Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions


Kelton
 Share

Recommended Posts

Nick: Sanity

Rank: 1

Data la care nu poti veni: 20.04.2017

Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War

Lipsesc din motivul: am niste treaba si nu pot ajunge , topicul invoiri este inchis asa ca am postat aici.

Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1

Alte precizari: bft

Link to comment
Share on other sites

Pai bai fraților în ritmul ăsta nici hq nu ar trebui sa avem,Joker are sublider, nu vine la war,evidenta nu face nimeni, attack nu da nimeni,pai bai, pt ce naibii va mai chinuiți, în pnm Joker dacă ai luat sub fa un efort sa intri, dacă nu renunță în pnm, deja e nasoala treaba ba...băgați la cap

Și încă ceva Anotimp fa și tu evidenta aia ca nun durează mult,adică mnah tu ți ai ales sublider ca sa te ajute, da observ ca nu te ajuta.....

Edited by CristiKING
Link to comment
Share on other sites

Kristi,joker a avut ceva probleme cu netul cat despre cucerirea sf-ului ai rabdare si ai sa vezi ca il vom lua,momentan trebuie sa repar cateva greselii pe care le-am facut uterior. Cat despre avidenta am sa o fac doar cand pierdem nu si la win,acum daca vrei sa fiti sanctionati si cand castigati foarte bine dar fie vorba intre noi nu am de ce sa sanctionez atunci cand warurile sunt castigate .

Link to comment
Share on other sites

Ce-i cu ura asta coaie pe aici? Ma plictiseam si eu si voiam sa vad ce e pe la discutii, aici mere totul pe dos..

Un sfat: Cu Joker[Z] nu luati voi sf-ul, nici daca va rugati la ala de sus, el doar prin PD a fost, nu l-am vazut prin mafii vreodata, v-am tucat :*

Link to comment
Share on other sites

Colors,tu doar cu codu stii sa dai,daca nu ai avea ala esti efectiv o paleta,nu mai vorbi aiurea si stai dq in banca ta...Cristi ,nu am putut intra la war si la attack deoarece am avut firele rupte la internet de la vremea rea ...ce puteam sa fac?

Link to comment
Share on other sites

''Cu Joker[z] nu luati voi sf'' Lasa ca luam cu demon care sufera de rupe dupa un .... de sub.


Pana la urma Joker chiar merita.Stie sa coordoneze,trage destul de bine ,nu sufera, a adus cativa membri bunisori.Demon,crezi ca doar prin scoruri iti da sublider?Mai taci.

Edited by ReVanG
Link to comment
Share on other sites

Hahahaha , ati inceput sa ma faceti sa zabesc mai pestisori.Jokeras bai smechere , cand le dovedeam eu lu kelton si lui xepical ca acest program osf scaneaza pe hard-disk si ca mi-a fost banate 5 conturi , tu erai la clanuri de zone asa ca ciocul mic si nu mai suferii ca am cod paleta drq.

Bai revang poate-ti trag una , bai tu uite-te drq la ce membrii a adus joker , parlitii lui de la taguri vai de ei bai mai si comentati ca nush ce a adus joker mai bine tineti-va gura ca va latra degeaba gura.

SKYOLINA , te astept varule pwpek :*

Edited by DemOnGTA
Link to comment
Share on other sites

Demone...esti prea prost pentru secolu asta,ai 10 ani si cica esti mare jucator....cica demonstrai tu lu keloton? ce ii demonstrai? cum se plange pe un joc?...bai pretenas,,,te stiu cu cod de cand erai in 69 plodule.....nu te vezi cum suferi si cum plangi ca nu ai luat sublider? accepta-ti soarta

 

Link to comment
Share on other sites

10 ani jokere? =]]]]] Mor bai , si ce-i demonstram eu lu kelton nu te privește pe ține pasnicule , si cu sub , ma pis pe el înțelegi? Faptul pentru care am rămas in AViSpA a fost deoarece mai am săptămână asta libera , si după vine școală , sala si no sa am timp.Atunci o sa ma retrag in vtb sa nu Mai am chef de suferințe ca tine.

Link to comment
Share on other sites

Cica sala,bai asta...tu nu ridici o galeata cu apa si te duci la sala ma?la sala de mese poate...sa cersesti mancare gratis pe acolo...ca nare saraca maicata bani de paine sa iti dea

Edited by joker65
Link to comment
Share on other sites

Da șmechere fac sală , dar îmi plac fanii ăștia ca tine care-și dau cu părerea dar n-au văzut adevărul , csf fani , fani , fani.Si veziti Drq de limbaj ca nu te-am înjurat , ca daca incep sa te injur iar ma baneaza.Si app , dacă-ți dau una-n moaca aia strâmba a ta după o zi de sala , te duci cu dintii-n buzunar Acâș' si o simte si ma-ta lovitura.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.