Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

am avut 4-5

index.jpg

Nu inteleg daca esti precar intelectual, ignorant, sau te faci, dar nu este vorba de talent. Am instigat la putina comunicare deoarece orgoliul imi indica din nou ca ar trebui sa imi demonstrez punctul de vedere, adica oful pe care mi l-am spus si azi pe /f cu privire la unii membri. Si crede-ma, neobligati sa ramana la war, mi-as fi dat un deget ca unii dintre membri sa fi iesit si sa nu fi stat pana dupa 22. :)

Problema este ca noi ne gandim la progres si la detinerea intregului LS, si, implicit, tu cu ce ai postat te contrazici. Daca "nu toti au talentul meu", eu imi pun demisia, si puteti sa nu mai atacati. Pastrati zonele astea, nu e perfect? Avem si 40 sau cat avem, ramaneti asa si oricum nu va va intrece multa lume curand. Data viitoare cand o sa va deranjeze si-o sa va intepe-n cur atat de mult nemultumirea mea, nu imi mai spuneti "Colonelu si Anndi in LS, restul SF", bazandu-va pe mine. Multumesc.

Nu are rost să porți o discuție cât de cât pacifistă cu cineva care nu dispune nici măcar de un strop de voință în caracter. Dacă asta este părerea lui noi vom accepta asta și mergem mai departe sau nu. Ăsta este sistemul prin care funcționăm. Dacă stăm s-o dăm în discuții dramatice nu ajungem nicăieri. Tu știi mai bine care este adevărata realitate și pun accentul pe „adevărata”.

Nu inteleg daca esti precar intelectual, ignorant, sau te faci, dar nu este vorba de talent. Am instigat la putina comunicare deoarece orgoliul imi indica din nou ca ar trebui sa imi demonstrez punctul de vedere, adica oful pe care mi l-am spus si azi pe /f cu privire la unii membri. Si crede-ma, neobligati sa ramana la war, mi-as fi dat un deget ca unii dintre membri sa fi iesit si sa nu fi stat pana dupa 22. :)

Problema este ca noi ne gandim la progres si la detinerea intregului LS, si, implicit, tu cu ce ai postat te contrazici. Daca "nu toti au talentul meu", eu imi pun demisia, si puteti sa nu mai atacati. Pastrati zonele astea, nu e perfect? Avem si 40 sau cat avem, ramaneti asa si oricum nu va va intrece multa lume curand. Data viitoare cand o sa va deranjeze si-o sa va intepe-n cur atat de mult nemultumirea mea, nu imi mai spuneti "Colonelu si Anndi in LS, restul SF", bazandu-va pe mine. Multumesc.

Calm durule, nu avem cu totii talentul tau, asta e, eu nu sunt suparat pe ei fiindca era 22:30, nu erau obligati sa ramana la war.

Totusi langa hq lor sa pierdem la 5 puncte sau la cat am pierdut e ceva.

Potoliti-va, ca nu e chiar asa, luam maine.

http://s.quickmeme.com/img/e2/e295c5466860ce0a5a3bc1d84ceaccd0fcf7f16472b239a470f66de9be9518d1.jpg

e295c5466860ce0a5a3bc1d84ceaccd0fcf7f164

Hai gata cu fotosinteza, asta e, e mai greu. Se adună - 1 de aici, - 1 de acolo și ăsta e warul. Am mers la sigur că e câștigată ultima zonă, dar nu a fost chiar așa.

Dacă vreți să vă lăudați singuri cu scoruri pozitive false, inexistente, n-aveți decât. Dar e cam enervantă treaba asta într-adevăr, unii să tragă din greu, alții să-și bată joc (că "oricum e LS, e departe la mama dracu, nu mai ajung, fac un minus și ies"). Păi dacă asta e gândirea mai bine nu mai veni tată. Baftă.

PS: http://postimg.org/image/nrjbr89wp/

Edited by Anndi

Hai gata cu fotosinteza, asta e, e mai greu. Se adună - 1 de aici, - 1 de acolo și ăsta e warul. Am mers la sigur că e câștigată ultima zonă, dar nu a fost chiar așa.

Dacă vreți să vă lăudați singuri cu scoruri pozitive false, inexistente, n-aveți decât. Dar e cam enervantă treaba asta într-adevăr, unii să tragă din greu, alții să-și bată joc.

PS: http://postimg.org/image/nrjbr89wp/

Nu e vorba că își bat joc, dar există două soluții plauzibile: una dintre ele este aceea de persoană cu dublu rol, un mic spion sau cea de-a doua fiind oarecum normală: am 0-1, acum sigur fac unu. Pfai, 0-2, sigur fac eu plus tura asta, etc....și se ajunge la minus mult mai mare.

http://youtu.be/iYmCvz24QBw?t=25s

Seara buna! Pacat de ultimul war. OTO te rog sa te uiti aici nu merge sa-ti trimit PM: http://imgur.com/a/k1IBn

Scuzati-ma ca postez aici, dar domnu' AnGeLx, observi cat este ceasul? ma duceam la /attack, eu n-am zis nimic cand te-ai aruncat de pe parcare, dar nah, Hotul neprins e negustor cinstit.

Crezi ca daca era sa fug de pe zona, ma mai opream, sa-mi vezi nickul? Nu cred. Sincer mie mi s-a luat de " tratatu' asta cu posturi ". Bafta.

Nebuď taký tvrdý-n úst, ako som si drdol v žalúdku

Edited by rTs RoberT

Scuzati-ma ca postez aici, dar domnu' AnGeLx, observi cat este ceasul? ma duceam la /attack, eu n-am zis nimic cand te-ai aruncat de pe parcare, dar nah, Hotul neprins e negustor cinstit.

Crezi ca daca era sa fug de pe zona, ma mai opream, sa-mi vezi nickul? Nu cred. Sincer mie mi s-a luat de " tratatu' asta cu posturi ". Bafta.

Alo tăticu'? E discuții Avispa Rifa, nu 69 Pier Mobs, ok? Postează la tine în topic te rog.

E cumva o instigare la ceartă? Hai la culcărică, să nu o dăm în altele.

Edited by Anndi

Alo tăticu'? E discuții Avispa Rifa, nu 69 Pier Mobs, ok? Postează la tine în topic te rog.

E cumva o instigare la ceartă? Hai la culcărică, să nu o dăm în altele.

La asta m-a dus gândul când ți-am văzut titlul de membru:

Edited by F4L Deidara

http://postimg.org/image/3r1y3lzs9/ Pentru ca nu ma ascund. Am spus si in joc. Am avut -3 initial si am ajuns la -2....

Asta e stiu ca nu e placut sa ai scor mare si colegii sa traga in jos factiunea... Imi pare rau mai mult n-am putut face.

Cat despre postul tau robert (in caz ca te mai uiti mult la discutiile noastre) daca chiar vrei sa stii la war-ul de la parcare nu am urcat decat o data sus si nu am cazut nici INTENTIONAT nici din GRESEALA. Deci te rog vezi-ti de treaba. L-am rugat pe [F4L]Oto sa se uite peste poze nu pe tine.

Edited by AnGeLx

Ce a fost a fost, probabil cineva a avut un - mai mare. Nu e corect pentru cei care fac + sa piarda warul pentru ca nu ramaneti in HQ la -3. Oricum, nici numarul de membrii nu a mai fost acelasi, multi au iesit la 22:00. Nu va certati pentru un war care a fost oarecum optional.

Astazi, 20.02.2014 la ora 19:45 sunteti asteptati toti in HQ pentru waruri. Cine lipseste va fi sanctionat cu FactionWarn. Exceptie fac doar cei cu cerere de invoire/inactivitate!

Ce a fost a fost, probabil cineva a avut un - mai mare. Nu e corect pentru cei care fac + sa piarda warul pentru ca nu ramaneti in HQ la -3. Oricum, nici numarul de membrii nu a mai fost acelasi, multi au iesit la 22:00. Nu va certati pentru un war care a fost oarecum optional.

Astazi, 20.02.2014 la ora 19:45 sunteti asteptati toti in HQ pentru waruri. Cine lipseste va fi sanctionat cu FactionWarn. Exceptie fac doar cei cu cerere de invoire/inactivitate!

Mi-a dat o lacrimă. :X

Rupem diseară sau nu?

Nebuď taký tvrdý-n úst, ako som si drdol v žalúdku

:)) ai inteles gresit :))

Alea erau poze pentru oto sa dovedeasca ca a fost la war :))

Mi-a dat o lacrimă. :X

Rupem diseară sau nu?

O sa vin si doggy, deci DA

Voi avea.

Ies puțin pe afară să mă limpezesc.

salpa

"Sa ma limpezesc" :)) cum suna asta.

Haideti toti pe joc, sa incepem sa ne adunam pe la HQ pentru waruri.

Voi avea.

Ies puțin pe afară să mă limpezesc.

salpa

"Sa ma limpezesc" :)) cum suna asta.

Haideti toti pe joc, sa incepem sa ne adunam pe la HQ pentru waruri.