearga dupa functii, ca**mas in ele. De parca daca am rank 6+tec+combat sunt zmeu si zbor cu ele. Lasa ca pot si fara ele. Unii dintre voi pentru rank 6 va fu**ti in ei de prieteni si va duceti dupa functie care oricum dupa o perioada fie ea scurta sau lunga, ajungeti inapoi de unde ati plecat.

Gghrt zicem una si facem alta.. ne dam dupa cum bate vantul (asta asa ca fapt divers).

Showy te pwp si ma bucur ca ai inteles si n-ai reactionat ca un copil de 15 ani cu arfe si figuri de 2 lei.

Edited by SylvyuGoogle

@, imi cer mii de euro ca intervin dar google noi am reusit sa luam aproape tot sf in 6 oameni old faraon nu zice ca 2 oameni nu fac treaba ca muzzy scoate + cat tot elc-u la un loc si zeama la fel

Ma tu esti beat sau ti-e rau? Am zis ceva legat de jocul lui Muzzy? Eu am spus ca degeaba 1-2-3 fac scoruri daca restul sunt palete. Ai rpg sa vezi cum statea El Loco in HQ si Muzzy + inca 1, 2 aveau scoruri de 50-5. Ia-o logic, pwp.

@, Te voi contrazice pentru ultima oară, și ți-am și demonstrat. Am intrat ELC, în a doua zi am luat HQ-ul, și dupa ce am luat si GSSF nu a mai pierdut nici un war, cum am ieșit eu și zeama s-au dus din turfuri.

Mancati-as talentul tau, uite despre ce vorbesc:

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6170

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6171

Cum sa bati cand adversarii sunt cu +6-7 membrii peste? Zi`mi tu ca RPGùl nu`mi arata.

Ceea ce-mi spui tu e alta poveste, eu ti-am spus de treburile astea recente pana sa se mai adune membrii. Ne-am strans mai multi, i-am batut, am luat 6-7 turfuri, apoi plecati vreo 3-4 si din 33 la war ajungem sa fim 25 si spui ca haha sunteti fraieri nu mai castigati. E urat, urat tare. Te-am pwpat si las-o asa.

Edited by SylvyuGoogle