Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

14 fiind razvan14?

20-21 slab rau pentru mine:)) pana ma acomodez putin cu sf..

Salut baieti cum o mai duceti?

Vad ca avem o diversitate destul de mare de posturi inclusiv pentru ,,spam la event'' :)) asta a fost urata rau de tot :)))

Sper sa scap doar cu un fw.

Deci maine avem war:X

Maine cred ca o sa facem war cu bicle:))

Mda asa se pare de maine waruri luni marti miercuri joi :)) o sa fie un pic mai greu deoarece o sa fie 4 zile de war consecutiv dar sper sa ne descurcam bine

Frumos si noul update tot serverul are acum bicla si chestia cu dublu paycheck/rp e beton :)

Eu ies ne auzim maine dupa liceu $@L

Mda asa se pare de maine waruri luni marti miercuri joi :)) o sa fie un pic mai greu deoarece o sa fie 4 zile de war consecutiv dar sper sa ne descurcam bine

Frumos si noul update tot serverul are acum bicla si chestia cu dublu paycheck/rp e beton :)

Eu ies ne auzim maine dupa liceu $@L

mama ..

clar nu o sa fac fata la asa sistem de war :))

M-am gandit sa mai postez aici din lipsa de ocupatie..

1) Terminati cu posturile inutile in acest topic. Aici vorbiti DOAR lucruri referitoare la factiune/joc. NU ne intereseaza ce faceti voi la baie intre 8:00 si 9:00.

2) Dupa cum ati vazut, de maine incep warurile, asa ca va vreau in numar cat mai mare la 19:45 in joc.

3) Sa nu va mai aud pe astia de dupa-amiaza ca va plangeti de program. Special pentru voi s-a schimbat.

4) Terminati cu posturile inutile in acest topic.

5) Maine WARS.

Noapte buna.

M-am gandit sa mai postez aici din lipsa de ocupatie..

1) Terminati cu posturile inutile in acest topic. Aici vorbiti DOAR lucruri referitoare la factiune/joc. NU ne intereseaza ce faceti voi la baie intre 8:00 si 9:00.

2) Dupa cum ati vazut, de maine incep warurile, asa ca va vreau in numar cat mai mare la 19:45 in joc.

3) Sa nu va mai aud pe astia de dupa-amiaza ca va plangeti de program. Special pentru voi s-a schimbat.

4) Terminati cu posturile inutile in acest topic.

5) Maine WARS.

Noapte buna.

Eu nu pot ajunge la 19:45 in HQ. La 19:50 ajung acasa, in 10-15minute mananc la 20:00 - 20:10 maxim sunt prezent la waruri.

Noapte buna. Ne auzim maine la waruri!

Sper sa luam SF!

Salut Avispa Rifa, eu am plecat la scoala ne vedem pe la 14:30, Astazi la war trebuie sa fac scor mult mai bun fata de cel de data trecuta ... 20-21 cam rusinos