Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Oto mulţumesc pentru decizia luata asuprea lui Askanar . Mulţumesc şi ţie Asakanar pentru insultete adresate mie , eu nu-ţi fac nimic şi tu te legi de mine aiurea . Eu nu am vrut sa se ajungă la asta dar tu mai obligat îmi cer scuze faţa de tine dacă te-am jignit cu ceva sau altceva . Bafta

Oto mulţumesc pentru decizia luata asuprea lui Askanar . Mulţumesc şi ţie Asakanar pentru insultete adresate mie , eu nu-ţi fac nimic şi tu te legi de mine aiurea . Eu nu am vrut sa se ajungă la asta dar tu mai obligat îmi cer scuze faţa de tine dacă te-am jignit cu ceva sau altceva . Bafta

Prietene, dupa ce ca te-am oprit din a organiza un antrenament, tu un player de level 10 rank 1, pentru care oto putea fii sanctionat cu avertisment la lider, e tot vina mea da? Ba e foarte adevarata vorba aia, daca omu e prost lasa-l prost nu intervenii.

Tu ma iei pe mine cu askhanar baga 5 k in HQ, ba copile, tu dupa ce ca ai intrat aici dintr-o aiureala a membrilor rank 4, mai si faci gura? Ai 10 ani si te lauzi ca ai cand 13, cand 14, cand 17, macar hotaraste-te intr-o privinta. Da imi bat capu degeaba si pentru nimic, mai bine imi vad de treaba mea si tac, ca asta am tot facut de 9 luni incoace, am tacut destul la prostiile oricarui copil venit aici sa castige experienta si care nu face altceva decat sa dea din gura.

Vad ca cei din gangul rival ne ataca cu niste jigniri urate, am rugamintea sa nu faceti acest lucru si voi in caz contrat o sa fiti sanctionati cu factionwarn.

Asa se intampla cand ti se urca putin teritoriile la cap, multi uita ca alea vin si pleaca, respectul e mai greu cu el.

Chiar ma simt mandru ca am avut 40 de teritorii si niciodata nu am suferit cum fac altii pentru 10.

Felicitari celor inca odata celor care au participat atunci la cuceriri.

Va deschid topicul, dar la cea mai mica afirmatie de ganguri rivale in inchid pe perioada nedeterminata (1 saptamana+)

Mai bagă niște DEX la venă să mai știe și băiatu' vorbește românește, mânca-ți-aș!

Inca 9 zile si fac 6 luni in Avispa.

Încă două dublu-posturi și iei suspend.

Prietene, dupa ce ca te-am oprit din a organiza un antrenament, tu un player de level 10 rank 1, pentru care oto putea fii sanctionat cu avertisment la lider, e tot vina mea da? Ba e foarte adevarata vorba aia, daca omu e prost lasa-l prost nu intervenii.

Tu ma iei pe mine cu askhanar baga 5 k in HQ, ba copile, tu dupa ce ca ai intrat aici dintr-o aiureala a membrilor rank 4, mai si faci gura? Ai 10 ani si te lauzi ca ai cand 13, cand 14, cand 17, macar hotaraste-te intr-o privinta. Da imi bat capu degeaba si pentru nimic, mai bine imi vad de treaba mea si tac, ca asta am tot facut de 9 luni incoace, am tacut destul la prostiile oricarui copil venit aici sa castige experienta si care nu face altceva decat sa dea din gura.

Același sfat îl am și pentru tine: hotărăște-te câți ani ai pentru a putea fi vizibilă diferența.

Daca este adevarat ca un rank4 a apelat la un rank1 sa se ocupe amandoi de antrenament va rog sa-mi dati dovezile si ambii vor fi sanctionati cu FW.

Oto deci skyfall ne-a dat liber deoarece au ramas 3-4 membri şi eu i-am zis lui Skyfall daca pot sa fac si eu un gen de antrenament dar fara nicio obligatie aşa ca un fel de deagle dar nicun ''ANTRENAMENT'' el mi-a dat voie şi am zis pe /f Care vrea sa aiba pe + la war sa vina pe teren să fac un exercitiu atăt . Şi tu Askanar ai rank 4 dece te cobori la nivelul meu dor am 10 ani nu ? care m-am apucat de samp de 1 luna . Si nu cred ca am 10-13 ani ia zi ce varsta am https://www.facebook.com/photo.php?fbid=390333997763103&set=a.100182486778257.81.100003595170334&type=1&theater

Edited by HM MasterBoy