Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba deci nu am mai vazut asa ceva :))

Astazi ne-am dus vreo 25 la attack pe castelul hoardei ( Druizi , paladini , mage , warriori ) tot ce gasiram prin castelul aliantei.

Am ajuns langa castelul hoardei , dar in el nu am patruns pt ca ne dateau afara garzile in suturi sau mai exact "" daca mai ne lasau sa iesim afara din castel "" .

Stam langa castelul vostru ce stam si iese 1 hordac si imd ne apucam sa ii spargem capu :)) Mai ies alti cate 1 , cate 2 si pana la urma numai apare nici unu :))

La inceput am crezut ca s-au speriat de noi si trece 1 min si sa vezi dupa de ce belea daturam :))

Orgrimmar ( castelul hoardei ) este situat intre munti si prima oara ma trezesc eu ca vine un lup care era al cuiva si ca un Troll hunter incepe sa traga cu sageti in mn am inceput imd sa dau spell-uri pt viata :)) Eram si intr-o padure la gramada toti 25 si ne trezim ca vin inspre noi 3 druizi transformati in ursi. Au pus mana pe mage si i-au spart capul si dupa trecura la un warrior si eu de asemenea l-am ajutat sa omoare druid-ul ala si sa vezi surpriza ca numai datea pe warrior si i-a sarit pe mn dracii :)))

Dupa ce aia se omorau acolo cu druizi , warriori si cn mai stie ce , eu m-am dat deoparte sa mananc sa imi refac viata si am reusit sa o refac vreo 75% si cand ma uit in spate era Troll-ul hunter. A trimis animalul spre mn si a inceput sa ma alerge prin padurea aia sa traga cu pusca dupa mn , desi ma putea omora demult dar ii placea lui sa ma chinuie ca eu daca incercam sa ma apropiu de el trimitea serpi , ma ingheta , se datea in spate cu o vraja vreo 5m ca daca ma apropiam de el ii dateam stun si ma apucam sa ii sparg cap-ul.

Si ne-au alergat prin padurea aia ... si ne-a gasit toti draci iar cand ne-au gasit.. L-am ascuns pe mage-ul ala intr-o cabana sau nush ce era sa isi incarce mana si viata si sa vezi belea :)) Intra druid-ul transformat in urs peste noi in casa de ne gasira toti dracii ca era si tank si ne datea si dmg si mie imi era frica de mage-ul ala sa nu il omoare..

Am ajuns inapoi in Stormwind dupa vreo 30 min de urmarire

Da ma , deci cu druid-ul asta eu reusesc sa le sparg cap-ul la mage pe frost :))

5W6rECB.jpg

EDIT :

@ZEW Biz , @Askhanar , , asta e bufnita de care va ziceam. Daca te transformi in asta il inebunesti pe Frost Mage. Nu ii face fatza fiindca da cu explozivil dupa el si sta ca el de la distanta :)))

loeA1xC.jpg

Edited by SniPeRS

Ce mai faceti wa?

Vreau sa va vad acusi cu 5 zile de waruri, cea mai proasta decizie, nu le ajunge ca pierdeti serile l-j? mai trebuie si vineri, cand se iese in oras, mai o bere, mai o fata... da stii vorba aia, totul pentru avispa!

@@SniPeRS, cristosu tau ce m-am speriat de bufnita aia =))))

Scz ca postez acilea, ultima data cand s-a postat "aiurea" aici s-a lasat cu 3/3 la lideri si plm...

nu dati report plz. SALPA. Ask? ai ceva bunuri pe blueeeee ?

Weeee vine laptop-ul marti sau miercuri :))) http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-4710hq-2-50ghz-haswell-8gb-full-hd-1tb-nvidia-geforce-gtx-860m-2gb-freedos-black-g750jm-t4110d/pd/DGS2ZBBBM/?ref=rec_na

Toata faza este sa imi aprobe astia de la BRD credit-ul ca daca nu mi-l accepta , dau cu ei pe geam.

Dupa ce ca platesc mai mult la el si am si posibilitatea sa il platesc sa il mai si respinga ? Pai draci ii gaseste.