Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

PM-urile alea au fost ca si niste posturi. Ce le era daca le postau pe rpg sau prin pm? + ca imediat dupa wipe au aparut frustrari si pm-uri din partea lor. Despre faza cu banii, sa ia anumiti jucatori ban si un stiu ce, nu s-a intamplat vreodata. Nu mai dati vina pe zew pt incapabilitatea adminilor. Cat despre coduri, nu cred ca exista mafie fara codati.

Faza cu banii pot fi speculatii. Ideea este ca au profitat de autismul adminilor si au actionat. Legat de codati, staff-ul promoveaza faptul ca vor sa scape de ei si sa faca jocul fairplay pentru toti dar saracii n-au facut nimic in privinta asta, doar vorbe, nici un anticheat.. nimic! Tot ce stiu sa faca ei este sa puna /getgift si primesti ca la milogi niste prostii si oua prin toata mapa. Cand le vorbesc de adaugarea unui anticheat sunt ignorat.

Tocmai ce am luat unban pe contul mic de la Kelton. Snake asta o sa ajunga admin 6 pentru banul acesta : https://www.youtube.com/watch?v=EDzTsxJFcTc&feature=youtu.be . Da csf n-ai csf. Sper sa prindeti attack astazi.

@, PM-urile alea au fost ca si niste posturi. Ce le era daca le postau pe rpg sau prin pm? + ca imediat dupa wipe au aparut frustrari si pm-uri din partea lor. Despre faza cu banii, sa ia anumiti jucatori ban si un stiu ce, nu s-a intamplat vreodata. Nu mai dati vina pe zew pt incapabilitatea adminilor. Cat despre coduri, nu cred ca exista mafie fara codati.

Runk, nu te supăra, dar daca acele "posturi" erau făcute pe RPG se arăta adevărata lor față, dar facandu-le prin PM e ca si cum aveau ceva de ascuns. Tie ti se pare in regula ca o mafie sa ia wipe pentru numarul de turfuri? Frustrările au aparut din partea celor din GSB care ei, săracii, se chinuiau sa castige pe PigPen sau East Beach.

Runk, nu te supăra, dar daca acele "posturi" erau făcute pe RPG se arăta adevărata lor față, dar facandu-le prin PM e ca si cum aveau ceva de ascuns. Tie ti se pare in regula ca o mafie sa ia wipe pentru numarul de turfuri? Frustrările au aparut din partea celor din GSB care ei, săracii, se chinuiau sa castige pe PigPen sau East Beach.

si avispa a luat wipe pt nr de turfuri + acel video a lu capone unde snr a greșit dandu i coduri unui codat. Iar la fazele cu "activati-va" erau glumele noastre. Fata de verdant, avispa a avut si mai putini banati,majoritatea conturilor fiind banate de shaw.

Iarasi am fost banat, dar de aceasta data si pe contul mare. Uitati link, unde m-au prins cu aimbot/norecoil :

Sper sa iau unban ! O seara frumoasa !

FdCAa0l.png

Astazi 23.05.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.Avispa Sf-Attack - El Loco Cartel (20:00 - 20:30)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3 !

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00 !

VREAU PREZENTA MAXIMA !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today,22.05.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

zeph, nu ai avut 14 zile de cand ai iesit din Avispa, nici eu nu am fost atent, asta e acuma..

Belz, daca ai realizat mai tarziu ca nu are 14 zile de cand a iesit din Avispa, trebuia sa-l lasi in continuare. El nu este vinovat cu nimic, ba mai mult i-ai facut lui rau prin faptul ca are FP si i-ai stricat si faction logul. Acuma faptu-i consumat, dar na... cine statea sa-i numere lui zilele, serios...

Belz, daca ai realizat mai tarziu ca nu are 14 zile de cand a iesit din Avispa, trebuia sa-l lasi in continuare. El nu este vinovat cu nimic, ba mai mult i-ai facut lui rau prin faptul ca are FP si i-ai stricat si faction logul. Acuma faptu-i consumat, dar na... cine statea sa-i numere lui zilele, serios...

Am primit pm de la rikos, si mi-a zis sa-l scot cu 60 fp.

Iarasi am fost banat, dar de aceasta data si pe contul mare. Uitati link, unde m-au prins cu aimbot/norecoil : https://www.youtube.com/watch?v=WcZeonMSV_k&feature=youtu.be. Sper sa iau unban ! O seara frumoasa !

Iar distrusu' de Shanker face victime? El se bazează pe un cacat de sistem care e posibil sa aibe buguri, săracul. UNDE PULA MEA E AIMUL MA? Vad doar niste faze normale, mai un 3/3, un 2/2 din run, chestin normale care orice jucător le poate face fara a se folosi de coduri sau alte rahaturi. Dar el e Shanker Baa, el e nr ek admin.

Edited by Risky 2k16 VIP

Iar distrusu' de Shanker face victime? El se bazează pe un cacat de sistem care e posibil sa aibe buguri, săracul. UNDE PULA MEA E AIMUL MA? Vad doar niste faze normale, mai un 3/3, un 2/2 din run, chestin normale care orice jucător le poate face fara a se folosi de coduri sau alte rahaturi. Dar el e Shanker Baa, el e nr ek admin.

Recent am primit unban de la kelton. Este a doua ora cand iau ban pe acest server si primesc unban. Csf, n-ai csf admini incapabili.

FdCAa0l.png

Astazi 24.05.2016 ora 21:15 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.ELC-Avispa Sf-DEFFEND(21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3 !

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00 !

VREAU PREZENTA MAXIMA !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today,24.05.2016, at 21:15 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

FdCAa0l.png

Astazi 26.05.2016 ora 20:15 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1.Avispa Sf-Attack - El Loco Cartel (20:30 - 21:00)

1.Arch Angels SF-Attack - El Loco Cartel (21:00 - 21:30)

VREAU PREZENTA MAXIMA !

Today,26.05.2016, at 20:15 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

@, Sper sa nu te superi pe mine daca nu pot ajunge la primul war. S-ar putea totusi sa ajung, dar mai pe la jumatate. Sunt in oras si n-am stat sa irosesc o invoire de pomana. Mersi.

FdCAa0l.png

Astazi 27.05.2016 ora 20:15 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Warr-uri:

1. El Loco Cartel DEFEND-AVISPA SF (20:30 - 21:00)

1.AVISPA HILLS SF-Attack - El Loco Cartel (21:30 - 22:00)

VREAU PREZENTA MAXIMA !

Today,27.05.2016, at 20:15 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.