Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai cu pagina NOUAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

in LV ne bagam peste Souther Pimps....ce sa mai stai la discutii.... momentan nu ne luptam cu Verdant cand avem altceva de atacat :)

@ Moartea esti un mare n0b si nab si but, b0t de toate... ai luat si tu 2 besturi si te crezi mare...eu am luat dublu ba uratule ;)))

Edited by bisCuiT3

@, De ce ti-e frica de Verdant ? Daca suntem organizati batem pe oricine ;). ( Ca shooteri stam mult mai bine decat verdant , posibil ca ei sa fie mai organizati ) .

Da,dar si ei sunt uniti...dar zic pana iau verdant aproape tot LV o sa luam si noi ceva, si o sa fie batalie intre noi si ei dupa aia...asa ca putem lua teritoriile de la Souther Pimps pana o sa fie in LV doar Verdant si Avispa, dupa dam pe Verdant... nu are rost sa jucam cu verdant sunt si ei buni si mna... decat sa pierdem... mai bine pe SP si sanse mai mari sa castigam...

La ce membrii sunt aici ar trebui sa batem lejer pe oricine.. Cand intra si meghy , mna.. =))

De ce ti-ar trebui un Meghy cand sunt eu aici?

Ce sa mai bai baieti, ne mai auzim cand o sa imi dea voie oto sa intru la waruri, pana atunci va descurcati voi si fara mine.

Va place scorul? Ajunsesem la 20-1 dar am murit ca un nob aiurea...

http://imgur.com/6lXXWbI

Edited by Askhanar

Noapte buna baieti

@@F4L Deidara, recuperam maine!

@ si @ , mi-a placut sa port o discutie civilizata cu niste persoane care inteleg si stiu ce este aceea viata si nu confunda cu viata virtuala, sunteti baieti de treaba si abia astept sa mai discutam.

Edited by Askhanar

Noapte buna baieti

@@F4L Deidara, recuperam maine!

@ si @ , mi-a placut sa port o discutie civilizata cu niste persoane care inteleg si stiu ce este aceea viata si nu confunda cu viata virtuala, sunteti baieti de treaba si abia astept sa mai discutam.

Accept ce zici,dar eu mai am cateodata scapari cand ma enervez...si mna...

Despre nubu de meghy? iti voi zice eu azi mai spre seara :)))

Noapte buna. Ma bag la somn!

Tot am facut si eu +1 MUHAHA :>

Nu cred ca o sa luam ca in timp ce atacam noi un turf (elc/69) celalalt va fi atacat de altcineva....

Dar oricum poate avem noroc !

Bafta la war spamere !

Am avut sansa sa luam SF...dar ne-am pripit =)))

Lasa ca maine luam SF si ne bagam si in LV.

Ce mai faceti?

Azi putina cearta...dar mna...asta e.

salpa bajeti 24/24 SF +2 turfs in LV SERIFI.

Pe langa asta trebuie sa va postati evidentele pana Duminica inainte de sedinta.

Bai nab... 24/24 SF si 2 in LV e putin, vedem noi saptamana viitoare cum va fi :)))

Luam tot ce au Pimps si RDT si dupa v-a fi batalie intre verdant si avispa in LV, tare asta =))))))))))))