Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu vreti sa intelegeti ca nu ne pasa de urarile si sa mergeti la topicu vostru sa postati cat vreti, mai ales astia care ne injurau pana acum.

Stati acolo in banca voastra.

Asa, oTo, gonește-i!

Salutare aLL, sper sa fim cat mai multi...sper.

Salut, salut. Si eu sper sa fim multi...

Din pacate a ajuns sa conteze cantiatea nu calitatea. Exact cum e si in real-life in Romania.

Asta este. Avipsa Rifa e o factiune cu calitate. Degeaba restu au cantitate.

Salut! Alt event de genul ala? Eu mereu ma plictisesc sa-l fac. Cum e la voi?

Eu am o perioada nu prea buna si n-am chef de nimic. Ne vedem la war-uri! Sper sa fim un numar remarcabil si sa demonstram ca se poate si la noi ... Deci haideti la waruri.

Eu ma duc sa dorm. Bafta

Salutări!

Am ocazia de a vă anunța că au început înscrierile pentru olimpiada de vară, B-Olympics Summer 2014. Înainte de înscriere vă rog să citiți și să acceptați regulamentul general.

Probele vor fi anunțate în decursul lunii iunie, urmând ca la începutul lunii iulie să înceapă olimpiada propriu-zisă. Momentan nu există o dată anume, dar aceasta va fi anunțată în topicul acesta. Dacă aveți propuneri pentru probe vă puteți exprima aici; cele mai interesante au posibilitatea de a fi introduse. Întrebările și nelămuririle îți au topicul lor aici. Altele vor fi discutate în topicul de discuții unde puteți vorbi pe tema B-Olympics.

Mulțumesc pentru atenție!

O vară plăcută vă urez!

Mokka, aminteste-mi sa-ti dau +1 maine.

Succes baieti aastazi la war, sper sa fim cat mai multi

Salut

Iti amintesc eu.

Dar sar putea sa imi pun demisia. Mie greu sa iau o decizie, pentru ca i-am promis lui oTo ca voi ramane aici mult timp.

Din pacate oficial ne-am dus pe ''rapa''.

GG,daca maine nu sunteti 25+ pe turfs la waruri ne suparam.

PS:ascultati si voi de ce vi se spune nu fugiti dupa best sau sa faceti pe rambo ca asa nu rezolvam nimica(degeaba te duci sa faci scor mare sa iei best daca pierdem,mai bine ati asculta)

Ce fac dragii mei colegi? :* Dupa supararea si nervii din seara asta, eu va las aici un micut cadou care nu stiu cat de mult o sa va ajute sau daca il aveti deja :* Va pup :*

Click

P.s - > nu ma condamnati daca a mai fost postat o data, e completa :D

Edited by MF BeeTee

Atat stiti, pierdem, demisie.

Succes care si-au pus-o, va rog sa nu ma mai cautati pe server cand aveti probleme sau alte nevoi pentru ca nu o sa va mai raspund.

Toata lumea e langa o factiune cand e la putere, cand pierde..hop, demisie. Nu e nimic, timpul le rezolva pe toate.

Salut, nu inteleg de ce va dati demisia atat de usor. E pacat, factiune ca asta ma indoiesc ca o sa mai gasiti. Tocmai ce am facut 6 luni in Avispa, poate iau rank 5 in curand :))

Edited by Drunkard

Succes baieti, mi-a facut placere sa fim colegi atatea luni, sper sa luati SF-ul. :*

Atat stiti, pierdem, demisie.

Succes care si-au pus-o, va rog sa nu ma mai cautati pe server cand aveti probleme sau alte nevoi pentru ca nu o sa va mai raspund.

Toata lumea e langa o factiune cand e la putere, cand pierde..hop, demisie. Nu e nimic, timpul le rezolva pe toate.

Eu mi-am depus demisia pe la 6 nu dim cauza war-urilor, dar pur si simplu nu-mi mai plac asa mult gangurile cum imi placeau inainte.

Fă și tu bine si vino azi la war-uri :)

Ce pot să vă zic la aștia de-ați plecat.... baftă mai departe.

Azi veniți la war-uri, inactivilor.

Azi am o zi ... O sa ajung pe seara, dar ajung la toate war-urile, ne vedem.

Salut, azi toata avispa in linie!

Fă și tu bine si vino azi la war-uri :)

Ce pot să vă zic la aștia de-ați plecat.... baftă mai departe.

Azi veniți la war-uri, inactivilor.

Azi am o zi ... O sa ajung pe seara, dar ajung la toate war-urile, ne vedem.

Salut, azi toata avispa in linie!

Vin, vin

Salut, nu inteleg de ce va dati demisia atat de usor. E pacat, factiune ca asta ma indoiesc ca o sa mai gasiti. Tocmai ce am facut 6 luni in Avispa, poate iau rank 5 in curand :))

Ce subtil ai fost.