Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bafta Sex.

Cum a fost astazi la war?, imi cer scuze ca nu am putut ajunge dar am avut antrenamente pentru viteza si rezistenta, ma revansez eu luni.

Stagnăm, puțini la war.

Începeți să vă postați evidența la ARMS DEALER: http://forum.b-zone.ro/topic/125086-avispa-rifa-dealeri-arme-arms-dealer/page-26

@Just xeS multa bafta mai departe si cu adminul :) . Succes.

Poate iti lasi heli parcat la hq pentru wars....poate :)) , daca vrei

Azi am facut cam egal la wars la scorul meu... aveam +1 , +3, sau 0, sau +5... Nu a fost bine, am avut lag, nu stiu de ce...

In fine, vine si weekend-ul. Ne vedem

Noapte buna.

Edited by South SondOfTheTime

Salkf, băjeții?

@E u G e n 9 0, mai ușor cu norecoilu că bate la ochi, dacăăă știi cum zâc. =))Eugen Magnatul.

Nijte jmecherii cu PEE STOALE, ultima fază cu toporceanu' ce magie i-a dat, morrr:

Nu uitați să vă postați evidența la arms, ne auzim prin joc dacă am chef, sau nu.

Edited by Anndi

Salut, ce mai faceti?

Bai, din ce vad eu, Zarzare vrea sa faca most active in AVISPA RIFA :))

Frate da eu nu inteleg postu ala .... Adica heli bubuia , nu mai aveam cum sa il controlez (daca saream din el ceea ce nu tot timpu poti , era suicide) si asa l-am controlat sa stau pe turf... Acolo am bubuit ...

Nu prea inteleg nimic...

Eu plimb ochii printr-un serial. Tu?

Bine, ce venisem de la liceu. Acum ma uit si eu pe net la una, alta.

Frate da eu nu inteleg postu ala .... Adica heli bubuia , nu mai aveam cum sa il controlez (daca saream din el ceea ce nu tot timpu poti , era suicide) si asa l-am controlat sa stau pe turf... Acolo am bubuit ... Nu prea inteleg nimic...

Noi sa fim sanatosi.

Pare rau Evil.... Asta este....

Eu iau rank 3 deabea marti, ca luna asta are 31 de zile, trai-ar ........ Astept cu 4 zile in plus pana o sa rup sa dau tie :))

Back de la scoala, a venit weekend-ul. Vorrbim

Salut

Pare rau Evil.... Asta este....

Eu iau rank 3 deabea marti, ca luna asta are 31 de zile, trai-ar ........ Astept cu 4 zile in plus pana o sa rup sa dau tie :))

Back de la scoala, a venit weekend-ul. Vorrbim

Salut

Cui să-i dai tie că nu urcă nimeni cu tine în mașină.