Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Askhanar ce a fost cu aceasta suferinta.Inca nu ai ajuns sa fi si tu SERIF la vreun joc, asa ca esti sub 0. salpa

Luati-va fifa 11 si ai la joc ca e prea lictiseala sa-i fac mereu pe oto/nicu si outz

Sunt serif deja, tu esti sub mine, deci nu comenta!

Te lictisesti rau de tot a?

M-ai facut sa ma simt bine prin ce ai spus tu aici =))))

Cate besturi ai luat saptamana asta? eu aproape 10... tu vreo 5... si am scor de 10 ori mai mare ca al tau =)))

Noapte buna. Ne auzim maine !

Vorbim cand o sa iei si tu best de 38.

Noapte buna tuturor!

@@Askhanar,Nu o sa ia best cu 38 ca el asculta de lider/sublider cand zice SCHIMBATI ZONA si NU mai mergeti pe cealalta zona. :D

Da. Adevarat vezi bai askhanare cine stie...tu esti n0b...daca vreau la un war cu ELC stau tot waru si fac best 50+ nu 38 cum ai facut tu :))) daca tot vrei...dar eu fac sa iau best la aman2 nu doar la 1. :))

Hai salut. Ce mai faceti?

Ce fac regii ? :>

uitati-va la asta =)))))

http://www.youtube.com/watch?v=88AHYlgW4d0

:))

Da. Adevarat vezi bai askhanare cine stie...tu esti n0b...daca vreau la un war cu ELC stau tot waru si fac best 50+ nu 38 cum ai facut tu :))) daca tot vrei...dar eu fac sa iau best la aman2 nu doar la 1. :))

Hai salut. Ce mai faceti?

Cu aim si norecoil DA