Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

De luni nu se mai accepta decat maxim 3 invoiri pe zi si alea cu motiv bine intemeiat, iar cei care faceti minus si nu prea dati pe la waruri ar fi mai bine sa puneti demisiile pentru ca sunt altii mai buni care trebuie sa vina si sunt impiedicati de niste minusari. In alta ordine de idei aveti grija la baiatul asta greu din Rifa Tuddy si nu mai stiu cum, a zis ca ne baneaza pe fiecare unul cate unul, pai sa vedem prietene cine pe cine baneaza daca vrei sa ajungem aici :) .

De ce limbaj am ajuns sa am parte si chestia ciudata este ca nu am spus absolut nimic pe /f si nici nu am facut nimic rau.. doar mi-am vazut de joc si tot nu e bine = http://imgur.com/a/zOvLJ

Nu cred ca i-am gresit cu nimic pe joc acestui individ Lucica sau cum ii zice, ca sa am parte de asemenea limbaj pe /f. Deja a intrecut masura. Asta este. Radem, glumim, futem platim.

Exemplu si cu Robert. M-am ciondanit cu el pe forum si ne-am aruncat vorbe urate, dar pe joc si-a vazut de treaba lui si eu la fel. Atata timp cat ma respecta, jos palaria si-l respect si eu la randul meu.

De ce limbaj am ajuns sa am parte si chestia ciudata este ca nu am spus absolut nimic pe /f si nici nu am facut nimic rau.. doar mi-am vazut de joc si tot nu e bine = http://imgur.com/a/zOvLJ

Nu cred ca i-am gresit cu nimic pe joc acestui individ Lucica sau cum ii zice, ca sa am parte de asemenea limbaj pe /f. Deja a intrecut masura. Asta este. Radem, glumim, futem platim.

Exemplu si cu Robert. M-am ciondanit cu el pe forum si ne-am aruncat vorbe urate, dar pe joc si-a vazut de treaba lui si eu la fel. Atata timp cat ma respecta, jos palaria si-l respect si eu la randul meu.

Daca tu dai PM cu membrii, eu m-am carat. Nu stau in asemenea colectiv. Inca o data iti demonstrezi singur cu acest argument, ca esti ce ti-am zis in datile trecute. ;)

Hai sa ne injuram toti de morti si de raniti pe /f. Unde ajungem? Asa facem treaba?

Daca tu accepti sa fi injurat pe /f (fara sa faci nimic rau), e problema ta. Eu nu accept.

De cand joc sa:mp pe aceasta comunitate, nu prea am vazut asemenea limbaj ca aici.

Daca unii dintre voi injurati si va certati atunci cand castigam, nu vreau sa stiu cum va comportati cand pierdem.

Edited by SylvyuGoogle

@, ba, eu zic ca n-are rost sa recurgi la astfel de metode.

Suntem oameni, mai gresim si noi.

Iti zic eu ca Lucky e un baiat de nota 10, dar mai se enerveaza omul... Intelege-l si tu...

Ba tu nu observi ca nu ai cu cine sa te intelegi? Tu nu vezi ca il are la semnatura pe Lucky si ajunge sa-i faca reclamatie ca coleg.

Mai are putin si-l intrece pe Newlife la cat de terminat e. Asta e a doua oara in care face asta, provoaca un punct de distrugere din interior.

Ma intreb daca te-as injura in real sylviu, ce ai face, m-ai reclama asa-i? Nu vezi cat esti de penibil? Dar degeaba te intreb sau afirm, ca asta e mentalitatea ta, e greu tare.

Phenom, sa se enerveze cu cine isi permite. Daca eu te injuram pe tine degeaba nu cred ca-ti convenea si pe deasupra nici nu ma cunosc cu el ca sa isi permita asemenea --glume--.

Robert, eu sunt injurat si tot eu sunt de vina? Eventual daca comentam ceva mai primeam 2-3 injuraturi ca bonus de la el, nu? Ce trebuia sa fac? Sa ma injur cot la cot cu el pe /f? Atata stie, atata face.

Oricum am inteles in mare parte. Fiecare injura, face ce vrea.. asa e moda acum, ok. Scuzati-ma pe mine ca n-am stiut procedura.

@, Da bai Sivliu, spui mai acum 2-3 zile ca nu traiesti in joc, joci doar pt waruri si acum iei in serios o injuratura de pe un chat la anii tai, care a fost si in gluma mai mult avand in verdere ca am castigat warul dar nu mai are importanta, nu vezi ca strici totul? toata lumea iti zice, stau si ma rog de tine sa treci cu vederea si tot pe a ta o tii, e clar si cu tine.

Road, daca era invers si ma adresam eu cuiva cu acel mesaj pe /f eram scos de mult. Normal ca nu traiesc in joc, dar intru doar la waruri sa ma relaxez si vad pe chat ca sunt injurat? Super. Abia astept urmatorul war :).

Ceea ce m-a deranjat cel mai tare este faptul ca nu am facut absolut nimic si nici nu il cunosc personal ca sa ne tragem de sireturi, atata tot.

Tu spui ca toti imi zic ca nu am procedat bine si ca vreti turfuri. Pai si eu vreau. Dar nu in modul asta.

Coaieee,care e problema ? L'a injurat unu pe altu pe /f si acum e mare tambalau pt chestia asta si se dau PM'uri ? Inteleg ca nu ti'a convenit,etc etc,dar trebuia sa iti bagi si tu pl in familia lui pe sms si erati chit . Ce e asa mare problema ca te'a injurat unu ? Daca asa reactionezi pt o injuratura nu stiu ce ai fi zis daca vedeai chatu in GSB la wars ma Silviule .