Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut ce faceti?
Vreau sa va felicit pentru ca ati castigat war-urile, eu nu am putut veni, dimineata m-am trezit am reinstalat windowsu si nu mi-a mai mers netu, epic fail, am plecat putin d`acasa, am ajuns acum 30 min inapoi si am inceput sa instalez drivere / programe / gta / lol.

Mai am de instalat cateva chestii si dupa o sa intru si eu in game.

Ne auzim acolo o zi buna.

Sincer eu nu mai am chef să mă bat pe 1 clădire ca ciorile, deci cred că o să vă părăsesc, ciorilor.

Dacă cumva se mai limpezește lumea să bage un UPDATE de genul, să mă chemați.

SaL.

@Askhanar, zone frumoase? Mai ieși pe afară să vezi "zone frumoase", vere.

Am postat inactivitatea ca să nu pun demisie direct, dacă nu văd update nu mai intru oricum. Încă mai ai chef de un joc vechi de 1 deceniu, auzi acolo ZONE FRUMOASE, să moară bibi.

Edited by Anndi

Eu ti-am zis si cand am luat sublider, eu vreau sa iau orasul si apoi ma las, daca faci urat pentru lag, e naspa de tine.

Tu ai pc de 4000 lei, al meu e mai vechi ca jocul si tot intru MACAR sa castigam, nu e ca imi place jocul sau nu stiu eu ce, adica nu sunt eu ala cu 10 kk si heli personal.

E vara ai dreptate, dar macar 2 ore pe zii timp de 4 zile eu zic ca e posibil sa fie war, e timp destul de iesit, gandes-te-te ca te trezesti la 1 si pana la 3 stai in casa din cauza lenei, apoi e de iesit pe afara, faci cum crezi, dar la cum merg ultimele update-uri, eu cred ca o sa faca jobul garbage pe skill decat sa faca update ala, tu nu stii cat de multe interese sunt la mijloc...

Salut colegii...nu v.am mai scris de mult ..M-a mutat in alt salon si am ramas fara net..Acum bantui putin pe holurile spitalului...Astazi mi-a spus ca ma externeaza, abea astept:D va pwp..ba poate ajung la war:)

La 12:45 toti in HQ pentru WARURI, avem cu ELC de la 13 si apoi avem defend. Eu o sa intarzii putin asa ca ascultati de rank4+

Ziua buna! Se pare ca am umplut topicul de raporteaza un membru la 69. Sunt si la noi cateva reclamatii dar ... Aveti mare grija!

Ne vedem la wars cu ELC azi. Hai sa castigam iar 3/3

@@Askhanar, salut!

Nu vrei tu sa stai cel putin pana dobori recordul lui oTo de turfuri impreuna cu Norbert14 si toti ceilalti?

Oricum, esti un sublider bun si cred ca o sa luati mai mult decat un oras ;)
Bafta la warurile de astazi si felicitari pentru cele de ieri!

Salut ce faceti?
La mine a fost furtuna, si se pare ca toti se duc 1 cate 1..

Incep sa cred ca toate sunt prea stricte, nu stiu de ce am impresia asta...

Welcome celor noi.