Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Diseara vreau activitate maxima, trebuie sa castigam HQ ELC pentru ca a fost pierdut din prostie si asa ceva nu mai vreau sa existe in Avispa.

Cine a lipsit aseara si o face si in seara asta o sa fie demis.

Diseara vreau activitate maxima, trebuie sa castigam HQ ELC pentru ca a fost pierdut din prostie si asa ceva nu mai vreau sa existe in Avispa.

Cine a lipsit aseara si o face si in seara asta o sa fie demis.

Nini, ai grija!

Nu inteleg cum am putut sa pierdem la HQ ELC doamne, va duceti rambo ba, eu cum am putut sa fac atatea kill-uri? 47-13 am avut.. am stat cu M4 cumintel si rupeam de oe HQ-ul lor.. nici rambo nu ma duceam.. dar unii se duceau la ei la HQ jos, cum naiba sa-i faci pe toti?; vad ca unii ati facut minus cam mare; m-am uitat pe RPG am vazut ca au fost unii cu scoruri gen 4-15, 3-13, 8-15, 9-15.. nasol..

# Ne auzim prin game, sper sa fim destui la war si sa castigam ceva, baftalos!

Edited by D A R R I N

Salutare tuturor! Back de la liceu si gata treaba. Au mai ramas temele. Urata ziua de ieri cu atatea lose-uri.

Sa speram ca azi se vor lua masuri in legatura cu 69 si vom fi constant 34 cum am ajuns la un moment dat ieri. Toate cele bune si ne vedem la war-uri!

Salutare tuturor! Back de la liceu si gata treaba. Au mai ramas temele. Urata ziua de ieri cu atatea lose-uri.

Sa speram ca azi se vor lua masuri in legatura cu 69 si vom fi constant 34 cum am ajuns la un moment dat ieri. Toate cele bune si ne vedem la war-uri!

Nașpa cu temele, ă?

Nasol.

Nasol

Nasol azi.

N-am avut nici sublider... Organizare nu prea a fost, dar in fine. ACTIVITATE 0 ba.

Daca mai vrem noi turfsuri trebuie sa fim si noi macar 20 pe turfs, ca altfel degeaba mai stam noi astia putini la war...

Daca mai vad inactivitate imi fac si eu cereri ca vad ca astia care nu intra o duc bine.

Salut