Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, doar ce am ajuns acasă. Susține-ți această propunere: http://forum.b-zone.ro/topic/264091-propunere-giverank-invite/.

Flowless, nu are rost acea propunere. Dacă nu poți schimba skinul, cum mai fac departamentele sau gangurile antrenamente team vs team? O altă chestie e că o să dispară bizurile clothes...

Salut băieți, eu voi fi noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem și d'alea :)).

Welcome,daca ai intra acum joi vreau sa vad un best de la tine in seara asta altfel out in avispa s-a inteles?....................................................................glumesc :))

@, da șefu', aici cam toți dați bine, dacă prind un best să fiu fericit :)).

Intai uitate la scorurile mele si dupa zici :)) ca toti dau bine :)),ehh da mai am si eu momentele mele cand am chef si mai facut + mare ,dar cand n-am chef ori fac + putin ori - :))

GG fatZa :))))))))))))))))))00

sa vezi cum am jucat eu 2 luni full fara sa ma prinda :)))) puteam sa il fac si la faza aia dar nu imi dadusem seama pe loc

... :)))) ERAM FULL tin minte cand eram singur pe o cladire si au venit 2 heliuri pe mine (8 persone) pe toti i-am rupt :)))