Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am venit aici sa castigam 2 orase,sa facem o treaba buna si sa fim cei mai tari. Nu va cerem nimic mai mult decat activitate la war, respect fata de conducere si nu in ultimul rand,ascultare si seriozitate.

in cazul in care aveti probleme si nu puteti intra, faceti o invoire sau inactivitate dar nu o dati in nesimțire cu astea. Daca nu aveti posibilitatea de a ne ajuta la waruri, topicul de demisii e deschis. Vor veni alti membri mult mai devotati si mai activi ca voi

Va rugam sa nu ne încurcați planurile.

Nu vreau sa va vad ca suferiți pe la discutii ca suntem buni si etc. Vom demonstra asta pe turf. IN CAZUL In care NU ASCULTATI, avem cateva metode de a va face sa ne asculti. Sper sa nu se ajunga aici si sa fim prieteni.

Azi v-ati descurcat destul de bine, felicitări. Welcome celor noi. Am prins 2 atacuri,salms.

o seara buna tuturor

Neata allz, ke mai faketi?

Eu ma pregatesc sa plec la scoala, ne auzim cand revin.

Astazi daca suntem multi putem sa luam 4/4.

Desi m-am cam plictisit de gsb.

@@AnDeD, da ba, schimba-ti numele in "LuNg ZEW".

@, doar unu este Pablo pe serveru asta, gg boss. +1

@@PIttbulL07, iti welcome si aici, ca ti-am zis si ingame. Diseara rupem tot sefule :D.

Back de la scoala, va pwp, ne vedem ingame!

@, Gata, var, am pus.

@@PIttbulL07, Am sa te rog sa fii calm si sa nu faci cum faceai in RDT sau TTB. Sa scrii normal ca orice om, cu o singura culoare si sa nu suferi pe aici de altii. Vreau sa ne vedem de treaba noastra si sa dovedim ce putem pe turf. Razboiul cu orice gang il avem pe turf nu pe forum. Nu o lua personal, nu am nimic cu tinem incepand de ieri am lasat trecutul deoparte, cum ai spus si tu, fara resentimente. Welcome, sper sa te ridici la nivelul asteptarilor.

In alta ordine de idei, diseara vreau activitate maxima pentru a castiga cele 4 waruri. In cazul in care nu veti asculta, am cateva metode si nu o sa va placa. Unii dintre membrii stiu. Pentru un membru o sa sufere toti membrii gangului asa ca incercati sa faceti ce trebuie. Vom incepe cu sanctiuni mici precum amenzi si vom ajunge la FactionWarnuri sau chiar demiteri in masa. Vrem sa facem acest gang cel mai puternic din toate timpurile si totodata sa doboram un record si de ce nu, sa stabilim unul ce nu poate fi ajuns.

# LuNg.

@, Gata, var, am pus.

@@PIttbulL07, Am sa te rog sa fii calm si sa nu faci cum faceai in RDT sau TTB. Sa scrii normal ca orice om, cu o singura culoare si sa nu suferi pe aici de altii. Vreau sa ne vedem de treaba noastra si sa dovedim ce putem Cam pe turf. Razboiul cu orice gang il avem pe turf nu pe forum. Nu o lua personal, nu am nimic cu tinem incepand de ieri am lasat trecutul deoparte, cum ai spus si tu, fara resentimente. Welcome, sper sa te ridici la nivelul asteptarilor.

In alta ordine de idei, diseara vreau activitate maxima pentru a castiga cele 4 waruri. In cazul in care nu veti asculta, am cateva metode si nu o sa va placa. Unii dintre membrii stiu. Pentru un membru o sa sufere toti membrii gangului asa ca incercati sa faceti ce trebuie. Vom incepe cu sanctiuni mici precum amenzi si vom ajunge la FactionWarnuri sau chiar demiteri in masa. Vrem sa facem acest gang cel mai puternic din toate timpurile si totodata sa doboram un record si de ce nu, sa stabilim unul ce nu poate fi ajuns.

# LuNg.

Cam periculos tu asa, vrei sa il pun pe ryakk sa te bata smechere? Glumesc, ai dreptate, ne auzim diseara.

@@RoberT ZEW, Am facut, am dat vreo 10 trimiteri de validare, peste 2 ore am intrat pe forum chiar daca nu era validat, am dat sa ma loghez si am uitat parola =))) si nu mai am alt mail

Edited by AnDeD si LuNg

@@RoberT ZEW, Am facut, am dat vreo 10 trimiteri de validare, peste 2 ore am intrat pe forum chiar daca nu era validat, am dat sa ma loghez si am uitat parola =))) si nu mai am alt mail

Fa-ti alt mail si dupa alt cont =)))

Lung, sti regula:imi dai amenda, ai 3 palme si un capac.

Daca dai fw, 14 zile nu calci in clasa.

Si daca ma demiti, sa uiti de scoala asta, ca nici pe poarta nu mai intrii.

In alta ordine de idei, ai grija cu injuratu, cu coordonarea si vreau sa castigam diseara.

Bafta!

Edited by Ryak

@@RYAK,Iti dau un infernus daca-l bati pe lung si il vilmezi. Sau il pun pe seby pe voi sal

#ON ON ON -> Mi-a zis mama ca daca trec clasa imi cumpara 3 bilete la super bowl. Radu, teo? Ce ziceti? mergem?:> O sa fie ceva de genu https://www.youtube.com/watch?v=ADJ5OwLn_JU&list=LLYUQlfXLxMEWkTu-p_UdoZg&index=2 Doar ca mult mai smecher, la anu.

Edited by Roberto ZEW

@@RYAK, DAR de ce toti dar chiar absolut toti imi spuneti sa am grija la limbaj=)). Este unul foarte adecvat acestui server. Sunt un baiat cult caruia nu-i pasa de nimeni si nimic si vorbeste doar frumos. Nu stiu nici macar o injuratura. Cat despre scoala,daca nu iei best, maine nu mai ai ce cauta in banca cu mine + ca mic cadou, ai fw si rank down asa ca vezi ce faci.

Ne vedem diseara, cius. Incepeti sa intrati de la ora 19:30. Vreau sa fim peste 30 on. Cine lipseste este drastic sanctionat.

# LuNg

# Teo, daca stai sa te bat si sa te filmez. Iti dau contul si iti dau 10 lei pe fiecare zi

# Roberto, stii ca stau in Targoviste, nu? =))

Edited by AnDeD si LuNg

@,BA N-AI TACUT? VIN PESTE TINE IN PITESTI DACA-MI DAI AMENDA. vin cu teo luca si seby dupa tine. il chem si pe blood si luci si te spargem cu bataia. Asa ca ai grija la amenzi