Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Prea mult spam inutil.

Topicul ramane inchis cateva zile pana va linistiti. / Luati o gura de aer.

ON: Redeschis, aveti grija cu spamul.

Edited by Bogdan phR

Foarte misto, mai nou, si niste fișiere .ini sunt considerate cod. Facut cerere de unban, tot, tot da' ce sa vezi... Raspunde odin, ce nu Știați voi despre mine si odin este ca am avut conflicte :D datorită conflictelor noastre, răspunsul e evident. InsA, mai am o speranța, Kelton căruia i-am dat pm si i-am explicat situatia. Daca nu voi primi unban pot spune ca m-am simtit bine aici, chiar foarte bine!

Nu ne bagam cu conturi anonime ma si cu alte ip-uri ca apoi iaras plang astia ca au revenit valorile.

Doamne, ce s-a ajuns si de Avispa, in cateva zile 0 turfs, si acel moment cand unii ziceau : "Asa mult conteaza KIA in Avispa? Sunteti liberi, ne descurcam si fara voi", inca tin si acu minte acele 2 persoane, nu ca sunt modest ori ceva, insa uite unde ati ajuns ...

Membrilor, nu trebuie sa va dati demisia pentru ca am pierdut un war sau doua, impreuna cu noul lider o sa punem Avispa Rifa pe primul loc in /top.

Membrilor, nu trebuie sa va dati demisia pentru ca am pierdut un war sau doua, impreuna cu noul lider o sa punem Avispa Rifa pe primul loc in /top.

Unii si-au dat deja demisia, n-ai ce sa mai faci. Oricum se va recruta ca suntem putini.

@,Ce sa zic, Multumesc pentru acel "Respect" :))) Pai, este un joc frate, toata lumea si-ar dori, sa fie totul corect si atragator, dar cand vezi playeri, care joaca pe interes si isi tradeaza prieteni ce sa mai zici?

P.s:Nu am avut tangente, dar te stiu de cand erai r4-5 in RDT, prin 2012-2013, parca jucai si tu.

Edited by AIM Colors

@, Mai traiesti ma?

Ba nebunelor, nu va mai obositi sa scapati serverul de "coruptie" pentru ca nici macar nu stiti unde se afla aceasta "coruptie" si chiar daca ve-ti gasii vreodata playerii "corupti" tot degeaba v-a fii, nu o sa reusiti nimic. B-zone e o afacere, orice afacere trebuie sa aiba profit, voi sunteti doar niste pioni ca si serverul de altfel, jucandu-va, faceti traiul detinatorului afacerii.

Edited by Express din PLANTE

@, Mai traiesti ma?

Ba nebunelor, nu va mai obositi sa scapati serverul de "coruptie" pentru ca nici macar nu stiti unde se afla aceasta "coruptie" si chiar daca ve-ti gasii vreodata playerii "corupti" tot degeaba v-a fii, nu o sa reusiti nimic. B-zone e o afacere, orice afacere trebuie sa aiba profit, voi sunteti doar niste pioni ca si serverul de altfel, jucandu-va, faceti traiul detinatorului afacerii.

Nu cred ca o putea spune cineva mai bine. Respect ție, frumosule.

@Express din PLANTE, Cat de bine ai zis-o, ai gandit-o prea bine. #RESPECT !

Express, cat de incult este acest Shanker, uite asa ca un fapt divers, eu bag 800euro in contu meu si el imi baneaza pe motiv Renko, eu dupa ce bag 800euro in cont sunt prost sa bag renko? Acuma chiar nu-mi pasa ca x zice ca sunt no-lifer si bag bani in joc si astea, daca am de unde si-mi permit bag, daca nu avea nu bagam, deci chiar nu-mi pasa ce o sa ziceti, tot mereu am bagat si am ajutat pe X si pe Y. Vine un prost, un no-name si imi da ban pe niste dovezi care nimeni nu le intelege, infine.

FdCAa0l.png

Astazi 16.05.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.Avispa Sf-Attack - El Loco Cartel (20:00 - 20:30)

2. Trashmaster SF-Deffend-Verdant Family(21:00-21:30)

3 Aeroport SF-Deffend- Southern Pimp(21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3 !

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00 !

VREAU PREZENTA MAXIMA !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today,16.05.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

MAINE 3/3 SA CASTIGAM!

Edited by MeMoRy Legend

@Express din PLANTE, Cat de bine ai zis-o, ai gandit-o prea bine. #RESPECT !

Express, cat de incult este acest Shanker, uite asa ca un fapt divers, eu bag 800euro in contu meu si el imi baneaza pe motiv Renko, eu dupa ce bag 800euro in cont sunt prost sa bag renko? Acuma chiar nu-mi pasa ca x zice ca sunt no-lifer si bag bani in joc si astea, daca am de unde si-mi permit bag, daca nu avea nu bagam, deci chiar nu-mi pasa ce o sa ziceti, tot mereu am bagat si am ajutat pe X si pe Y. Vine un prost, un no-name si imi da ban pe niste dovezi care nimeni nu le intelege, infine.

Nu mai dați banii pe coduri

FdCAa0l.png

Astazi 16.05.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.Avispa Sf-Attack - El Loco Cartel (20:00 - 20:30)

2. Airoport SF-Deffend-Verdant Family(21:00-21:30)

3 Aeroport SF-Deffend- Southern Pimp(21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3 !

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00 !

VREAU PREZENTA MAXIMA !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today,16.05.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

MAINE 3/4 SA CASTIGAM!

Cu Verdant avem pe Trashmaster, nu Airoport si cred ca voiai a zice sa câștigăm 3/3, nu 3/4.