Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut.

N-am prea mai postat pe aici pentru ca am fost plecat zilele astea tot timpul.

Nu prea am stat acasa, doar am dormit acasa :))

Am fost cu prietenii prin oras/city/bere.

No bun, voi ce faceti?

Bafta.

Hai salut.

N-am prea mai postat pe aici pentru ca am fost plecat zilele astea tot timpul.

Nu prea am stat acasa, doar am dormit acasa :))

Am fost cu prietenii prin oras/city/bere.

No bun, voi ce faceti?

Bafta.

Eu fac bine, acum vreau sa-mi reinstalez windowsul. Vorbim dupaia, baftalos!

Toti oamenii de stiinta jucau pititea in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton: Eistein: Te-am vazut. Tu esti Newton. Newton: Imi pare rau, dar nu sunt eu. Eistein: Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton. Newton: Ia priveste mai atent. Ce vezi? Eistein: Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Eistein: Pascal. Newton: Pai vezi ?

Toti oamenii de stiinta jucau pititea in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Eistein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton: Eistein: Te-am vazut. Tu esti Newton. Newton: Imi pare rau, dar nu sunt eu. Eistein: Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton. Newton: Ia priveste mai atent. Ce vezi? Eistein: Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m. Newton: Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat? Eistein: Pascal. Newton: Pai vezi ?

H8clR.gif

Neata ba, cam urat ieri.. N-am avut deloc net si ploua tare rau :)) deci plictiseala maree. M-am uitat putin la reclamatii si cine altcineva decat Zarvatau' din El loco, post pentru la discutii =)). Pacat ca sunt unii asa suferanti de nu pot dormii la noapte ca n-au facut un post pe zi :)).

Edited by pH LeR69

Sal bajetzii, acum am intrat si eu in casa. Stau putin la PC si somn, maine trezirea la 6 :(

@Zarzare =))))))))))))))))))))))))))))))))) Pentru ce a spus Darrin pe forum crezi ca o sa fie sanctionat in JOC ? =))))))))))))))))))))))))))))))

Are asta la activitate pe forum...Creca ii place sa stea de-am pixu si sa ne citeasca povestile cu pesti...sau cu zarzavaturi (nu conteaza,tot una)

Baieti azi WARS ! Hai sa rupem :))

Neata.

Azi dau test la vreo 3 materii, ma asculta la alte 3 , dar nu-i bai.

Voi ce faceti?

Daca azi nu e activiate la war imi fac o cerere de invoire... Daca altii sunt off, macar eu am treaba.

Salut

@, Stiu, e cam disperat. =)) .. Ma rog, asta e. Oricum, cum ai spus si tu, am postat la discutii, nu in joc. =))

Tocmai ce am ajuns acasa, ma pun la niste teme iar dupa stau la TV. Ne auzim la warr-uri baftalos!

Edited by D A R R I N

Ne distram si noi , mai facem cate +1 ceva ca nu strica :))

Sper sa pot intra diseara la wars ca acuma ma apuc sa imi scriu caietu la Fizica ..maine am teza si am un 3 si un 4 ,naspa materie !!!

Edited by AsSasiNn