Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@Deea Shakira, Fi atent, eu il respect pe Askanar ca a vrut sa faca ceva cu acest gang insa hai sa-ti mai explic ceva ca tu esti prostuta din cate vad.

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6367Vezi aici ? TOP 10 scoruri = 8 sunt din H2K, war in LV!

Ce crezi, tu ai zis ca eu sunt pe spatele lui Ask aici, fratele meu (sora mea), nu stiu daca esti fata / baiat, crezi ca daca acesti baieti din H2K nu erau in Avispa, Avispa mai facea fata in LV ? Iti zic eu, nu.

Cu tot respectul pentru Askanar ca-l respect si ca vrea sa castige, aduce oameni si niste oameni de nota 100, insa mafia asta este pot spune facuta in mare parte de mine.

Zeppe este adus de mine impreuna cu Anotimp, Naga este adus de mine, Tuddy la fel este adus de mine, ma refer la cei cu rank 4+. Bun, Aditssa a intrat aici ca eram cativa din KIA si acu dupa cum vezi am adus 12 oameni care sunt la fel adusi de mine. Cum sa-ti explic, 20/41 cam asa sunt oameni adusi de mine.

[F4L]kiNNNder[F4L.] 1 4 510 [F4L]Asqwe[F4L.] 2 3 840 Askhanar. 2 3 900 [F4L]Levyy[F4L.] 2 3 1020

Fi atenta, cu tot respectul pentru cei din F4L, crezi ca daca noi cei din H2K nu eram la war, acest war era castigat ?

Acuma nu vreau sa fac diferenta dintre H2K si F4L pentru ca este o "alianta" in sensul ca ne intelegem foarte bine, ne avem bine unu cu altu insa ti-am deschis putin ochii ca esti cam proasta si vorbesti mult si prost. Iti zic eu, mafia asta fara mine nu lua nici 5 runde in alt oras.

Uite alt exemplu in care aproape doar H2K este in top 10 la scoruri, un war in LS : https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6359

Ti-am zis, nu vreau sa ma cert cu x si y ca manci tu cacat aiurea si ca x a lasat lideru pentru y.

Cum ti-a zis si Ask, el nu umbla dupa functii deci il doare in **** de rank 6, intelegi? El ca rank 2 are influenta asupra mafiei.

Si asta este ultimul meu post aici, de acu poti sa vorbesti singura ca tie degeaba iti explica omu ca tot ca tine este, hai te-am pupat.

@RoberT ZEW, Atat. Deja dupa ea ZEW era in El Loco insa cum ti-am mai zis, doar gura este de ea.

Edited by AIM Zitrone aka BlasT

Blast, hai sa nu ne mai ratoim aiurea și va rog sa nu mai postați aici dacă cautati cearta, ok? Dacă stăm sa o luam la rece, nimeni nu poate face nimic de unul singur. Ti-ai făcut trupa, clan de prichindei sau ce vrei tu, bravo. Acum veziti de joc, ca sa nu o dam în altele.

Ca dacă te iau altfel, mă pisi pe aproximativ toti membrii tai (excluzand câteva persoane ca-mi sunt prieteni vechi). Au cont de 1-2 ani și se dau zmei? Prin 2011 sugeati ţâţă, ce faceaţi? Ca nu va știu.

Va legați aiurea de El Loco și dau replica pentru ca momentan fac parte din aceasta factiune și pe deasupra a fost și primul meu gang. Mă bucur ca după vechea generație apar alții, dar nu va mai bateți cu pumnul în piept ca e aiurea șî nu da bine. Clanuri d-astea tot apar și dispar, deci egal cu zero pentru mine. Mulțumesc.

Ce ma amuzati cu sNrobert ca face ca drege si voi nu stiti nimic. Da mai ho cu lauda asta.

Tu cine pl mea mai ești de comentezi aici? Am venit la tine în factiune (nici nu știu dacă ai ca habar n-am cine esti) ca sa o dai aici urat? Edited by SylvyuGoogle

Cine sunt ? De ce comentez ? " Am venit la tine în factiune (nici nu știu dacă ai ca habar n-am cine esti) ca sa o dai aici urat? " - WTF IS THIS SHIT ? Unde ai venit ma tu la mine ? ce factiune ma ?

Pai in fata mea faci tu gura mare bai cacaciosule ?

Uite și eu pe aici ca ne-au închis discuțiile.

Fiecare se lauda ca face și drege ??? ce a făcut și ce nu. Așa ca terminați cu deja deveniți patetici, mă refer la toți inclusiv blast. Gata cu cearta și vedeți -va de joc ca avem o vârstă totusi. .., de săptămâna viitoare faceți ce vreți, cât sunt eu SF nu vreau sa va mai aud.

apropo, Florane va lua sf în maxim o luna, deci pregătiți -va. " The Florance is coming "

Fără report, sunt un mesager pașnic .

Edit2: Florance mi-a promis 100k dacă zic ca de fapt elc pierde fiindcă a plecat el!

Deci ăla e motivul, mai sus menționat.

Edited by Askhanar

Cine sunt ? De ce comentez ? " Am venit la tine în factiune (nici nu știu dacă ai ca habar n-am cine esti) ca sa o dai aici urat? " - WTF IS THIS SHIT ? Unde ai venit ma tu la mine ? ce factiune ma ?

Pai in fata mea faci tu gura mare bai cacaciosule ?

Bai radiografie imbracata, tu nu vezi ca la fraza aia m'am referit ca eu n'am venit la tine in factiune sa comentez, ca sa comentezi tu de'an pl'ea aici? Ia'o si tu logic si gandeste la ceea ce am scris. Ce dracu esti prost asa? Taci dracu acolo unde esti si da'i cu praf. M'ai vazut pe mine sa vin in alt topic la alt gang sa zic ca v'am rupt, m'ati supt si altele? Fiecare jucator a avut momentele lui, nu sunteti unici cu nimic asa ca lasati'o mai moale. Ashkanar, baiat vechi cu capul pe umeri, stie sa vorbeasca, nu vine cu basini pe forum pisamas pe voi ca deja intreceti masura.

Zici ca fac eu gura la tine? Pai daca o dam in laude, am tinut in HQ aproape toate gangurile, poftim. Dar le'am tinut eu singur? Nu, ci gangul acela care la vremea respectiva avea membrii capabili sa faca asa ceva. Daca vrei poze, ti le dau. Te las sa'ti alegeti Hq'ul singur.

Dar mie nu'mi plac suferintele aiurea, cum ar fi sa ma duc in fiecare gang pe forum, sa pun poze sa ma laud, sa zic ca sunt varzari, ca i'am facut si ca am condus eu pl mea si tot asa in gura voastra. Ai inteles acum bai robertelu' meu?

Edited by SylvyuGoogle

Ce factiune milogule, nu vezi ca sunt civil, da-te-n rasa ma-tii de spart.

Pai tu imi comentezi mie ba cacatule, ca ai tinut nu stiu ce in HQ, ca ai tinut toate mafiile ? ce ai tinut ma tu, tu ai fost doar o umplutura bai coropisnito, ai + 300 si te compari cu mine? Nu ti-e rusine bai asta.

Termina-te in rasa ta de dobitoc, e factiunea ta si nu stiu? Ma pis pe ea si pe tine la un loc. N-ai hq si faci gura mare la mine, cacanaru drq.

Nu ma lua tu pe mine " robertelu meu " milogule care esti.

Si cu asta am terminat.

, Un singur lucru iti zica, am 6 oameni in H2K care jucau SA:MP in 2009. Altceva nu iti mai zic.Si las-o mai usor cu RoberT daca vrei sa ai si tu mafie cat de cat, adica sa ti-o puna putin pe picioare.

@sNrobert ZEW, Aa si daca tot asa am si eu o rugaminte la tine, da-l te rog pe CENA_40STONE afara din clan, este cont furat. Daca-l stii pe CounT, el joaca acu' pe cont, este o mica paleta care se bucura ca i-am dat un cont de SA:MP in mafie, daca vrei, eu doar te-am sfatuit ca nu este originalu pe cont sa stii.

Edited by AIM Zitrone aka BlasT

Ce factiune milogule, nu vezi ca sunt civil, da-te-n rasa ma-tii de spart.

Pai tu imi comentezi mie ba cacatule, ca ai tinut nu stiu ce in HQ, ca ai tinut toate mafiile ? ce ai tinut ma tu, tu ai fost doar o umplutura bai coropisnito, ai + 300 si te compari cu mine? Nu ti-e rusine bai asta.

Termina-te in rasa ta de dobitoc, e factiunea ta si nu stiu? Ma pis pe ea si pe tine la un loc. N-ai hq si faci gura mare la mine, cacanaru drq.

Nu ma lua tu pe mine " robertelu meu " milogule care esti.

Si cu asta am terminat.

Doamneeee mare ti'e gradina si multi prosti sar gardul. Bai agramatule, am zis eu ca am facut ceva de unul singur? Nu vezi ca toti vin aici si se dau SEFi DE TRIB? Am si specificat ca eu nu am facut nimic special ca sa tin gangurile adverse in HQ, ci gangul respectiv din care faceam parte a facut treaba asta. Tu nu vezi ca intelegi total de'an pl'tea tot? Cred ca n'ai bacul. Ca stau in HQ sau ca nu, ca am 10000 de turfuri sau 0, tot viata aia o am. Ce dracu mananci cu 2 linguri daca esti zeu pe sa:mp? Dar mor cand va vad cu suferinte si nu'mi plac. Ma iei ca ma compar tu cine. Unde ti se pare tie ca m'am comparat? Ti'am spus doar ca trebuia sa taci in pl'mea din gura si sa nu postezi aiurea aici. Tu nu vezi ca vorbesti numai prostii si'mi bagi vorbe aiurea? Unde am zis eu ca sunt mai bun ca tine sau cel mai tare? Si unde am zis ca am tinut singur toate gangurile in HQ? Tu nu vezi ca esti penibil tare. Si ma doareºn pl ca esti tu civil, nu te cunosc si nici nu'mi doresc. Nu mai da reply ca esti agramat rau si citesc greu dupa tine, mersi!

Si vezi ca eu nu m'am legat de Doamna maicata. Ti'am vorbit de joc si m'am legat doar de tine. Daca tu te simti bine sa injuri pe un forum, da'i bice.

Nu'mi sta in caracter sa vorbesc aiurea de alte persoane, ci doar de cele in cauza. Dar daca vrei, ma pis si pe tine si pe ma'ta. Si pe joc si in viata reala.

Blast, sa o las mai usor ca sa puna El Loco pe picioare? Eu nu pup in cur pentru niste turfuri, mai ales pentru functii. Sa nu ne intelegem gresit!

S'A INCHIS TOPICUL DISCUTII LA AVISPA SI APARETI AICI? AR Fi MINUNAT CA CINEVA SA INCHIDA ACEST TOPIC MACAR PANA LUNI, SA NU MAI APARA ALTE SPECIMENE CA CEL DE SUS, MULTUMESC!

Edited by SylvyuGoogle

@@South LuNg, +1 boss, stim cu toti ca blast e o suferinta.. csf n-ai csf.

@@Askhanar, bajat calculat si cu bun simt ai +1 pentru asta.

@@AIM Zitrone aka BlasT, ba cat de tine, tot suferinta ai ramas si tot suferinta ramai esti zew pe sf ca ai 40 de membrii in factiune iar elc si 69 sub 33 de membrii? =)) Ti-am mai spus si in trecut mars si da-ti 2 palme ca esti tras la fata si culca-te. Ceea ce imi place la tine e ca visezi cu ochii deschisi, te vezi cu Avispa mai ceva ca BeyondOwn cu Verdantu' sau.. damn deja devii patetic si mi se face scarba de suferintele sparte gen tu.

@, si tu duci ma lipsa de atentie? Damn..

@, Beyond cu VDT a fost pantaloni scurti, acum sa vezi ca vine potopu'.

ON: Raman masca ca inca continuati sa o lingeti in cur pe... (n-am gasit un cuvant s-o caracterizeze, scz) asta, dar csf... macar pe-un joc sa mai vorbiti si voi cu o fata ceva (asta daca e fata ;) ).

@, N-o mai pupa-n cur ca rank 6 tot nu iei. On: Continua sa fii fraier ca o faci bine.

Nici tu nu stii sa citesti? Nu ma intereseaza functiile copilu' si nici nu cred ca ti'a cerut cineva parerea. Vreau doar sa nu mai postati aici ca oile unul dupa altul, daca n'aveti nici o treaba cu acest gang, intelegi sau vrei sa'ti desenez?

Si te rog nu o da din joc in viata reala, ca nu'ti merge cu mine. Mai intai schimba manelistul de la avatar si apoi vorbim. Si eu ascult manele, dar nici sa port pozele cu ei dupa mine. Daca Verdant a fost pantaloni scurti, tu esti pistol cu apa :))).

RampageOwn, lasa'i in pace sa vorbeasca. Numai ca eu nu inteleg un lucru, nu ma iau de nimeni, nu le zic nimic si vin si posteaza aici ca ce pl mea nu stiu.

Sugeam'ar toti care nu'si vad de treaba lor, fara nici o diferenta!

@, Da-mi o poza cu ma-ta s-o folosesc drept avatar si-l schimb.

Ai plus de la mine. Cel mai destept cedeaza, eu atat am avut de zis. Nu vreau sa ma cobor si la mintea ta sa scriu iar romane cum m'a provocat Robert. Atat te duce capul, atata fa.

Eu ti'as da'o si pe mama, da cu putzulica aia ce sa faci ma baiete..

@, labusssssssssssssssssssssss, stai paaaarcat!

Esti fript in palma dreapta (intelegi ce zic, palumela..). Firar mamitica ta a dracu de sclavet mic. Inchide calculatorul ca'i consumi kw lu' ma'ta si te ia te urechi. Haide continua cu ce vrei, ca nu'ti mai raspund. Nu te intreaba nimeni nimic si'ti dai cu parerea. Esti rupt de soarta si tu.

@, nu are rost.. lasa-i.

@, asa e.. a fost in pantaloni scurti si d-aia cei din gsb la momentul respectiv a facut pe dracu in 4 sa le dea wipe celor din verdant ca batea recordul cel de 49 turfs facut cu Avispa si ei au depasit acel record la 50 turfs doar cu 1 turf in plus.. beyond a tinut 2 orase :-J ei un oras si ceva turfuri in ambele orase atat.. si ce potop sa vina ma? Ajungeti la 72/72? Nu vedeti ca sunteti disperati pe un joc doar pentru niste pete pe o mapa?

Ati inceput sa fiti patetici prea mult, prostia pe care o aveti e de nedescris in primul rand si mno, e bine va visati, si apropo nimeni nu o pupa in cur pe Deea, dar daca ea are functia de lider si tu nu.. inseamna ca ea e in stare sa fie liderita dar tu nu.. trist stiu, asa-i. Oricum ceea ce vad la tine e doar prostie.. mai vorbim salut.