Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@F4L AlexM, Da, cat de cat, am castigat 2 warr-uri, si la ala de pe Gogoserie era 6-0 la runde pentru ei, noi am ajuns la 8-7 =)). Si la ala de langa vaporul ala, a fost bine.. dar la ala de pe jizzy nu prea.. Si la Verdant, te asteptai sa castigam? =))

@, Mno da bine, am castigat 2 warr-uri.

# Neata, ce faceti? Va merge serverul? Mie nu-mi merge :-?.

Nick: EuGen90

Level: 62

Rank: 2

Vechime: Nici nu mai stiu..

De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Jocul acesta nu mai reprezinta nimic pentru mine, nu mai am pentru ce sa joc. Inainte jucam pentru war-uri, acum.. au schimbat metoda (care e oribila, o mare porcarie), deci implicit au stricat si ce conta mai mult pentru mine.

In al doilea rand, nu-mi mai permite timpul sa joc, fiind mai mult plecat decat pe acasa. Am uitat sa mai deschid si PC-ul, iar cand o fac, o fac pentru 5-10 minute, pentru a-mi verifica mesajele si notificarile de pe Facebook.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani: Da.

Alte precizari?: Multumesc oTo, multumesc baieti ca m-ati primit aici, desi credeam ca nu o sa ma inteleg cu voi ( fiind adversari 8 luni de zile ), mi s-a demonstrat inca o data ca aparentele inseala.

*Anndi si oTo- mai ales voi, mi-ati demonstrat ca nu sunteti asa cum vorbesc toti, ci sunteti niste oameni de nota 10.

*Askhanar, Inhuman, Rainman, Stefanles, Asassin, Richie, SnRobert ( :* ), Meghy, Colonelu si restu' - va multumesc pentru tot, poate ne mai auzim pe forum sau stiu eu..

@ Bafta multa in cucerirea turfurilor, sunt mandru ca am facut parte din acest gang. Daca o sa ma apuc iar in iarna, voi reveni cu o aplicatie. :*

Bafta nab, ne mai auzim.

Warr-urile cu El Loco le-am castigat usor, am avut 10-1 acolo :)). Dar cu codatii din 69, na.. La warr-ul pe spital aveau 7-3 la runde, am luat 3 runde la rand, era s-o luat si pe a 4-a dar niste rambo s-au dus pe jos aiurea si au facut minus, puteam castiga daca stateam toti pe cladire, aveam spitalul ocupat.. bataie de joc.. si stateam cate 10 minute sa-mi dea cineva un M4...

# Ies si eu imediat, deja sunt stresat la maxim, ma duc la meci dupa ultimul war...

Edited by D A R R I N

Salutare băieți, ce faceți?

Eu unul sunt fericit (că mi-am nimerit parola de la contul vechi). Mă scuzați că n-am venit azi la war-uri dar mi s-a făcut o invitație care nu putea fi refuzată :).

Perfect, acum nu-mi aduc aminte parola ca să-mi schimb nickname-ul și parola :)) !

Ne mai auzim in game. Cius.

Edited by CiuleTexXx

Salutare, ce faceti? Acum am dat si eu un runner cu niste prieteni, am dat la 11:00 si abea acum ne-au prins, dupa o ora si 30 de minute =)).. Slabani..

# ne auzim prin game, sarbatori fericite!

Ploua de o saptamana X_X

De unde esti de ploua asa la tine ?

La Constanta a plouat azi si s-a oprit.

Salut, mai postez si eu p-aici sa vad ce mai faceti, cum o mai duceti.

Eu cred ca voi iesi acum...Vorbim maine

Noapte buna