Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Noapte buna Rifa,acum am terminat de jucat Underfire si ma bag la somn.

Doamne ce nervi aveam azi,era cat pe ce sa injur pe report,dar m-am abtinut si nush cum =))

Hai noapte buna ne auzim la waruri.

eh.. i'am Not Posting too much here, but since i'am hight i'd like to say my Opinion :) , if we loose one turf or even LS, is it a Problem? our Target is to get SF but we surpass SF and Owned the Majority of the Map, so Please don't Screw my Head and complaint about how we loose some stupid turfs, PLAY 4 FUN Guys ^^ Nb.

Edited by TreTzyy ZEW

Mersi lung ca nu mi.ai acceptat inactivitatea, acum chiar serios ca e o problema :) cu toate ca atunci cand am aplicat mi.am zis conditiile. Acum astept sa imi dai fw sau sa ma demiti si ne auzim noi dupa ce scap se fp. Sa vezi cat de al dracu pot fi. ;)

Mersi lung ca nu mi.ai acceptat inactivitatea, acum chiar serios ca e o problema :) cu toate ca atunci cand am aplicat mi.am zis conditiile. Acum astept sa imi dai fw sau sa ma demiti si ne auzim noi dupa ce scap se fp. Sa vezi cat de al dracu pot fi. ;)

Ai enspemii de inactivități.

Degeaba dai bine, nu ești mai presus de nimeni din acest gang. Si ce te crezi așa șmecher de ameninți tu? Dă-ți odată demisia ca n-avem nevoie de un inactiv ca tine. Salkf. Te credeam mai de treaba, dar ești ca toți ceilalți. Skz m3n.

Daca te lasi din cauza unui fw eu zic sa te mai gandesti.

Nu beyond, dar nu mi se apreciaza munca. Ok tu spui ca sunt aimer. Adminii m-au controlat de mii de ori. Eu va respect pe toti, nu am nimic cu nimeni, dar cand primesc un fw pentru ce .. pentru un deces pe turf.. fi-ti seriosi... snr a inceput sa se creada in viata reala. O sa incerc in GSB sau in RDT dar ma las o perioada de joc, doar ca vreau sa vada si sNr ce insemnam in gang. Si daca intru in GSB ii garantez ca nu o sa mai vada prea curand LS-ul verde inchis, ci verde deschis.

@Okkkkkk, tu doar asteapta si o sa vezi. :D

Okkkkkkkkk. Dar m-ai facut curios =))).

Despre ce ar putea fi vorba? Te duci, 69,gsb,elc?? Ceva de genu?

Nu beyond, dar nu mi se apreciaza munca. Ok tu spui ca sunt aimer. Adminii m-au controlat de mii de ori. Eu va respect pe toti, nu am nimic cu nimeni, dar cand primesc un fw pentru ce .. pentru un deces pe turf.. fi-ti seriosi... snr a inceput sa se creada in viata reala. O sa incerc in GSB sau in RDT dar ma las o perioada de joc, doar ca vreau sa vada si sNr ce insemnam in gang. Si daca intru in GSB ii garantez ca nu o sa mai vada prea curand LS-ul verde inchis, ci verde deschis.

NNu-i pasa ba cat de bun esti, cand zic si eu ceva asculta acolo, degeaba esti bun si faci killuri daca nu asculti, bafta. Dupa ce ca ai murit atunci, ai mai si zis ca vrei FW, dupa ce ti-am dat ai zis sa ti-l scot imediat, pai ce facem aici? Ai stat cu inactivitatile in gang, nu m-ai ajutat asa mult cum zici tu. Succes.

Salut, back si eu de la scoala, ce faceti?

Astazi nu cred ca o sa dau pe la waruri, stie sNr motivu, sper sa ma invoiasca.

Ba da boss, vii

Uau. O sa iei turfuri, uau uauuuu.

Fi sincer. Am avut 6 zile 2 orașe. Mi-ar place sa avem adversar in Sf, mai bine dute, ca mi s-a luat de ls.

Hai noapte buna! Pwp la tozi n0by.

Edited by Ryakk ZEW

Uau. O sa iei turfuri, uau uauuuu.

Fi sincer. Am avut 6 zile 2 orașe. Mi-ar place sa avem adversar in Sf, mai bine dute, ca mi s-a luat de ls.

Hai noapte buna! Pwp la tozi n0by.

Waw pisi, la ora asta te culci, nu mai rupi gta v?:))

Ii ajut si singur pe gsb sa scap de ei odata, vreau mai mult wars cu elc :)

Edited by Ionut ZEW

Neata.

Mamamamama, am terminat cu școala ce bine ma simt :).

Acum dorm super linistit, beau ca spartu etc etc.

Ce mai faceți?

Edited by Ryakk ZEW

Neata, acu m-am trezit si eu. Ne auzim in joc

Weekend fain sa aveti. Si de luni incepem din nou sa ne recuperam ce am pierdut, daca stiti ca nu puteti intra bagati-va fratilor demisia ca asteapta altii locu vostru. sal

Neata, acu m-am trezit si eu. Ne auzim in joc

Weekend fain sa aveti. Si de luni incepem din nou sa ne recuperam ce am pierdut, daca stiti ca nu puteti intra bagati-va fratilor demisia ca asteapta altii locu vostru. sal

Nu mai recuperam. Sunt si ei destul de multi, am avut 2 orașe, acum gata nu cred ca mai luam turfurile înapoi. Este prea greu. Eu vreau war in sf.