Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baietii, eu nu am 30k sa platesc amenda:| am cumparat materiale si mai am vreo 25k, aia de order... nu am putut sa vin la targul ala, am fost plecat:|

@, nu esti obligat sa platesti amenda... si FW-ul merge.

:\ clar... am venit aici sa joc la waruri, sa ajut factiunea, sa iau rank, sa vad cum ii cu combat, daca stau 1 an ca iau fw.. e clar.

O sa inchid topicul pana trece aceasta perioada de +1, scrie clar "discutii intre membri" nu "topic de urari pentru +1".

Am redeschis topicul pentru membri Avispa, oricine altcineva posteaza aici o sa fie sanctionat conform regulamentului.

Edited by Lord F4L oTo
deschidere topic

Clanul NumberOne impreuna cu SF Taxi Cab Company (RPG1) va ureaza un inceput de primavara calduroasa si plina de bucurii.

O sa inchid topicul pana trece aceasta perioada de +1, scrie clar "discutii intre membri" nu "topic de urari pentru +1".

Am redeschis topicul pentru membri Avispa, oricine altcineva posteaza aici o sa fie sanctionat conform regulamentului.

Nu vezi ce scrie mai sus? Incetati cu +1.

Salut baieti, acum am venit de afara. Ma bag la un NFS World sau TDU2 si o sa intru si eu in game.

Salut baieti. Posteaza cineva la gangsteru saptamanii? sa stiu daca am concurenta :))

Felicitari celor care au luat rank.

Imi postez si eu evidenta de la war-uri si vorbim in game.

Salut

Clanul NumberOne impreuna cu SF Taxi Cab Company (RPG1) va ureaza un inceput de primavara calduroasa si plina de bucurii.

Prietene tu ai o problema? Nu citesti ce am scris mai sus de tine? Sau ai fost asa rapit de magia +unului incat n-ai mai stat sa citesti?

Ai primit report, sper sa fii sanctionat cum meriti.

Prietene tu ai o problema? Nu citesti ce am scris mai sus de tine? Sau ai fost asa rapit de magia +unului incat n-ai mai stat sa citesti?

Ai primit report, sper sa fii sanctionat cum meriti.

Să-mi trag 7 piei de miei peste față!

Cine ești tu, mă? A da, şeful meu.

Edited by F4L Deidara