Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Deci am ajuns practic la concluzia ca dominam San Fierro si este posibil ca in maxim doua saptamani sa luam si Los Santos....

Ne auzim in game, ma bag si eu in pat, imi ajunge cat am stat azi..

@@F4L Deidara, Bine n0b, iti zic eu!

Ce mai faceti bai?

Avem spectatori pe la discutii =)))

Ma joc Cs n0bilor, sunt varza :)))

Pai?, nu iti merge talentu la cs?

Noapte buna baieti, ne auzim maine.

Astazi 22.01.2014 Toata lumea sa fie in HQ la ora 19:45 pentru organizarea dinainte de war.

@@F4L Deidara, iti spun eu , stau la toate .

@@F4L Deidara, Bine n0b, iti zic eu!

Ce mai faceti bai?

Avem spectatori pe la discutii =)))

Ma joc Cs n0bilor, sunt varza :)))

Ok, mulțumesc! Oricine ar sta, vreau să știu exact câte vor fi în total.

Nu am reusit sa intru ieri la war-uri, nu mi se mai conecteaza la wireless iar aia de la net nici azi n-au venit sa-mi bage netu..

Cine a fost baza ieri la war-uri ?

Ce întrebare este aceasta?

@@Moartea, Oare? Mai intrebi?:)))) Aimica si DM'eru bisCuiTe =)))

Pai cum sa zic... cam toti... unii au mai ascultat unii nu,dar am batut tot...

Ce mai faceti?

Askhanar a coordonat si a fost cam echilibrat in LS, dar e clar ca am fost mai buni, noi veneam din SF langa hq lor.

Ba si eu nu bai outz? Eu nu am cordonat... ce nab:( Am luat si 3 besturi, 1 ELC, 1 GSB 1 VTB.. i am bo$$$

Outz pentru faza asta ai post! $@LP@

Cine a coordonat si cam cine a dominat, inteligentule.

Eu am coordonat, am incercat sa impac si capra si varza, ne-am descurcat bine, dar puteam sa ne descurcam si mai bine daca Florance nu facea rambo [-5] si castigam si la HQ Verdant Family. Ma rog, totusi suntem pe +, toate la timpul lor, astazi te astept la WAR.

@@Moartea, Oare? Mai intrebi? :)))) Aimica si DM'eru bisCuiTe =)))

Ce mai faceti?

Ba si eu nu bai outz? Eu nu am cordonat... ce nab:( Am luat si 3 besturi, 1 ELC, 1 GSB 1 VTB.. i am bo$$$

Ai dreptate, tu ai luat besturile, dar fara colegi care sa te ajute nu prea te vad bine.

Askhanar a coordonat si a fost cam echilibrat in LS, dar e clar ca am fost mai buni, noi veneam din SF langa hq lor.

Cred ca e prima data cand zici ceva bine despre mine de cand esti in Avispa Rifa.

Edited by Askhanar

Eu am coordonat, am incercat sa impac si capra si varza, ne-am descurcat bine, dar puteam sa ne descurcam si mai bine daca Florance nu facea rambo [-5] si castigam si la HQ Verdant Family. Ma rog, totusi suntem pe +, toate la timpul lor, astazi te astept la WAR.

Ai dreptate, tu ai luat besturile, dar munca de coordonator este mult mai grea, iti faci nervi si te superi... dar dupa asta toata supararea iti este rasplatita de catre membrii care stiu sa asculte si sa inteleaga.

Cred ca e prima data cand zici ceva bine despre mine de cand esti in Avispa Rifa.

Ce minti ba, de cate ori i-am cordonat si eu? Tu mergeai LS, de cate ori i-am coordonat, dar tu esti prea nab... ai zis odata: TOTI IN MASINI, DB SI PE GSB. Pai asa faci, cine nu face Amenda 20k sau FW.. nu stai la discutii...dar tu stai sa te rogi de ei...de asta nu te asculta, ca tu te rogi de ei... nu ai facut ce am zis, FW sau amenda 20k.... nu stai la discutii...esti prea nab tu pentu asa ceva!

Ce minti ba, de cate ori i-am cordonat si eu? Tu mergeai LS, de cate ori i-am coordonat, dar tu esti prea nab... ai zis odata: TOTI IN MASINI, DB SI PE GSB. Pai asa faci, cine nu face Amenda 20k sau FW.. nu stai la discutii...dar tu stai sa te rogi de ei...de asta nu te asculta, ca tu te rogi de ei... nu ai facut ce am zis, FW sau amenda 20k.... nu stai la discutii...esti prea nab tu pentu asa ceva!

Membrii asculta doar de frica, odata ce nu am avut sublider/lider on nu puteam sa fac nimic, eram cu mainile legate..am incercat sa fac ce am putut, i-am iertat pentru anumite greseli..

Asteptam pe oto sa deschida aplicatiile si speram sa aplice membrii activi si seriosi. Dupa ce le deschide sa mergeti sa dati /ad.

Edited by Askhanar

Pai de dominat, am dominat eu, biscuite, [ZEW]Nicu, [ZEW]JuliaSweet, si de coordonat ASKHANAR.

Daca nu faceam eu kill in ultimele 11 secunde la GSB nu mai pupati voi turf ala. S@LP@

@@Moartea, Oare? Mai intrebi? :)))) Aimica si DM'eru bisCuiTe =)))

Ce mai faceti?

Tu esti omu' cu bestu'.

Ai dreptate, tu ai luat besturile, dar fara colegi care sa te ajute nu prea te vad bine.

Ai devenit si tu mai cu capul pe umeri de cand ai aflat ce sunete scot balenele.

Daca nu faceam eu kill in ultimele 11 secunde la GSB nu mai pupati voi turf ala. S@LP@

Tu esti omu' cu bestu'.

Ai devenit si tu mai cu capul pe umeri de cand ai aflat ce sunete scot balenele.

Maine am iara Psiho, deci o sa am de povestit :))

Da,imi era de ala pe USB, si tot mi se conecta si deconecta... si de nervi am dat odata cu el de birou, am rupt firu si l-am aruncat pe geam :)))

Maine sa speram ca fac rost de altu!

Hai ca eu ma bag la somn, ca n-am ce sa fac fara mouse...

Ne auzim maine seara! Bafta

Perfect, maine iau toate best daca nu gasesti mouse :X