Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Letzgo, Adica nu mi-a dat mie voie sa plec un amarat de rank 2. Acum vrei sa-ti dea tie drumu' sa pleci, un rank 5? o.O, visezi ba . Si uite niste poze in timp ce erai tu lider. http://imgur.com/a/fNCjB

Frumoase amintiri Skyline. ...Dar oricum Letzgo de aici nu mai pleaca niciodata, nu o sa il lasam niciodata si nici pe tine...Asta nu inainte de a lua SF&LS ...

Sper ca azi la wars sa iesim pe + macar cu 2 turfuri .

O zi faina !

@@Letzgo, imi pare rau ca pleci, tu mi-ai oferit sansa sa pot ajunge lider si sa pot conduce o mafie si esti trecut sus in lista de prieteni sa nu crezi ca daca am ajuns lider am uitat asta, de asta am tot incercat sa te conving sa nu pleci.

De asta incerc sa nu va las pe niciunu sa plecati, imi sunteti prieteni toti, de aia sunteti aici, multi care nu-mi sunt prieteni ba chiar dusmani vor sa intre in Avispa dar nu cred ca o sa poata vreodata, degeaba am membri buni daca nu am prieteni.

Facem o echipa buna toti, daca pleaca unul ceva se rupe.

La fel si la Letzgo, cand o sa plece ceva o sa se rupa, probabil ca vom reusi sa luam turfuri si fara el dar nu asta e totul...

Eu inca sper ca o sa te razgandesti, si daca ai probleme cu lagul exista unele programe care iti maresc FPS-ul.

Nu o sa scriu nici demisie acceptata nici respinsa, iti mai las ceva timp poate o sa te razgandesti.

Am mai auzit unele vorbe "oTo functia te-a schimbat", ba chiar deloc, sunt acelasi oTo doar ca normal ca nu pot fi ca inainte si nu pot face aceleasi glume nesarate care le faceam pentru ca imi pun functia la bataie.

Pentru cei care nu ii accept si imi spun lucrul asta, nu oTo s-a schimbat voi v-ati schimbat ca vreti sa veniti langa mine doar cand sunt pe primul loc, cand eram sublider si aveam 0 turfuri si va chemam sa ma ajutati nu veneati niciunul, sa nu credeti ca uit.

Mi-a curs o lacrimă pe partea opusă. :(

Cred că te iubesc! :*

Salut baieti, am terminat si eu de mancat, am dat un rob micut si acum ne auzim in game.

Am raspuns la invoirile de ieri, Bogyy, tu ai fost sanctionat si o sa fii de azi inainte, ai avut o cerere de inactivitate acceptata de 14 zile, nu mai acceptam invoiri din partea ta.

Va rog cei care nu puteti intra sa va postati inactivitatile sau invoiri, daca nu o sa fiti sanctionati.

Salut Yusuf!

Salut baieti, am terminat si eu de mancat, am dat un rob micut si acum ne auzim in game.

Am raspuns la invoirile de ieri, Bogyy, tu ai fost sanctionat si o sa fii de azi inainte, ai avut o cerere de inactivitate acceptata de 14 zile, nu mai acceptam invoiri din partea ta.

Va rog cei care nu puteti intra sa va postati inactivitatile sau invoiri, daca nu o sa fiti sanctionati.

Salut Yusuf!

Bă, ești rău tu, mă. Am auzit de tine, boss.

@, Iar e lag?

Doamne fereste... zici ca ii este greu sa cumpere la drq un host mai bun...doamne..ar da putin si de primit cat mai mult....ce om...

E scump un host, şi dacă nu cumpără unul cu 10€ atunci de unde profit? Nu crezi că-ţi da 100€ lunar pentru ce ştiu eu ce host, fi serios.

Hmm, sper sa faceti o treaba buna fara mine, poate va trageam in jos sau nu, asta este. Decizia a fost a mea, poate si de cheful imens care il aveam, s-a dovedit fi o "greseala". Mno, vreau sa va urez in primul rand multumiri ca m-ati suportat atat timp langa voi si ca nu v-am scos asa de tare din pepeni precum l-am scos pe oTo, si sa ajungeti intr-un final sa cuceriti si Los Santos. Multa bafta in continuare, aveti grija de voi si multumesc pentru onoarea oferita in aceasta familie. Toate cele bune! :)

, asta e. Decizia a fost a mea, eram constient de ceea ce fac. A fost sa se intample.

Edited by Meghyy