Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Incep cu Letzgo. fiind primul meu lider .nu pot sa te uit,ai fost cel mai tare lider! Mi-a parut foarte rau cand am auzit ca te lasi de lider.In 2 saptamani voi aplica iar in Avispa Rifa si ma bucur sa aud ca vom fi colegi si prieteni sper.la fel si oto. Va multumesc ,ca m-ati acceptat si ca mi-ati oferi sansa de a fi intr-o ''familie'' unita si respectata.aveti resepctul meu,in ciuda faptului ca am fost tinut la rank 1,initial am vrut in avispa rifa,doar pentru a acumula rank 3 si pentru a aplica intr-un departament ,dar m-am legat de voi,involuntar a inceput sa-mi pese,dar am fost cam daramat dimineata cand am intrat in joc si nu mai puteam folosi chat-ul /f!Voi reveni mai in forta!

Skyline felicitari! nu am ce sa zic,sper sa ma accepti iar dupa 2 saptamani :D! si poate iau si rank up la tine :))

Neata, a venit timpul sa postez si eu. Nu prea scriu in acest topic, dar acum am ceva de spus.

@@Letzgo vreau sa iti multumesc ca m-ai primit in aceasta factiune minunata. Acum, pot sa zic ca m-am simtit la fel de bine ca in vechiul "Corleone". Parca am simtit ca iar ne ajutam intre noi, chiar daca au fost si certari, etc. Iti multumesc din nou, te voi respecta in continuare.

@@F4L oTo ieri cand am auzit ca ne parasesti mi s-a dus tot cheful de a juca, deoarece si tu ai ajutat acest gang pentru a urca la top. Asa ca, nici nu vreau sa mai aud asa ceva de la tine! Asa e Avispa???

@@S K Y L I N E felicitari pentru functia de lider. Cum ti-am zis si in joc, repet: "Ti-am zis eu sa stai aici pana ce vei lua lider undeva, dar nu credeam ca se va indeplini asa repede." Sper ca vei ramane in continuare bun prieten, dar totusi sa ramanem si pe primul loc! Rifa all the way!

Am ramas pentru ca si Skyline m-a ajutat cu gang-ul cand am avut nevoie si trebuie sa il ajut si eu. Nu cred ca cineva in locul meu ar fi fericit pentru ce i se intampla, si da, pot crede ca cineva undeva mai sus are ceva cu mine. Am destule argumente.

Maine nu uitati, war la ora 20:00, sa fiti prezenti in HQ.

Sal'tare colegi! Nu am mai dat de mult pe la discutii si abia acum vad ce se intampla. Nu voi scrie romane. Pacat ca s-a ajuns la asta dar sper ca letzgo si oto sa ramana alaturi de Avispa Rifa. Felicitari pentru lider Skyline. Eu pot spune ca am planuri mari pentru black friday ma pregatesc sa "fur" o placa video dedicata care sa-mi faca ragalia de PC sa suporte moduri in samp si sa ma scape de lag :X. Daca totul decurge bine in maxim doua saptamani poate voi da randament mai bun la war-uri fara lag :X. Ne vedem diseara, pana atunci ma pun sa caut pe emag si PCgarage placi video :>

Salut, bine v-am gasit, sper sa ne intelegem cat mai bine!

Pacat ca nu am putut sta pana la sfarsitul warurilor, s-au trezit buguitii sa ne floodeze.

Bine ai venit brutare. Sper sa ne faci paine buna si covrigi :)))

Ce mai faceti?

Am luat si un best, si un wrost......

Sa speram ca maine va fi mai bine !

Noapte buna, eu am iesit.

Ne reauzim maine!

Noapte buna.

Ce mai faceti?

Sa speram ca nu vor floda si maine si sa avem iar probleme la war X(

Salutare tuturor, ma scuzati ca postez aici desi nu sunt membru al gruparii, dar as vrea sa promovez propunerea mea care cred ca v-ar placea si voua despre accesibilitatea si usurinta warurilor. In ce consta aceasta idee? : sa folosesti doar masinile factiunii in intervalul 20-22 (cand e war) , astfel nu ar mai exista abuzuri cu hely , sau alte lucruri de acest gen. Inca o propunere ar fi ca punctele de pe turf sa fie impartite in zone de interes si zone de interes slab, si in zona de interes sa primesti cate 2 puncte pe minut in loc de 0.8 ca inainte. Sistemul de punctare sa fie in felul urmator: 1 kill= 1 punct, 1 minut in zona de interes=2 puncte, 1 minut in afara zonei de interes, dar pe turf= 0.8 puncte. Aceasta zona de interes sa fie un cluckin bell , o zona de heal, sau o cladire mica pentru a nu exista abuzuri, probabil sa se afle la mijlocul turfului.

Sper sa va placa propunerea si sa ma sustineti prin + in topicul care o sa il postez mai jos, ca sa observe Kelton daca chiar v-a placut, pentru mine ar fi o schimbare radicala in bine. Puteti vizita topicul chiar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/171364-propunere-waruri-mai-frumoase-old-style/ .

Va multumesc inca o data si va rog sa ma scuzati pentru deranj, astept sa fiu reclamat daca v-am deranjat. O zi placuta in continuare, si bafta la waruri tuturor! :*

Hai noroc. Ce mai faceti?

Azi a mers ceva ceva la waruri....

Am luat 1 best si am fost aproape de al 2 numai ca Dipper a avut id mai mic ca mine... 16-7 am avut aman2 :(

Sa speram ca maine vom putea lua SF.

Ce mai faceti?

@@H Z D, cand vezi ca totul e frumos si aproape luam SF vii cu mare drag. Cand vezi ca pierdem, gata iti pui demisia. Halal.

Nu am venit pentru turfuri, am venit pentru tine, daca inca nu intelegi asta... e treaba ta.

S-au schimbat multe de cand nu mai esti lider.

Bai fratilor, intelegeti odata. Faptul ca am lasat liderul nu inseamna ca am lasat mafia. A fost o decizie facuta special pentru a ajuta gangul, ce nu pricepeti odata. Si din pozitia asta va pot conduce, dar trebuie sa intelegeti mai intai si sa va dati interesul.

SAlut baieti am revenit si eu dupa cateva zile de inactivitate sper sa ne revenim cat mai repede ca vad ca nu prea merge bine treaba ...

@@Letzgo Nu doar noi trebuie sa ne dam interesul letz sa fim seriosi ieri am fost la 2 war-uri(la restul am avut invoire) si nu prea a fost bine.(din mi multe puncte de vedere)

@@H Z D, ma gandeam ca te-ai schimbat, dar esti acelasi.

Felicitari pentru a 3-a oara iesi dupa doua saptamani. A fost ultima oara cand o sa-mi mai fi coleg.

Am venit pentru altceva in mafia asta, nu pentru ce e acum.

Ai venit pentru ca era in top.

Felicitari, inca odata mi-ai demonstrat ca nu te schimbi.

Daca veneam pentru o mafie care era in top, cum zici tu, ma duceam in Verdant.. am venit aici pentru ca era Letzgo lider si am zis ca voi sta pana cand nu mai este el lider.

Mergeti ma babelor, pierdem si noi 2-3 teritorii toti va da-ti demisia... mergeti unde e mafie de top...ca poate mai bine o sa ne descurcam fara voi,

mult succes celor care demisioneaza.

Ce mai faceti?

2 wrost si aman2 pe + :))

Ultimu war wrost cu 10 si aveam scor: 18-10

Ce mai faceti?