Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

dc m-ai demis cu fp , am avut mai mult de 2 saptamani in factiune

Ai intrat in factiune pe data de 22.07.2013. Ai iesit pe data de 03.08.2013. Pe 05.08.2013 faceai 2 saptamani. Ti-am explicat la cererea de inactivitate ce si cum.

Ai intrat in factiune pe data de 22.07.2013. Ai iesit pe data de 03.08.2013. Pe 05.08.2013 faceai 2 saptamani. Ti-am explicat la cererea de inactivitate ce si cum.

si pentru 2 zile , mi-ai luat dreptul de a mai intra in factiune 60 de ore... ms prietene

si pentru 2 zile , mi-ai luat dreptul de a mai intra in factiune 60 de ore... ms prietene

Si ce ai fi vrut, sa iesi fara FP? Daca nu primeai acel FP, Letzgo era cel sanctionat la functia de lider.

Puteai sa-i trimiti un PM si sa discutati acolo, atata timp cat nu faci parte din acest gang n-ai dreptul de a posta aici, data viitoare primesti Report.

Welcome antonio.

Clipul este gata, il uploadez maine dupa waruri ca are 16.5GB si dureaza 400minute. Nu stiu .. imi e aiurea sa las pc aprins.

V-am lasat, noapte buna, maine trebuie sa luam si noi cateva turfs ...

Il faci wmv ca sa aiba cativa MB nu mp3 sau mp4

Neata baieti , facem si noi ceva la waruri astazi ?

Ar cam trebui sa facem ... nu am mai luat turfs de mult si ar fi cazul

Oricum sper sa luam macar 1 turfs

Ne auzim in game sper sa fim cat mai multi...

Neatza baieti, acum m-am trezit si eu, merg sa mananc ceva, fac curat in camera si ne auzim in jurul orei 12:00, sper sa fim macar 30 on astazi, daca vine si ShlomY castigam 4/4 :)), a plecat dupa tigari cred.