Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba .SKY sa nu ma dai afara din factiune ca fac cerere unban !! Mi-a dat ban pt coduri din Counter-Strike !! NEDESCHISE DE ANI DE ZILE!!! Mai exact 2007-2008 !!!

Edited by Miska Original

Am zis să vă zic și eu un felicitari pentru turf-ul câștigat în LV sper ca mine sa castigam tot . Hai că deja o dăm in Sefe-urii vă zic si eu noapte bună , ne auzim maine . #ATACVERBAL

Felicitari baietii. Sper sa fim 35+ pe turf.. Nu accept invoiri.

Da boss,dar cei care nu au fost aseara la war ce fac? nu primesc nimic? eu ma strofoc sa ajung la war ca imi da drumu de la scoala la 19:45 si stau departe de scoala si ma grabesc sa ajung la 20:00 ca sa intru la war si tu la cei care nu intra nici macar 1AV nu primesc,cu vine asta?

Cum vrei sa luam turfs daca pe members sunt 34-35 si pe turfs 22-25? Fii si tu mai sever la sanctiunii ca sa luam si noi odata mai multe turfs in ls-lv,de cand sunt avispa numai pe data 09/03/2015 am vazut ca am fost 34 la war,si restu? ce au patit?nimic!!pai asa nu mai merge frate daca vrei turfs trebuie sa ai si membrii care sa iti intre la war.

P.S : Boss poti sa te superi pe mine,dar am zis si eu un sfat care iti va prinde bine odata si odata !!

Edited by YzZY si aTaT

Felicitari baietii. Sper sa fim 35+ pe turf.. Nu accept invoiri.

Azi nu ajung la war-uri, trebuie sa ies in oras si nu aman asta pentru o joaca. Asta asa te-am prevenit sa nu ma trezesc cu fw.