Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@DarkKing, momente bune cu ZEW?! =)), ce au facut ma Zeii aia? Au luat orasul cand erau 69 cu avispa cu 15-20 de membri ca altfel le era destul de greu, iti zic eu.

Nu stiu exact daca l-ai prins pe JJamaLL, dar crede-ma ca cu el, musiqq si show am fi luat orasul si pe vremea aia daca nu ar fi renuntat la functie.

P.S: Nu ma refer la toti "zeii", doar la aia care se dau smecheri cand de fapt nici nu sunt.

Edited by iLuSi0N

Bine zis.Felicitari inactivilor.De ce intrati in mafie daca nu intrati la war ? Pentru rank ? Scapam noi de voi .E greu sa ascultati la war? Sa intrati macar? Sa stai acolo pe turf sa faci secunde daca esti paleta,dar nu,am uita...voi sunteti legende ,scz.

Bun, am fost si eu la war pe aici seara trecuta.. ce e la voi e jale =)) mai ceva ca in gsb pana sa ia Evolution orasu' cu Verdant. Coffe ce " legende " ai pe aici si ce umplutura ai o sa stai mult si bine la 0 turfs daca nu faci schimbari. In fine, va mai anunt daca imi fac aparitia pe aici la war, ceaw.

https://forum.b-zone.ro/topic/356306-quest-cu-dovleci-100150-lslv-by-andrrew/Aici sunt hartile pt quest,cand apare si sf o sa o pun aici.Daca nu gasiti lv 2 sa stiti ca e la car rent lv si langa PNS de langa parcare la rotundul ala spre rdt.Imi spuneti mie eventual.

Miercuri (26.10.2016), la ora 20:00 vom avea Warr.La acest la acesta Warr:

• Toata lumea este obligata sa astepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.
  • Cine nu este în linie va fi considerat absent.
  • Nu se accepta învoiri decât cu un motiv foarte bun.
  • *Prezenta este obligatorie.Cine nu vine va fi sanctionat

Eu zic sa anunti maine dimineata. Anunta si tu dupa /attack !!! Revolutie !!! Nimeni la wars !!!

Post pentru +1 :))

Edited by AsSasiNn ZEW