Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, esti pe aproape, dar lasa mai bine stau asa fara sa ma cunoasca nimeni.

Bun, am si eu ceva de spus, bun azi nu am putut ajunge la waruri deoarece am avut probleme legate de viata reala, nu las viata reala si planurile pentru um amarat de joc. Care nu are rabdare si moare dupa patratelele pe o mapa sa mai astepte, am intalnit multe persoane pana acum si toate disperate dupa aceste patratele, care a venit aici sa ajute sa nu se mai vaicareasca deoarece pierde turfuri, unii cum vad ca de la 10 turfs ajungi la 0 gata pleaca la mafia cu cele mai multe turfuri sau etc. Cei care stau doar ca sa nu fie civili va rog frumos site-ul este al vostru si cererea va asteapta, nu vreau sa fiu inteles gresit dar atatea comentarii ca ati pierdut nu stiu ce turf, si aici mai este o parte proasta deoarece voi nu ascultati, daca vi se spune sa dati clear daca vi se spune stati influenta voi va duceti rambo.

La war nu esti pe cont propriu, de asta este un gang format din 40 de nebuni, trebuie sa ne ajutam si sa ne tintim obiectivul cel de a castiga orasul San Fierro, prin cooperare si devotament se poate castiga. In rest toate cele bune

Toata lumea vorbeste de cooperare, ascultare si asa mai departe, dar putin si practica. Sa le ajute Dumnezeu celor din Rifa sa se mentina, sa fie war de la egal la egal, nu cum a fost pana acum. Din cate am vazut Askhanar e rank 1 =)) baga membrii si in schimb primeste rank 1. Asa trebuia sa fac si eu cu gabos si florance, mai mult gabos ca el a adus lume. Trebuia sa ii dau down si sa il bag pe muzzy rank 6 si imi aratam nesimtirea, interes peste interes, am si eu interes de a cuceri cu voi orasul, dar nici asa, dau rank down dupa ce imi bagi membrii in factiune. Poate ca Askhanar vrea sa ascunda "durerea" sa spun asa prin simplu fapt ca spune, am renuntat la functie, conducerea va alege alt sublider. Oricum e urat ce ati facut cu Askhanar. Daca nu era el poate nu aveati voi atatea, am fost intrebata de acest Blast zis Solstice sau cum il va chema, daca ii dau rank 6 lui si inca 1, Belz sigur nu a vrut sa renunte la Showy pentru un sub de nimic care nu face nimic, civili de acum cateva luni pe joc si deja e clan de zei. Poate cativa din ei misca ceva, dar restul sunt de umplutura, nu mai dam atacuri, poate asa 1 atac 4fun fara prea mult efort.

Felicitari Askhanar pentru munca ta calcata in picioare, apreciez ca nu esti genul care demisioneaza. Suntem noi rivali de mult timp, dar nu te lasa calcat in picioare. Lasa-i sa iti ceara ei ajutorul. Ma gandeam ca vrei rank 6 aici cand ai zis ca aplici ELC, dar nu a fost sa fie, nu am renuntat la fostu sub deloc. Am avut eu interes si inca am, dar nu in halul acesta.

Showy nu mai pleacă nicaieri.

Deci. .. nu plec nici eu, dar în urma celor întâmplate astazi am decis sa renunț la funcția de sublider ( luat pe pile "citat din fanica 9 ani").

În seara aceasta se va alege un nou sublider numit de către conducere. O seara buna.

Ps : De acum mă pun pe +.

Așteptăm un comentariu de la showy cap de palmier în legătură cu excursia lui pe Via Salaria în Italia, spor la făcut bani.

Nu ma asteptam la o astfel de atitudine ,bravo :))

Te cunosc de mult Legeto si nu erai tu genu asta , sa renunti la ceva foarte usor ....Sper sa echilibram war-urile si sa mentinem atmosfera , fara certuri ... O zi faina tuturor !

Edited by AsSasiNn ZEW