Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@F4L Deidara, se pune dacă am postat înaintea ta evidenţa? N-am mai avut răbdare aseară, am vrut să fiu primul...

Salut.

Până când trebuie postată evidenţa?

De data asta te iert.

Până sâmbătă seară la ora 23:59.

POSTAȚI-VĂ EVIDENȚA!!!

AVEȚI TIMP PÂNĂ SÂMBĂTĂ SEARĂ LA ORA 23:59.

Nick: Laurence

Level: 43

Rank: 2

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): ~2 luni

De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: M-am săturat de unii din această facţiune care se cred mari zmei şi feţi frumoşi.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da.

Alte precizari?: Baftă ! Nu mă aşteptam să dau de oameni cu două feţe aici, îmi pare rău oTo că sunt nevoie să fac asta, nu mai pot continua aşa.

RETRAGE TITIIIIIIIIIII, ce ma fac fara tine?

Serios ca ma supar daca nu retragi.

Cand era deidara lider ne spunea ca o mafie activa nu se vede pe /members sau pe turfs se vede pe pagini/ zi la discutii =))))))))))))))))

Edited by F4L kiNNNder

@@F4L Deidara,Chiar la ora 3 suntem activi :)))

ce mai faceti ba spamerilor....mama da mult spam faceti!

Suntem activi non stop și, apropo, încetează să mai folosești: „mama ce spam faceti”, „ce faceti spamerilor”, etc..

Mie mi se pare de prost gust. Spune și tu ceva interesant. Dacă mă uit la posturile tale numai asta spui.

Va rog sa terminati cu posturile inutile, biscuite, ai facut numai ultimele 6 posturi in care spui doar asta:

"Ce faceti spamerilor?".

Nu uitati, pentru orice post pe forum sunteti sanctionati in joc.

Edited by Askhanar

@@Askhanar,Tu vorbesti ma? ai fost sanctionat cu 4 zile sa nu ai voie sa postezi aici altfel FW, daca erau posturi inutile zicea la fel si catre mine oto asa ca $@LP@

Eu am plecat la sanius.

Ne auzim mai deseara! Bafta!

Minti cu nerusinare, cred ca era vorba de prietenul tau Ken[Z]o[R], daca facem pe astea:

Nu mai ai voie sa postezi aici timp de 3 zile sau vei fi sanctionat cu Faction Warn.

Sper ca m-am facut inteles, nu am rank 6 de forma. Si daca vei posta si imi vei incalca cuvantul o sa imi respect promisiunea.

@@Askhanar, Cu ce mint, nu ti-a zis OTO ca nu mai ai voie sa postezi aici 4 zile, sau altfel FW, vrei sa caut cand ti-a zis?

Hai dute ca iar imi urca nervii la cap....iar incepi sa suferi...mai lasa-te BA. Da-mi FW ma pis pe el FW!

Hai bafta, nu stau eu sa ma cert cu tine. Bafta!

dRyNcVoDcKa, on 23 Jan 2014 - 6:33 PM, said:snapback.png

Ce mai faceti spamerilor ?

dRyNcVoDcKa, on 23 Jan 2014 - 6:57 PM, said:snapback.png

@F4L Deidara, bine , dau ... stii tu :))

dRyNcVoDcKa, on 25 Jan 2014 - 2:57 PM, said:snapback.png

dRyNcVoDcKa, on 25 Jan 2014 - 2:57 PM, said:snapback.png

@F4L Deidara, nu am chef ....

dRyNcVoDcKa, on 25 Jan 2014 - 3:08 PM, said:snapback.png

@Askhanar, nici eu de ale tale.

Ai interdictie din a mai posta aici timp de 5 zile, in caz contrar primesti FW.

Asta nu mai tii minte e ti-a zis oTo, ia uitate la penultimul RAND " Ai interdictie de a mai posta aici timp de 5 zile, in caz contrar primesti FW!"

Edited by bisCuiT3

@, Acum dai dovada de adevaratul tau caracter, noi ne organizam pentru a da untie unui coleg si trebuia de fiecare data sa asteptam cate 2-3 minute dupa tine pana iti faceai unghiile, mancai sau ce faceai tu acolo, am indurat, am asteptat si am rabufnit, dupa ce ca nu esti in stare la war sa stai mai mult de 10 minute si te plangi de lag tot tu esti victima, sunteti niste femei foarte sensibile care nu suporta sa fie ironizate. Ce pot sa spun, esti un mare caracter, daca vrei sa iti dai demisia bafta in continuare, ai stat degeaba 2 luni si ceva daca faci acest lucru, te-am inteles intotdeauna, ti-am acceptat cereri de invoire/inactivitate si tot tu esti acum cel cu gura mare. Ce pot spune, bafta in continuare daca decizi sa iesi.

@@Askhanar, Frate, tu stai doar pe sa-mp, nu ai viata sociala, nu cred ca te duci la scoala, stai si freci menta pe sa-mp, ai luat sublider si acum te iei de toti din nimic. Erau 20 de persoane on, de ce trebuia sa vin eu sa il salvez? Am fost o data, de doua ori, dar gata frate. Ce rezolvi daca esti un mare dur pe sa-mp? Daca faci pe eroul ca faci +20 la war si injuri si faci scandal pe /f ? Esti barbat pe sa-mp? Dar in realitate? Gandeste-te bai sublidere preferi sa fii smecher in sa-mp sau in realitate? Fa-ti ulpa mare pe sa-mp, si stai sechestrat in casa, poate iei lider.

Vrei sa iti spun adevarul? Adevarul este ca te crezi mare si bun, cand defapt esti un nimic, nu stiu daca te suporta cineva din factiune, ai un caracter de cacat, si nu stii sa te faci placut, cum ziceam, tu stii doar sa faci ulpa mare pe sa-mp. Tu mi-ai acceptat ma invoirile si inactivitatile? Sau oTo? Ai impresia ca daca te comporti asa o sa ajungi mare lider. Eu iti urez mult noroc, si iti spun sa mai respiri si tu putin oxigen si sa mai lasi sa-mp-ul fratie. Daca stau 2 minute afk, mori, daca am lag la war suferi, daca fac minus plangi, ce cucuveaua calului sa stau ma aici daca ma freci la cap? Prefer sa fiu femeie pe sa-mp. Gusi!

Nu mi s-a intamplat niciodata sa fiu prins sublidere, si nu am suferit asa cum zici tu niciodata de cand sunt in Avispa. Nu am avut nicio reclamatie, pm oTo, complain, nimic. In schimb tu ai avut la FW pentru toata Avispa.

Edited by W i n S t o N