Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mda, ce sa faci :). Am luat ban total aiurea. Am luat crash cand m-a luat draco la teste azi si una doua ban, n-a putut asteapta 1 min sa dau relog. Mai ales cu scorurile de aseara ce coduri serioase am putut folosii... Mda, bafta all. Fain astea 3 zile in factiune :).

@, am intrat in Sf ca sa am waruri in acest oras, nu sa dau tot de LS, ca m-am saturat de el 1 an jumate pe rival..

Dar asta este, eu ajut asa cum pot.

esti n0b, gg pentru ban.

Edited by Ryakk ZEW

Neata,voi cu atitudinea asta gen " M-am saturat de ls,e prea departe,vreau waruri in sf ".Daca noi nu mai avem adversar in sf,de ce ne-am pierde timpul in sf cand noi putem lua turfuri si in lv.Daca am fi si noi putini mai activi,macar 35 la fiecare war ar fi altceva,multi s-au culcat pe o ureche,asta e.

Ne auzim mai tarziu in game.

@, Daca am fi 35 de oameni activi am putea sa recuperam din LS si chiar sa luam turfuri in LV cu usurinta dar conducerea in ultimul timp iarta inactivii si le ofera prea multa libertate , daca au intrat in gang sa nu vina la waruri putem si fara ei .Dati-le FW-urile ca nu ne bazam in X sau in Y ci pe un colectiv activ.

Neata avispa, ce mai ziceți?

N-am mai postat de mult pe aici(de ieri cred).

Sa aveți o zi plăcută si sa va distrați.

@, De ce nu, hai ca daca nu faci ace in meci ne suparam.

@, Neata si tie, eu nu de mult m-am trezit si am zis sa verific forumul dupa care sa intru la un CS, si tu sa ai o zi faina si sa te distrezi.

Hai noroc, acum am venit si eu de la fotbal, a fost o canicula astazi abia dupa 19:00 mai poti sa iesi din casa.

Maine poate avem un war sau doua cu vtb sau 69, sper sa fim cat mai multi.Bafta maine la scoala si fara corijente.