Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata avispa. Diseară ar trebui să fim și noi 30+ ca să câștigăm 4/4. Dacă nu, o să ne bată și 69.

Este posibil să bag inactivitate până când se schimba programul de war, pentru ca nu mai am timp seara. Nu ajung mereu la timp acasă, și este posibil să nu prind multe waruri.

Edited by Ryakk ZEW

@@Count LuNg ZEW, da-l drq de bac, trebe sa luam LS =)))))))))))) <<joke>>

Cei cu bac isi pot baga o inactivitate, ca nu mai mor 1 saptamana... :)

Da pana la urma, si cand ai bac, mare lucru intri de la 13-15, faci o pauza 2 ore, apoi inveti pana seara, ce este asa mare lucru?

Oricum nu mai poti invata acum pe ultima suta de metri. N-ai invatat tot anul, esti pierdut, degeaba "ingrasi porcu' in ajun".

Mi-a parut bine sa fac parte din acest gang.

Au fost momente foarte,foarte frumoase in Avispa Rifa,ma simt onorat ca am facut parte dintr-un gang asa puternic,si ca am ajutat cu chiu,cu vai la ridicarea lui.

Snr sper sa nu te superi pentru ultimele chestii facute de mine pe samp,mai exact injuraturiile.

Am facut acest lucru pentru ca nu mai am timp de waruri in perioada de vara,daca nu ma lasam iti zic eu ca nu faceam asa ceva =)).

Nu ma las definitiv,doar pe timp de vara,mai exact pana in toamna cand se schimba oraru' war-urilor.

Voi mai intra prin joc,pentru a face skill 5 la arms dealer.Si sa ma mai distrez din cand,in cand la un paintball.

Bafta Lung,Ryakk,RoberT.,Snr,Beyondown,Lion,Sky,Darius.xd,Beetee,Tretzzy aka Hanii,Alexander.Capone,

Skrill3x,Biz.,Sassori si Mr0ne.Bafta baietii,poate recuperatii LS-u si poate,poate ajungeti sa luati si ceva turfuri in LV.

Cateva momente petrecute in rifa.

@,Sper sa ne mai intalnim cand vei revenii dar poate totusi te mai gandesti ;).
Astazi nu a fost chiar bine dar avand in vedere distanta si numarul mare de membrii pe care il are GSB on nu putem avea pretentii la turfurile de langa HQ GSB , sa speram ca vom pastra cat mai mult din LS pe viitor.

Un mic suvenir doar din ce am filmat astazi pe la waruri.

@, Un Mare Noob estii, bft bro.

Ba poate diseara nu suntem 30-35 ca va scot pe toti absenti cu 3/3. Ori sunteti in mafie ca sa intrati 2 ore amarate ori va dati demisia ca sunt alti mai buni ca voi chill. Asa ca vedeti cum faceti diseara. Sal

Halex, stiu ca nu mai fac parte din Rifa, dar am secundele la toate warurile. 500 in LS si 900 in SF.

ON: Mi-a părut bine, Rifa. Sper să câștigați iar LS-ul în lipsa mea!