Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, eu ma pregatesc sa plec la liceu.

Ne-auzim diseara, dar nu stiu exact daca intru pentru ca joi am ultima teza si stau sa invat, vedem. PWP

Coke ban ahaha, gg adminului.

Brosky la fel, gg adminului =))

@@Askhanar, Usor durule, sa nu te agiti. Zici de noi ca suntem codati si ca pana ieri alaltaieri faceam -, dar tu nu te uiti la tine sau la gangul tau? Cersesti coduri pe wapp si plangi pe aici ca suntem noi codati. Stai linistit, ca nu am 12 ani cum zici tu. In plus, scorurile astea au venit dupa 1 an si jumate de ganguri. Uita-te mai bine in loguri.

11334350_953324888040904_1739341723_n.jp

Cu asta am spus tot.

Inchei aici subiectul cu voi pentru ca ma plictisiti.

Felicitari pentru warurile de astazi, ati fost PERFECTI.

#iubim 69, pacat ca le dam dauna dar e frumos cand incearca, ca m-am saturat de LS.

Am intrat in avispa cu gandul sa ma bat pentru SF si acu tot in Ls am ajuns.. :( (cel mai nasol oras).

Maine avem sansa de a lua 2 orase, daca sunteti magnati si activi si sa si ascultati, luam si apoi bem ca smcheriiiiiiii.

Va urez noapte buna, gg pentru attack.

#46 turf sal.

Evidenta la war a fost postata. O puteti vedea aici: http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-66#entry4183931

Sanctiunile oferite le puteti vedea aici: http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-18#entry4183939

Noapte buna Rifa, gg si pentru war-urile de astazi.

Edited by South BeeTee

Felicitări bajetii. Daca ascultati, câștigăm. Intrati de la 7:45 ca sa nu ne mai chinuim primul war.

NU UITAȚI CA MAINE NU SE VOR ACCEPTA INVOIRI

LUNG ti-am spus ca am probleme cu sotul la una ca era sa ma culc cu ea ?

Intr-un fel ce vina am eu ca am vrut sa ma culc cu nevastasa :))) ?

@, e praf si urat :).

Faine, unele faze =))) mai smechere decat ceasul. "NU CRED, NU CRED".

ps: Sa-l porti sanatos.

ps2; am ceas mai smecher.

ps3:

Salut fetitele mele, acum am venit si eu de la scoala, ma bag la un somnic ca sunt mort si ne vedem diseara la waruri sa dam macel.

Va astept in numar cat mai mare, daca ma ascultati pe mine pot face si eu coordonare, am 1 an jumate aproape 2 de LS si stiu perfect, toate locurile, bugurile si minunatiile, respectiv pozitionarile pe turf.

Va pwp!

Edited by Ryakk ZEW