Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti, ma duc si eu sa ma bag in pat si sa mai rezolv niste probleme in viata reala.

In alta ordine de idei, a fost o zii buna de war, maine sper sa fi-ti cat mai multi on la 19:40 in HQ ca sa luam cat mai mult din LS, si poate sa mai usuram Vietnamese Boys de cateva turfs.

Noapte buna ba spamere.

Misca la somn fetito!

Mai stau si eu putin si ma duc la somn :)))

O sa le umplem si noi lor, stai calm :))

Eu azi am putut face post multora din 69,dar nu am vrut, am zis ii las...nu stau eu sa fac poze si filmari si etc...dar ei nu iarta nimic, asa ca nici eu nu o sa mai iert!

Ce mai faceti?

Pai ar cam fi cazul sa le faci.. sa primeasca si ei cate o prajiturica :))

Edited by divine26

Eu nu sunt omul cu posturile sau reclamațiile. Dacă atât îi duce capul nu au decât.

Vin la waruri să mă distrez și să-mi perfecționez skillul la arme.

Pai asa am zis si eu ca nu le fac...dar vad ca aragaz ala e post-hunter....lasa ca-l prind eu pe el la prune =)))

Hai ca ma duc in GAME sa castig 10k la eventu DEAGLE! BRB

Dupa 3 luni fara o plangere sau vreun avertisment, azi primesc primul report :))))

Sper sa iei uninvite!

Salut baieti, am reusit sa ajung la un acord cu prietenii nostrii MOV, astazi la 19:30 va astept in HQ sa mai recuperam din Los Santos.