Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

O mafie se face in timp, nu peste noapte. Cu toate astea, noi incercam sa facem imposibilul. Odata cu venirea mea in mafie au fost demisi multi membri care doar isi bateau joc de munca altora si ne trageau in jos. O buna dovada ar fi topicu de demisii, ei nici macar nu aveau cont de forum. Vom lasa trecutul deoparte si ne vom concentra pe prezent. In momentul de fata toti membrii care din pumctu meu de vedere nu sunt capabili sa faca parte din mafia asta ne vor parasi cat de curand. In acest timp nu ne vom ocupa doar cu "curatenia generala" ci vom recruta membri cu experienta care sunt sigur ca vor aduce un mare plus mafiei.

Nu vreau sa zic mai multe, veti vedea pe parcurs.

Nu cred ca e momentul sa va certati care cum a demis, munca se vede din ambele parti, vedeti ca eu azi nu pot intra la war, adica Vineri, Sambata si Duminica nu pot deloc, Sedintele si tot ce vreti voi le organizati voi, cine nu asculta sau absenteaza ss/video/sau orice si eu ii dau FW.

Va puteati descurca si fara mine. Am avut si inca am probleme cu laptopul, se rezolva in noaptea asta. Oricum cu mine sau fara mine tot acelasi rezultat era la waruri. Eu fac o tactica, fac 30killuri pe war si 20 de membri scot -10. Mai sunt cativa care fac scoruri bune dar nu putem sa ii acoperim pe restu'.

In weekendul asta ne vor veni forte proaspete in mafie, stati linistiti. De luni o sa ne facem simtita prezenta in stil mare.

O mafie se face in timp, nu peste noapte. Cu toate astea, noi incercam sa facem imposibilul. Odata cu venirea mea in mafie au fost demisi multi membri care doar isi bateau joc de munca altora si ne trageau in jos. O buna dovada ar fi topicu de demisii, ei nici macar nu aveau cont de forum. Vom lasa trecutul deoparte si ne vom concentra pe prezent. In momentul de fata toti membrii care din pumctu meu de vedere nu sunt capabili sa faca parte din mafia asta ne vor parasi cat de curand. In acest timp nu ne vom ocupa doar cu "curatenia generala" ci vom recruta membri cu experienta care sunt sigur ca vor aduce un mare plus mafiei.

Nu vreau sa zic mai multe, veti vedea pe parcurs.

hai nu zau

Salut fratiorii, eu sunt noul vostru coleg sper sa face treaba buna impreuna.Te pwp Shakira!

Ii asteapta tata Ggh, stati calm, oricum.. Adevarul e ca acum is in forma, dar si forma asta trece, e nevoie de timp sa construiesti o mafie.

GGhrtTT @ B-Zone - Revenirea.

Edited by GGhrtTT Capone

Nu va mai plangeti coaie, ca oricum suntem doar cativa care mai fac + asa in rest numai - faceti, nu zice nimeni sa nu faci - 1 war 2 (ai avut o zi proasta, n-ai avut chef dar unii fac constant).Eu zic sa ii lasam sa ia SF acum sa se bucure de el putin si sa revenim cu forte noi chemati-va prietenii care stiti ca dau bine