Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cea mai jmechera, dar pana la coada tot cu coduri ati ajuns cea mai jmechera

"Activati totul ca altfel pierdem baaa" - spam /c

Fara coduri crezi ca ajungeati cea mai jmechera mafie si ca mai ajungeati voi la 49turfs? Nu prea cred, Radule.

Da, va intalniti iar undeva, ruoeti codurile si acolo si o sa se ajunga tot la asta!

Noroc cu Capone ca altfel ziceau toti playerii ca suntem noi nebuni ca va facem codati mereu ;)

Bafta codatilor din ZEW la cat mai multe banuri!

Taci ba copile, n-au deschis topicul de discutii Avispa ca sa vii tu aici sa suferi.

Ei bine, a trecut si suspendul pentru ca am postat la pe la pasnicii de loco. Nu am apucat sa postez un ultim mesaj de ''la revedere'' pentru ca am gasit topicul inchis. Multi spuneti ca a fost vina mea, dar consider ca acest Alexander.Capone tot ne facea odata si odata. Il avea pe sNrobert la mana si nu puteam sa-l sanctionam, nimic.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru aceste clipe minunate. Ati fost, sunteti si veti fi cei mai tari membrii posibili. Nu ascultati gurile rele, nu suntem codati. Ceea ce am facut noi este istorie si vreau sa va multumesc pentru asta. Nu uitati, va iubesc pe toti si cat de curand ne vom strange cu totii intr-un gang, pentru a reuni Old Avispa Rifa. Cel mai probabil, ne strange in Green Street Blood.

VA IUBESC! RIFA ALL THE WAY!

si

si varianta cu muzica

Edited by Count LuNg ZEW

@,Sebi tu vorbesti in nestiinta de cauza, cand o sa bage un rahat de anti-cheat mai bun sa nu se poata folosi coduri, ai sa vezi ca, cu echipa care am fost in avispa rifa luam toate 3 orasele,dar sa nu bage nici unul coduri. Dar cand iti iei secunda de la 85-90 metri de la GSB cum sa nu te enervezi omule? doar este in LS, din SF ai ce venii, si cand vezi ca nu ajungi bine pe turf si iti iei secunda...e clar ca te enervezi. Tin sa precizez ca am fost unul din avispa, asa ca fara REPORT !

@,Sebi tu vorbesti in nestiinta de cauza, cand o sa bage un rahat de anti-cheat mai bun sa nu se poata folosi coduri, ai sa vezi ca, cu echipa care am fost in avispa rifa luam toate 3 orasele,dar sa nu bage nici unul coduri. Dar cand iti iei secunda de la 85-90 metri de la GSB cum sa nu te enervezi omule? doar este in LS, din SF ai ce venii, si cand vezi ca nu ajungi bine pe turf si iti iei secunda...e clar ca te enervezi. Tin sa precizez ca am fost unul din avispa, asa ca fara REPORT !

Si eu am fost Avispa, dar nu stiam nimic de ce se facea pe la spatele nostru.

Mi-am schimbat total vederea asupra gangului cand am vazut ce a postay Capone pe youtube.

Ei bine, a trecut si suspendul pentru ca am postat la pe la pasnicii de loco. Nu am apucat sa postez un ultim mesaj de ''la revedere'' pentru ca am gasit topicul inchis. Multi spuneti ca a fost vina mea, dar consider ca acest Alexander.Capone tot ne facea odata si odata. Il avea pe sNrobert la mana si nu puteam sa-l sanctionam, nimic.

Vreau sa va multumesc tuturor pentru aceste clipe minunate. Ati fost, sunteti si veti fi cei mai tari membrii posibili. Nu ascultati gurile rele, nu suntem codati. Ceea ce am facut noi este istorie si vreau sa va multumesc pentru asta. Nu uitati, va iubesc pe toti si cat de curand ne vom strange cu totii intr-un gang, pentru a reuni Old Avispa Rifa. Cel mai probabil, ne strange in Green Street Blood.

VA IUBESC! RIFA ALL THE WAY!

si

si varianta cu muzica

Lumea nu are ce sa creada inafara de ce a vazut, ce s-a vazut la Capone in videoclip, poate nu toti erati, dar o majoritate din ZEW aveau, si inca au coduri.

Multa bafta Deea cu mafia sper ca o sa mentii macar orasul. Am petrecut aici cele mai frumoase clipe si nu vom uita niciodata aceasta mafie. Probabil peste 2 luni sau cand voi termina cu LV-UL ne vom revedea toti aici si o sa facem tot posibilul sa incercam sa luam 3 orase !

# Remember LORD .SKY Count sNrobert

# Remember LORD sNrobert Count Lung & BeyondOwn

#RIFA ALL THE WAY

Vd2Zmu7.jpg

AiNaBjE.jpg

Edited by S k Y V i P

New Member At Avispa

Hey Guys

I Hope The New Leader Make The Faction More Cool And Fun And Of Course Keep Wining :D

GO AV :D

Stiu ca in mod normal nu mai fac parte din aceasta factiune, dar cele 8 luni pe care le-am petrecut in aceasta factiune de cand joc pe server, nu le pot lasa asa usor in urma, asadar, vreau sa spun cateva cuvinte. Prima oara cand am fost in Avispa, nu a fost in tocmai pe placul meu, subliderul era cum era, membrii la fel... Insa, in aceste 3 luni, am legat noi prietenii, am fost alaturi de membrii atunci cand au fost cucerit cele doua orase, am doborat recordul de turf-uri si l-am ridicat la un nou nivel, acela fiind de 49, am fost alaturi unii de alti si, am fost porecliti codatii.

Momentele pe care le-am avut alaturi de voi, nu le voi avea nici cand pe un joc, ati fost niste membrii de nota 11, ne-am inteles, ne-am ras, ne-am mai si certat, dar am ramas unitii pana la cucerirea celor doua orase. Voi lasa 2-3 poze cu cateva momente din Avispa. Deea, sper sa te descurci si sa mentii munca noastra. Succes.

sa_mp_002.jpg

sa_mp_003.jpg

sa_mp_005.jpg

sa_mp_068.jpg

sa_mp_100.jpg

sa_mp_154.jpg

sa_mp_204.jpg

Adevaratul motiv al wipe-ului :))

sa_mp_007.jpg

vbxvxc.png

sa_mp_225.png

#Remember: Lord sNrobert[ZEW] & Count LuNg[ZEW]

#Remember: Lord .SkY[VIP] & Count sNrobert[ZEW]

Rifa a fost, este si va fi mereu cea mai buna mafie de pe server, mereu in top ! Chiar daca am stat foarte putin in perioadele cand am fost aici, atmosfera a fost placuta, panarama mereu, va pup si va respect, pup sefii din ZEW, inc-odata scuzele mele .SKY ! #RIFAALLTHEWAY

Merci inca odata beetee, am sa incerc sa fac tot ce pot pentru a mentine orasu, nu primiti report de data asta, dar nu mai postati aici, aplicatiile va sunt deschise, probabil nu pentru toti, nu pot sa cred ce am putut primi, dintre cei mai mari rivali am ajuns la conducere la factiunea adversa, succes tuturor, Rifa all the way! :D

@,Cum sa iti spun, nu ne pasa parerea tu, tu nu te-ai integrat in grupul nostru de sefi,barosani,smecheri si alte chestii. Noi am fost ca fratii, nu doar ne dam cu parerea. Poate vrei sa zici ca acum si-a schimbat aproape tot serverul parerea despre ce rahat e Alexander.capone si familia lui. Atat timp cat te dai prieten cu toti si ii pupi in cur si dupa ii freci pe la spate ca esti invidios, nu ai ce vorbii cu grupul nostru. Asa ca succes mai departe deea, sper sa mentii macar SF sa nu se faca "Avispa Rifa" de ras de la 49 turfs la 0....succes. Ai grija pharell.

@,Cum sa iti spun, nu ne pasa parerea tu, tu nu te-ai integrat in grupul nostru de sefi,barosani,smecheri si alte chestii. Noi am fost ca fratii, nu doar ne dam cu parerea. Poate vrei sa zici ca acum si-a schimbat aproape tot serverul parerea despre ce rahat e Alexander.capone si familia lui. Atat timp cat te dai prieten cu toti si ii pupi in cur si dupa ii freci pe la spate ca esti invidios, nu ai ce vorbii cu grupul nostru. Asa ca succes mai departe deea, sper sa mentii macar SF sa nu se faca "Avispa Rifa" de ras de la 49 turfs la 0....succes. Ai grija pharell.

Il injurati pe Capone pentru ca v-a dat de gol, nu?

Daca nu era el voi inca rupeati codurile de la sNr si nu va prindea nici drq cu adminii astia ;)

Printu banat, snr banat, jorik banat, asteptati-va randul si voi copii mei.

Voi discuta cu Deea pentru a deschide un topic cu diverse sume primite pentru activitatea/scorul in timpul warurilor. Sumele vor varia de la minimul de 20k pana la maximul de 100k per war, sumele le voi da eu.

Aceste lucruri le vom discuta cand factiunea va detine 41/41 membri.

O seara buna.

Edited by Bogdan phR

Am vazut ca suntem ~16 on din 21 de membri, lucru destul de bun. Totusi, zilele astea nu prea o sa mergem la war, pana nu ne facem macar 30+

Eu cu Pharell o sa incercam sa dam atac pe hq si langa, pentru ca sunt usor de luat.

Salut,de azi sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine.

Bafta Avispa Rifa, sper sa aveti grija de factiune asa cum am avut si noi. Sper sa va descurcati la fel de bine si sa cuceriti tot ce puteti.

Cateva amintiri din rifa:http://imgur.com/a/DtA9N

Inca odata bafta Deea cu Avispa.

#Remember: Lord sNrobert[ZEW] & Count LuNg[ZEW]

#Remember: Lord .SkY[VIP] & Count sNrobert[ZEW]

Edited by Darius 69 ZEW