Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Cu cine te-ai si certat?

Eu am iesit, acum am terminat de jucat lol, ne auzim in game.

@, ai retras demisia da?

Welcome celor noi!

Hai azi la war sa facem ceva frumos. un 3/3 WIN ar fi frumos :)

Will.i.am -> Daca crezi ca nu e locul tau aici demisiile sunt deschise... Nu-mi plac oamenii care daca stiu sa traga cu o arma se cred superiori. Fie ca-ti place sau nu Assasin e rank 5 si nu conteaza ca are level 10 su 90 ar trebui sa-l respecti si sa asculti de el. Asa era si Anndi inainte dar vad ca acum e baietas deci vezi poate-l urmezi si v-a fi totul OK :);)

Ma duc in game sa mai caut sa fac pe ici pe colo o afacere. :D

@@AnGeLx, daca e rank 5 nu trebuie sa-mi vorbeasca de parca eu as fi o carpa de sters pe jos, am tras din greseala in roata lui, i-am reparat masina, dar nu sa ma faca pe mine chior ca nu am vazut eu ca scrie pe chat el : STAI. Deci sunt eu rank 1, dar nu permit sa fiu calcat asa in picioare. Ma rog, incheiem subiectul, eu imi fac treaba, vin la war, n-am treaba cu el.

@, numai are rost, prefer sa uit.

Salut, ne auzim imediat in game.

• Nick-ul tau:[Deea]Shakira
  • Nick-ul celui reclamat:zEk0.
  • Descriere:A dat /q cand se tragea dupa el.
  • Martori:Nu am martori.
  • Dovezi (screnshot):http://imgur.com/683Fs0H
  • Alte precizari?:Am avut lag mare deaia imi arata ca a iesit din game si dupa ca am intrat pe turfs, eram pe turfs si trageam dupa el si a iesit.Nu aveam cum sa apar asa repede in mijlocul lor, eram numai eu acolo, deci heli nu era ca sa spuneti ca ai coborat din heli, era de la lag.Succes

Cu o poza nu poti dovedi nimic, dar sa nu mori curioasa uite o sa iti pun dovada ca aveam desync si am intrebat daca pot da relog.

Asa ca acum poti dormi linistita la noapte.

@@Norbert14, Dovada pentru plangere:

Salut, ce fac baietii???

Cu o poza nu poti dovedi nimic, dar sa nu mori curioasa uite o sa iti pun dovada ca aveam desync si am intrebat daca pot da relog.

Asa ca acum poti dormi linistita la noapte.

@@Norbert14, Dovada pentru plangere:

Te rog frumos imi dai si mie armele?

Bafta mai departe baieti, sper ca unii sa se bucure de plecarea mea, nu eram bine venit aici se pare.

NABULE NU PLECA.

Esti nab daca pleci, nu mai vorbesc cu tine.

Ce fac baietii?

Askahanare daca vad vreo demisie promit ca, cand esti on minim 3 Asasini Mexico vor fi pe tine. Paii ce facem noi muncim sa fi mandru si tu pui demisie? S.T.F. Astept report) de la dusmani; ))

Demisile se fac cu un motiv imp nu la suparare :*

Edited by 69Rusu

GG băieți pentru war-urile de astăzi, în special Jorik,Will.I.Am, felicitări pentru BEST.

Eu mă duc pe afară, ne auzim mai pe seară.

Edited by pingMANN

Felicitari pentru war-urile de azi Avispa Rifa ! Puteti sa postati raportul la Arms Dealer.Sunt invoiti de la acest raport doar cei cu inactivitate pe saptamana aceasta cei cu rank 4+, poWer.xD si zek0.

Edited by South BeeTee