Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hai salut! Ce faceti? Eu mor de cald. Mai am ceva treaba dupa care fac si eu un dush rapid

Ne vedem la war-uri. Sper sa castigam 3/3. Numai bine!

Normal, doar sunt eu online.

@, Ba tu esti nob? Am castigat 3/3 si tu spui ca esti nou in factiune? Se vede ca ai fost la 69.

AM CASTIGAT 3/3 astazi, felicitari, chiar a mers bine.

Succes cu, carma. Sa fi cat mai mult sublider, pacat ca esti noob, asta e defectul minor.

bine ai venit in familie, gasca, cardasie, anturaj, aici toti au valoare. Bine ai venit.

Bravo baietii, astazi n-am putut intra la wars, am fost plecat, maine dau teza si scap de scoala, nici ca mai merg :))

Maine promit ca o sa intru la fiecare war incepand de maine.

Noapte buna, salpapwp

Eu am crezut că daca au plecat Alexm , Bogid , CraiovaAdy Corinutza am zis ca ne ducem rau la vale dar din contra ne-am ridicat spectaculos , astia de rank mic sunt mai activi decat un rank 4-5 mai multe cerei de invoire fac cei de rank mare fata de rank mic Bafta sper sa ajung si eu la war maine Nb .

Edited by HM MasterBoy

Eu am crezut că daca au plecat Alexm , Bogid , CraiovaAdy Corinutza am zis ca ne ducem rau la vale dar din contra ne-am ridicat spectaculos , astia de rank mic sunt mai activi decat un rank 4-5 mai multe cerei de invoire fac cei de rank mare fata de rank mic Bafta sper sa ajung si eu la war maine Nb .

Tot ce ai spus tu e o prostie. Crezi ca "ne-am ridicat" pentru ca au plecat Bogdi, Alex si Craiova? Ti-am zis ca in 6 luni de cand sunt aici au plecat oameni valorosi (Moartea, Biscuite, etc) si au venit altii in locul lor (Richie, Deidara, etc). Asa e normal si asa o sa tot fie. Daca pleaca niste rank 4 nu inseamna ca o sa facem mai prost la war. Important e sa fim online cat mai multi.

Ai avut si alt nick ?

Buna dimineata! Ba scriu repede ca prind microbuzul spre liceu :(.

Ce sa zic Felicitari pentru aseara! Master am castigat aseara doar pentru ca au fost multi ON. Si nu au fost 31 de membri doar rank 1 care zici tu ca-s activi. :P

Am plecat! Succes azi la scoala!

Neata baa, felicitari pentru waruri.. Sper sa fie si azi o zi buna :)). Ma pregatesc sa plec la scoala.. Baftalos.

Edited by pH LeRozaur

Lasati discutiile pe aici ma, mergeti la scoala :))

Lăsati-ne pe mine si pe rain sa ne ocupam de spam. Ma duc si eu acum la liceu, nu mi-am luat ghiozdan ca n-an ore importante. Diseara nu cred ca vin la war ca dorm la gagica-mea.