Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce fac fetele? Scuze că am fost inactiv zilele astea, dar, vine Paștele, mai ajutăm și noi la treabă, și în plus a fost o vreme super zilele astea, cum să ratezi șanse din-astea? :))

@, ce minte ai ma..de la Biserica din LV se ia, doh..

Ce faceti fetelor?

@, sare, asa-i? https://www.youtube.com/watch?v=pLQAtLcpv6E&feature=youtu.be | Iti imaginezi ca esti cam frustrat? Ai ajuns sa dai report cand mai mergem la un DM? S-a ajuns sa ma ia la teste, chiar si cand nu sunt war-uri? Ce crezi, am video-uri peste video-uri, poate intr-un sfarsit, il prind pe Silviu., dar mai e. Vrei sa ma filmez iar la war-uri? Spune-mi si se rezolva, dar mi-e ca din 29 cati mai sunteti, o sa mai ramaneti 20. Astept raspuns din partea ta. Si de acum acest folder, cu numele " Video-uri bandicam " ( http://i.imgur.com/0Es9LFx.jpg), o sa-l redenumesc, VIDEO-URI CU RENKO PE CARi3 SI LA WAR-URI. Poate asa, se vor uita si adminii, ca degeaba le spun sa se uite in video-uri, dau 0 importanta pe ceea ce spun eu. Sa nu uitam ca ce-i de la tine mi-au facut reclamatie pentru Cheats, cu dovezile mele, atat de inapti sunt. Sa nu uiti ca astept raspuns de la tine, in privinta daca vrei sa filmez iar la wars'.

@@RoberT ZEW, ce nub esti. Mie imi zic astia de la noi ca am coduri :)), dar no problem, eu nu prea ii bag in seama.

Putin imi pasa de suferintele altora. Altii zic ca membrii nostrii au coduri, dar ei nu se vad ( cred ca stii ce zic ).

Ti-as recomanda sa ii lasi in suferintele lor si sa iti vezi de treaba ta.

Acum, aceasta este parearea mea, tu esti liber sa faci tot ce doresti, nu iti pot spune ce sa faci si ce sa nu faci, dar iti dau un sfat: "cine rade la urma, rade mai bine".

Tu sa fii curat si suferintele astora, nu o sa te afecteze cu nimic.

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Ai report.

Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Tow Truck Company RPG3 va ureaza un paste fericit si sarbatori fericite.

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Multumim la fel

Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT! Tow Truck Company RPG3 va ureaza un paste fericit si sarbatori fericite.

Multumim la fel.

Eu alături de Las Venturas Taxi vă urăm un Paşte Fericit!

Multumim la fel.

Hai salut fetelor, am plecat la biserica. Paste Fericit tuturor !