Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Esti un mare interpol, pacat ca nu te-a intrebat nimeni nimic si te dai smecher p-aici..

Sunt unul mare , daia ma simt atat de bine in pielea mea zi de zi.

Neata avispa.

Tocmai ce m-am trezit si eu si trebuie sa ma pregătesc pentru școală.

Astăzi, mare activitate,oricum in lv cred ca nu luam pentru ca si rdt sunt multi on si o sa fie foarte greu.

Ma rog, vedem noi cum sta treaba.

Sa aveți o zi frumoasă, pwp.

#ryakk

Sunt unul mare , daia ma simt atat de bine in pielea mea zi de zi.

Te crezi mare cu 10 cm in antebrat..tristut. Macat pe aici sa te dai smecheras.

Edited by RoberT ZEW

Snipers asta se da mare sm3ker. si are 50 kg mancat..

Mai bine cu 68 kg decat umflat cu o pompa si sa fiu plin de muschi si fara pic de fortza in ei.

Stiu ca in viata asta intotdeauna apar dusmani si nici unu nu are ce sa imi faca doar prin vorbe , asai ?

Nu ma dau smecher , ci ma dau cum vrea pula mea. Atata timp cat stiu ca toti dusmanii care ii am nu au ce sa imi faca ca i-am rezolvat si singur si cu baietii din brigada.

Deci ma ia un ras la cat se lauda asta, n-aveti idee.

Mai lasa-te cu $ucarim3@ asta si mai trage cu ochiul printr-o carte de gramatica si de exprimare, ca la esti cam batut.

Crezi ca daca vorbesti cu " puta ta ", esti smecher? Nu varule, esti doar un inapt care se da si el mare smecher pe un forum. Fata-n fata alergi de rupi pamantu'. Te rugam, scuteste-ne, nu te-a intrebat nimeni nimic.

Deci ma ia un ras la cat se lauda asta, n-aveti idee.

Mai lasa-te cu $ucarim3@ asta si mai trage cu ochiul printr-o carte de gramatica si de exprimare, ca la esti cam batut.

Crezi ca daca vorbesti cu " puta ta ", esti smecher? Nu varule, esti doar un inapt care se da si el mare smecher pe un forum. Fata-n fata alergi de rupi pamantu'. Te rugam, scuteste-ne, nu te-a intrebat nimeni nimic.

AA pai bine ca esti tu un mare smecher acuma.

Pana trag eu cu ochiul printr-o carte tu pune mana pe o bata si invata cum se foloseste..

Ti-am scris si mai sus. Nu ma dau smecher unde vrea lumea , ci ma dau unde vrea ..... mea .

Mi s-a mai spus ca sunt inapt , dar numai in scris si nici macar la telefon sau in fatza si atunci cand s-a intamplat asta a doua oara nu a mai repetat :)

Fata in fata fug de rup pamantu dupa ala pe care vreau bat , da tu ce sa intelegi daca nu esti din strada.

Nu m-ai intrebat nimic stiu , dar atata timp cat te iei de mine ma iau si eu de tine.

Deci in concluzie " Cautati alt prost ca nu l-ai cautat cum tre "

Eu sunt mai diferit de tine.

Pe tine niciodata nu te-a legat politia si vorbesti despre altu ? Daca erai vagabond adevarat , numai comentai si amenintai si veneai direct sa iti incerci norocul sa ma bati , nu-i asa ?

Terminati cu certurile la discutii. Certati-va prin PM ca mai avem si fani si stiti ce vor sa faca.

snipers ' las-o mai moale. Pe toți ne stresezi cu viata ta, ba ca-l bati pe ala , ba ca o f*ti pe aia. Nu ne pasa. Dai dovada de copil de 12 ani, nici de Cum 20 sau cati ai tu.

Terminati cu certurile la discutii. Certati-va prin PM ca mai avem si fani si stiti ce vor sa faca.

snipers ' las-o mai moale. Pe toți ne stresezi cu viata ta, ba ca-l bati pe ala , ba ca o f*ti pe aia. Nu ne pasa. Dai dovada de copil de 12 ani, nici de Cum 20 sau cati ai tu.

Pai despre ce mancavas tzeava voastra sa vorbim.. ?

Defapt eu in primul post am zis ca vorbeste lumea despre mine ca sunt interlop la mine in oras , nu ca si ma cred unul..

Pai ce sa le fac daca nu ii bat , sa le cer scuze in timp ce aia ma omoara cu bataia ?

Nu frate.. Pai ce am ajuns eu in tara asta ?

Neamul meu a fost al dracu.. Lumea spune ca ii seman lui tata.

Astia frate care iti zic tie ca esti no-lifer tu le permiti atatea ?

PAI SA IMI FACA MIE ASA SI VROIAU SA SE VADA CU MINE IN REALITATE , LE LASAM SI ADRESA.

@@RoberT ZEW Cum zici tu , hai sa terminam cu balamucul asta..

Macar recunoaste ca nu ai ce imi face in realitate cum au recunoscut si ceilalti dupa forum.. Le-am dat adresa si nici macar nu mi-au mai raspuns la mesaj.

Nui nevoie sa te superi , nu esti singurul. Lista are pagini infinite si ma doare fix in ... de fiecare in parte care este pe ea.

@@SniPeRS, Ma raule :)) take a brake, nu te mai lua tu de toti pe care nu ii cunosti ca nu sti peste cine dai ;) Pe mine asa m`a invatat tata, daca tot zici ca semeni cu taicatu dar nu stiu ce sa zic despre capacitatea lui mentala.

Te reprezinta

@@SniPeRS, Ma raule :)) take a brake, nu te mai lua tu de toti pe care nu ii cunosti ca nu sti peste cine dai ;) Pe mine asa m`a invatat tata, daca tot zici ca semeni cu taicatu dar nu stiu ce sa zic despre capacitatea lui mentala.

Te reprezinta

Nu ma iau de cei pe care nu ii cunosc , ci ei se ia de mine care nu ma cunosc :)

Da frate pe mine m-a invatat tata de mic sa ma bat si are tot respectul din partea mea pentru cel mai tare parinte care l-am intalnit vreodata.

M-a invatat ca atunci cand voi fi mare sa ma doara fix undeva de oricine care ma supara sau ma ia de prost.. Cand au mai trecut anii am aflat unde sa ma doara.

M-a invatat sa lovesc in stomac cand am ocazia , atunci cand ala se apleaca sa ii pic un genunchi in gura cat pot de tare si dupa sa ii pun o piedica sa cada calumea.

De asta orasul meu ma catalogheaza ca pe un interlop , nu ma cataloghez eu de unu singur aiurea.

@@SniPeRS, Nush pe cati bati tu la ce mana ai...pe net toti is smecheri, daca dai tu adresa cuiva sa te bati cu el, pariez ca nu vii singur la el.

Nush de ce te crezi asa de mare si tare ca bati pe oricine.

Conteaza muschii ? Conteaza forta care o ai.. Ca pot si eu sa iau 6 kg de proteine si steroizi si sa fiu umflat cu pompa si sa ma bata unu mai slab ca mine de ma strica.

Daca e cu mine din acelasi oras vin singur ca nah e normal , de unde sti tu ca ala nu te mai asteapta cu inca 10 dupa el si te strica aia cu bataia ? :)

Nu bat pe oricine ca doar nu sunt superman , doar pe cine se ia de mine ca pana acum toti pe care i-am batut am avut un motiv intemeiat..

Chiar si atunci cand mi-am luato tot mi-a scapat un pumn la ei in nas , gura , stomac si alte zone.

Stiu ca pe un forum sunt foarte multi copii , de asta si postez astea pe forum sa imi gasesc mai multi dusmani ca in realitate mai rar iti spune unu ce iti spun alti pe forum.. :) :)

Vad ca nu avem invoiri, deci ma astept la 35+ la war. Nu ma dezamagiti. Vreau sa batem RDT.

S-ar putea sa fie una ca tre sa plec eu urgent pana in Salajan pe la 6 - 7 si s-ar putea sa nu prind primul war..