Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu mai fac alta semnatura, daca nu am fi avut tot SF-ul nu avea rost sa o fac asa, zic.

E usor de mentinut Meghy, cand ai doar 1 war, sau poate 2 dar unul care sa nu conteze.

TRATEC e solutia.

Si Collonelu, restul putem face materiale, droguri.

Edited by Askhanar

Am zis ca nu mai fac da e prea smechera poza, gg Meghy.

ymuZDVB.png

Putem mentine usor SF si putem si ataca.

Cum?

Raspuns aici: Primim attack in SF< toate bune, stam in SF la war sa castigam. Pe cand mai sunt 15minute din war, un membru care e mai slab la arme sau chiar 2, trimitem dupa heli pe aero SF / LV / LS. In ultimile 5-10 minute mergem toti cu heli in LV unde am /attack si stam pana la sfarsit si e castigat si ala in LV:) Dupa aceea dam /attack in LV, si stam in LV 10 minute si dupa venim in SF, sau stam pana murim odata in LV si gata....dupa la sfarsit iar m-ai mergem 1-2 ture!

Noapte buna tuturor, ma bag si eu in pat, am ascultat pana acum s0r1n3l pustiu.

Ne auzim maine seara, sper ca sirul de banuri pentru codati sa continue.

@@Letzgo Hai nu te mai supara, 1 avertisment la lider, asta e, macar ai facut ceva cat timp ai avut liderul, nu ai "frecat menta". Nu e sfarsitul lumii, mai ai 2 avertismente pana sa ti-l scoata.

Salut baieti felicitari pentru ziua de war de ieri

A fost una foarte buna si dupa mai mult de 3/4 luni de munca am reusit sa luam in sfarsit tot SF-ul.

Sper sa-l tinem cat mai mult si na sa ne distram la waruri :))
Vad ca avem posturi din toate domeniile de activitate inclusiv pentru,, incearca sa ne incurce la war'' ,,ma acuza ca sunt explossive cand tot serveru stie''

O sa treaca si asta cu posturile cand isi vor da seama ca le fac degeaba si ca multe din ele sunt penibile si tot ei se fac de ras.

Cel mai bine ar fi sa puna o regula:

Cine face post si e facut degeaba si pentru +1 sa fie sanctionat acel care face postul... sa vezi cum in 1-2 saptamani nu mai fac posturi.

Ce mai faceti?

Felicitari pentru SF. Luni luam si in LV de la Verdant daca prindem /attack :X

@, trebuia sa fie 3 membri cu rank 4+ dar.. am facut poza si s-a facut lag si nu l-am mai omorat pe al 3 lea :)))

Poza aia cred ca a fost cam blat au cazut prea frumos unu langa altu :))

Sa va postati Evidenta WAR pana duminica la sedinta daca nu vreti sa aveti probleme :)