Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Încetați cu vorbele despre copilul ală. Să nu îi mai văd numele aici, ca iar ne închide snr/xtazy acest topic.

Deci gata, fara copilu ăsta.

Ce faceți? Și eu pe la școală la ora de biologie.

Pei daca ne copiati postarile si ma etichetati aici nu cred ca am vreo vina. Salut.

Prietene ti-am dat eu voie sa postezi crezi ca tu ai onoarea sa postezi aici?

Ai report sal ms. Sa nu te mai vad pe aici ca ne suparam.

Voi credeti ca ne bateti pe noi, care 69 sunt 41 in factiune si nu ne-au batut pe hq lor? si voi sunteti 25 ? :))) Bravo ba.

ia de aici si invatati. Edited by S k Y V i P

Felicitari ba= )))). 2 orase, suntem cei mai buni. S-AU VAZUT PASNICII, FRATIORII MEI. CU 25 DE MEMBRII SA NU-TI IEI HQ-UL E GRAV RAU DE TOT=)). pwp pa

Ba boss ai gresit :)) 1 runda n-au luat, felicitari, va iubesc

GGGGGGGGGGGGG pentru 2 orase si check dis:

P8d4dj6.jpg

vBmpqlk.jpg?1

ZRMdMpv.png?1

Nu mai conteaza, dati attack oriunde puteti.

Noapte buna!

Sunteti niste codati infectii, faima nu se castiga prin coduri ci prin daruire, atata timp cat rupeti coduriile nu cred ca o sa va recunoasca cineva aceasta "faima" asa ca oricum niste "laba trista" ramaneti. Nu-mi pasa de ce sanctiune primesc. Si sa nu uitam, uitativa la fiecare membru al vostru cate sanctiuni pentru coduri sau moduri ilegale au primit fiecare, pe conturile mari pe care le stiti, pe conturile astea "fantoma" se fac necunoscuti. Am uitat sa spun, ca nu am vazut un filmulet cu vreunu din voi cum da la war si face +100, doar poze la besturi. SALUT !

Edited by Yoshi JupanuL

@, Vezi ca te-ai murdarit de gramatica pe la gurita. Accepta realitatea. Te oftici ca te batem stiind ca tu ai coduri si nu faci fata? Asta e. Apropo, report + post pe rpg

Bafta la 100 de reporturi, plus ca ai uitat vremurile ce au trecut.