Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@,$@LP@!Esti un mare nab, eu sefu tau ii dai doar 2k? RUSINE! 100k next sedinta!

Ce mai faceti spamerilor, imi era dor sa fac spam pe la discutii avispa sa inchida iar topicul oTo :))

Welcome back nab:*.

Welcome Sour. Maine cine nu vine la war o sa faca cunostinta cu Marcelus.

Daca ai 5 fps si tu inca joci jocu' asta care si cu 99 fps e de rahat, ai probleme mintale. Pare rau...

Eu prefer s-o numesc voință.

Bine ați venit, cei noi!

Am luat o pauză de două zile și v-ați făcut de cap, ă?

@,$@LP@!Esti un mare nab, eu sefu tau ii dai doar 2k? RUSINE! 100k next sedinta!

Ce mai faceti spamerilor, imi era dor sa fac spam pe la discutii avispa sa inchida iar topicul oTo :))

Bine ai revenit. Sper sa ne intelegem bine :)

Sour, si tie , Welcome.

O sa plec si eu pe la scoala.... sper ca in seara asta sa fim cat mai multi la war sa le dam TALENT

Ls al nostru :))

Salut

Nu mai postati porcarii gen $@LP@ si asa, biscuite, incearca sa te calmezi, din cate am vazut pe forum te-ai apucat sa iti dai aere pe la Ban Hammer ca ai fost tu in Avispa 4 luni, lasa suferintele ca deocamdata nu e cazul.

Daca vreti sa castigam ceva din LS la ora 19:45 toata lumea sa fie in HQ pentru a ne organiza.

Edited by Askhanar

@@Askhanar Ce aere...nu vezi pe copilu ala de 13 ani naruto. ala... vai de el, si se da mare ...+ sufera si just.xes....asa ca nu vreau sa vorbesc eu despre o chestie ca il fac de tot rasu pe xes..asa ca $@LP@!

Salut all !

Acuma am venit si eu din oras. Ne vedem in game!

Edited by bisCuiT3

@@Askhanar,Esti prost? Ce aere...nu vezi pe copilu ala de 13 ani naruto. ala... vai de el, si se da mare ...+ sufera si just.xes....asa ca nu vreau sa vorbesc eu despre o chestie ca il fac de tot rasu pe xes..asa ca $@LP@!

Salut all !

Lasa $@L P@ tu si nu te mai lua de ei, Naruto are mai multa experienta decat tine iti garantez, dar tu nu esti prea bine informat, Just.Xes a muncit vreo 3-4 ani sa ajunga admin, deci nu cred ca tu esti in masura sa ii critici..

@, o chestie de tot rasul, auzi. M-am uitat si eu acolo si chiar ai spus numai niste aiureli. Daca nu stii cine plateste ramai in banca ta. Daca tu spui ca Naruto are 13 ani adu si un argument. Nu mai vorbi aiurea.

Lasa $@L P@ tu si nu te mai lua de ei, Naruto are mai multa experienta decat tine iti garantez, dar tu nu esti prea bine informat, Just.Xes a muncit vreo 3-4 ani sa ajunga admin, deci nu cred ca tu esti in masura sa ii critici..

Chiar daca ar fi in masura sa o faca mai bine sa taca. Sa se uite la ce a facut el mai intai pe b-zone si dupa sa vorbeasca.

@@Askhanar Ce aere...nu vezi pe copilu ala de 13 ani naruto. ala... vai de el, si se da mare ...+ sufera si just.xes....asa ca nu vreau sa vorbesc eu despre o chestie ca il fac de tot rasu pe xes..asa ca $@LP@!

Salut all !

Auzi, nu crezi ca exagerezi un pic? De ce ai aplicat in clan? Doar ca sunt cativa admini in clan?

@@Askhanar,Da, asa esti? Cat timp ii pupi in fund pe toti admini din GANG cu mine nu ai ce vorbi. Salut. Nu mai da quote la posturile mele.Salut. Invata sa nu pupi in cur ca sa iei tu lider dupa oTo.Mai bine lasa-te.

Frate, v-am fost prieten tuturor si toti m-ati parasit cand am avut nevoie de voi... cuvintele voastre si voi nu mai valorati nimic pentru mine. Singurul motiv pentru care inca mai joc samp si ajut aceasta factiune e oTo si atat.

Nu pup in cur si nu fac ceea ce crezi tu, dar nu suport ca suferintele tale de 2 lei sa ne aduca noua anumite critici din partea echipei de admini. Tu te $@L P@ prin toate aplicatiile in toate clanurile si noi suntem etichetati drept suferizi.

Edited by Askhanar

Termina cu cearta biscuite, topicul asta se numeste "discutii intre membrii", nu "certuri intre membrii". Din ce am vazut doar tu esti agitat si nervos, deci calmeaza-te ca dupaia iar se face scandal si va apucati sa demisionati toti. Daca aveti probleme mai mari discutati-le in privat, nu aici in mod public. Nu avem nevoie de nici o cearta, mai ales acum. De ce va place sa le dati satisfactie celor din afara?