Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, nu inteleg de ce multi isi dau demisia, orice factiune are momente bune si mai putin bune.

Felicitari vasyy pentru best.

O sa ne revenim noi, e de rau cand o sa ramanem fara turf, deocamdata e foarte OK. In toate orasele se duc lupte grele, nu doar noi avem probleme in dominarea SF si si Pimps/Verdant in LV respectiv LS

Salut baieti, nu inteleg de ce multi isi dau demisia, orice factiune are momente bune si mai putin bune.

Felicitari vasyy pentru best.

O sa ne revenim noi, e de rau cand o sa ramanem fara turf, deocamdata e foarte OK. In toate orasele se duc lupte grele, nu doar noi avem probleme in dominarea SF si si Pimps/Verdant in LV respectiv LS

Ei ar vrea sa fie in cea mai buna factiune, si factiunea sa fie cea mai buna,dar daca ei nu ne ajuta, cum ai vrea sa fie cea mai buna?

Dar ei asta nu inteleg... am pierdut cateva teritorii... ce e mare branza, saptamana viitoare ne trezim putin...si le luam inapoi. Ce tot atata...

Seara buna! Se pare ca nu doar membrii Avispa urmaresc discutiile noastre. Eu pot spune ca am avut o zis slaba. Lumea nu mai vine la war-uri si nimeni nu-i sanctioneaza... Skyline rezolva-ti problemele si incepeti activitatea in forta. Nu va mai dati demisii pentru motive de nimic. Toti vreti Tecuri si Shotgun Combat dar la un war daca nu faceti kill-uri gata demisie. Trebuie sa se ia mai in serios war-urile. Eu din ce am calculat pe sapt asta pana la momentul actual am +8 ceea ce pentru mine e un scor bun. Ne auzim, salut!

Noapte buna. Ne auzim maine.

La mine la un war era 8+ =)) 18-10 sau 27-10 =))) cum vrei tu...apoi totalul te las pe tine sa-l calculezi.

Noapte buna!

Speram ca maine sa fim mai multi si organizare si sa luam macar 2-3 turf inapoi. si daca pierdem unu, dar macar sa fie ce-l attacat de noi..

Lasa meghy ca ne revenim noi, imediat o sa mai iei cati-va rank 4, si dupa vezi tu rupere.

Ce mai faceti?

Eu cred ca plec imediat in oras !

Lasa ma, o pasa proasta, mare branza, turfs alea se recupereaza in doua zile.

Acum am ajuns si eu de la scoala, mananc ceva si ne auzim in game.

Astazi sa fiti on pe server la 19:45 pentru WAR.

Daca azi am fii peste 20, si peste 20 la war si putin organizati... am castiga tot...dar i-ar o sa fim 20 din care doar 10 mergem la war....

Asta e, recuperam noi.

Ce mai faceti?

Nu am fost azi la scoala :> :)

Hai noroc. Cam urat astazi dar mna... merge si asa.

Ce mai faceti?

Sa speram ca se va face bine SkyLine si vom incepe iar sa luam SF !

Astazi nu am pierdut nici un war, Felicitari! incepem sa ne revenim, sper ca duminica la antrenament sa fim toti prezenti.. astazi 2 besturi like a boss

Eu maine nu cred ca o sa intru am balul bobocilor si trebuie sa ma duc prin oras sa imi iau de imbracat:))

Astazi nu am pierdut nici un war, Felicitari! incepem sa ne revenim, sper ca duminica la antrenament sa fim toti prezenti.. astazi 2 besturi like a boss

Eu maine nu cred ca o sa intru am balul bobocilor si trebuie sa ma duc prin oras sa imi iau de imbracat:))

boboceeeel ododo :o3:o3 =))

Si da. Daca continuam asa e bine.

boboceeeel ododo :o3:o3 =))

Si da. Daca continuam asa e bine.

O sa ies boss boboc sper:))macar miss eleganta:))

Sunt prea like a boss pentru a merge la blugi si tricou... trebuie sa ma duc sa ma inbrac in costum dala care imbraca morti:))

Ce sa mai ma astai gluma

Askh trebuie ceva nou si frumos sa impresioneza domnisoarele mai ales ca ma duc singur fara pretena eee:)))

Sunt prea like a boss pentru a merge la blugi si tricou... trebuie sa ma duc sa ma inbrac in costum dala care imbraca morti:))

Ce sa mai ma astai gluma

Askh trebuie ceva nou si frumos sa impresioneza domnisoarele mai ales ca ma duc singur fara pretena eee:)))

C

l

a

r

Singuru fara prietena de acolo, mi te imaginez :))

Neah ma duc cu preteni la un whiskey ce sti tu ala care bei vin cu apa:))

Neah ma duc cu preteni la un whiskey ce sti tu ala care bei vin cu apa:))

Si ar trebui sa ma simt jignit sau cum? :))

Ai auzit si tu de whiskey pe google si te lauzi ca bei asa ceva.... tu iei bere la reducere de black friday 2/3 cutii si aia e, esti mort pentru o saptamana

:)))))) Hai ca a fost tare asta.. cand beam eu whiskey te incaltai cu fesu ma tu:))

:)))))) Hai ca a fost tare asta.. cand beam eu whiskey te incaltai cu fesu ma tu:))

jn3b0000n

Ba spamerilor, va urez noapte buna.

ne auzim maine!

Sa speram ca saptamana viitoare ne v-a merge mai bine la waruri ! Bye !

Asa facem!

Noapte buna, astept reduceri sa devin primul detinator al unui sparrow ieftin!

jn3b0000n

Asa facem!

Noapte buna, astept reduceri sa devin primul detinator al unui sparrow ieftin!

15 euro sparrow.

6.25euro unban pentru coduri :O frateeeeeeeeeeeeeeee.

Ce mai faceti?