Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Niste mici modificari legate de evidenta, care vor intra in aplicare de la warurile de astazi.

- prezenta pe turf sub 400 de secunde este considerata ca absenta

- prezenta minima pe turf la un war castigat pentru a fi rasplatit va fi de 1500 de secunde, moment in care tot ce va depasi 1500 va fi inmultit cu 5$

- prezenta minima pe turf la un war pierdut pentru a fi rasplatit va fi de 1200 de secunde, moment in care tot ce va depasi 1200 va fi inmultit cu 5$

- prezenta pe turf sub 900 de secunde se va amenda cu 10$ pe secunda absentata, atata timp cat veti depasi minimul de 400 de secunde.

*De asemenea, cei care sa vor plimba cu masinile pe turf aiurea pentru a le i se contoriza timpul fara a avea vreo implicare adecvata in warul propriu-zis, nu vor fi premiati si probabil vor fi catalogati ca absenti (aceste lucruri se vor observa la scor).

Probabil ca asa vor ramane o perioada, pana vom introduce si scorurile in ecuatie. Vom vedea cum stam cu activitatea saptamana asta.

Edited by NUSUNTRASTA

Intrati toti in joc sa le aratam ce face Avispa.

Astazi avem 3 war-uri grele, 1 war este pe HQ 69, trebuie sa-i dominam cu MULT la activitate.

Postati-va amenzile, uitati-va la "sanctiuni" sa vedeti cine dintre voi este sanctionat.

Astazi vom da bonusurile la war.

Ma astept sa fiti vreo 39 la war.

N-am luat niciodata best 2 zile consecutiv :)) vi-am spus ca daca ma motivati , joc mai bine :)

Felicitari pentru war-urile de astazi , cu asemenea activitate , cred ca putem castiga si in lv sau ls 2-3 turfuri , de SF nu cred ca se pune problema !