Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Si eu aseara de la 22 pana la 1 si ceva am tot jucat lol cu skyfall haha..

Numa sa fure kill-uri stie =))

Sky, mai jucam azi? :D

Sa nu uitati sa faceti poza cu [/stats] la ora 13:00 si 15:00.De saptamana aceasta incepeti sa faceti iarasi raportul la Arms Dealer.

Anunta si cat au de vandut pe zi de war...

Un sfat : 5000 sau 3000 materiale / war ( pentru ca sunt zile cand nu avem numa 1 , 2 ,3 waruri , nu 4)

Edited by AsSasiNn

@, Pot sa te ajut cu raportul arms?
M-am mai ocupat si in verdant cand eram, deci ma descurc si asa nu prea am ce face.. :))

Hai salut! Imi pare rau dar va dezamagesc si azi. Nu pot ajunge la waruri.... daca continua asa absenta mea la evenimente din cauza schimbari orelor de war ... e grav.

Am plecat in oras ca am niste treaba inainte de teatru ...

Askhanar, sa vorbesti cu Norbert sa ii sanctioneze pe cei absenti la war-uri fara inactivitate sau cerere de invoire....Eram acum 19 pe [/members]....Daca vrem sa cucerim SF-ul trebuie sa fim activi, acum ne e mai usor pentru ca la war-uri suntem cam 27 dar daca am fii 30+ chiar ca ne-ar fii mai usor...

Sedinta saptamanala va avea loc maine 24.06.2014, warurile de astazi: 23.06.2014 sunt anulate din pricina unei probleme a scriptului.

Ce sa sanctionam cand nu avem ce, se anunta waruri de la o ora si sunt de la alta..

F4L oTo

Nu puteam posta deoarece pe celalalt cont aveam warn si mi-a luat ceva pana am luat o decizie :D Salutari si tie :*

Nasol moment.

@@F4L oTo Ce face domnu pe la noi?

Salutare baieti si fete se pare ca au fost anulate warurile de azi

Ma gandesc ce factiune sa aleg ca nu pot ajunge la waruri si trebuie sa ma retrag undeva.