Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Stai ca e Birdi sublider =] poate o sa-l promoveze iar Deea pe Hutwsay daca nu isi aduce sublider din afara, asta este la decizia ei dar daca-si aduce iar sublider inapt cum a fost copilu' ala de Capone mai bine ii ofera lu Hut iar sublider.

ma eu nu inteleg ceva, suntem in 25.10.2015 sau sunt eu nebuna? Aia din 69 au deja log facut ca in 23.10.2015 au cucerit SF =)), si suntem in 25.10.2015 azi, OMG, au castigat o lupta cu noi si practic au pierdut razboiul cu ELC ca au luat HQ inapoi, sa fiu eu :))))) deja se vad aia din 69 cu SF, cu codu nu te poti pune. Nu mai dati atacuri, daca dam atacuri pe HQ Rifa si tot asa nu mai ajungem nicaieri, stam doar cu HQ si atat, sa cucereasca tot si dupa le mai povestim cum sta treaba. Deci hai sa nu le stricam visele si sperantele celor din SF. Sa le urati gg celor din 69 ca au castigat SF in 23.10.2015 (Vineri) si in 24.10.2015 (Sambata) nu mai au SF, aia din ELC sunt magicieni, Sambata si-au luat HQ peste noapte. In fine, sa nu dati atac pentru luni, vedem ce fac ELC, sa vorbesc si cu ei sa le lase SF.

ma eu nu inteleg ceva, suntem in 25.10.2015 sau sunt eu nebuna? Aia din 69 au deja log facut ca in 23.10.2015 au cucerit SF =)), si suntem in 25.10.2015 azi, OMG, au castigat o lupta cu noi si practic au pierdut razboiul cu ELC ca au luat HQ inapoi, sa fiu eu :))))) deja se vad aia din 69 cu SF, cu codu nu te poti pune. Nu mai dati atacuri, daca dam atacuri pe HQ Rifa si tot asa nu mai ajungem nicaieri, stam doar cu HQ si atat, sa cucereasca tot si dupa le mai povestim cum sta treaba. Deci hai sa nu le stricam visele si sperantele celor din SF. Sa le urati gg celor din 69 ca au castigat SF in 23.10.2015 (Vineri) si in 24.10.2015 (Sambata) nu mai au SF, aia din ELC sunt magicieni, Sambata si-au luat HQ peste noapte. In fine, sa nu dati atac pentru luni, vedem ce fac ELC, sa vorbesc si cu ei sa le lase SF.

Bv ma i-ai dat afara, acum numai avem sublider deloc si inca cativa membrii in - GG

@@Deea Shakira, 69 pleaca spre Ls , nu cred ca se opresc doar la Sf .. Sau dus multi membri buni care intradevar faceau ceva .... Astept si eu sa vad schimbari , putina organizare , seriozitate ... Daca treaba ramane asa , ma refer la war fiecare pe treaba lui si fac -20 plec si eu ... Daca as avea lider as umple logurile de Fw :)) ...

@, magicieni? Stai linistit, vine Unit cu oameni de ai lui, cheama si GGhrTT, posibil sa vina Capone inapoi, rank 1, vedem dar nu prea cred, dar vor veni membrii vechi pe server care vor face ceva, nu -100. Acum vedem ce putem face, care cum vine, pana acum au intrat 4-5, HoBy, DiPer, Cattelo, PainTrain, peste 1-2 saptamani vor veni alti 2 de la unit, stati calmi, avem cat de cat echipa, Capone daca mai vine ar fi bine. Vom vedea, sa plece Team Beyond, unu din ei a fost banat, le lasam SF si daca se muta se muta daca nu ii mutam noi, dar asta in timp, asa zic si eu, sa le cedam SF, daca tot dam atac pe HQ-uri nu mai cuceresc astia SF, singurul care gandeste este Beyond cu echipa lui, in rest toti au impresia ca au cucerit SF, ei nu stiu ca au castigat o lupta si au pierdut razboiul (SF) in ultima zi din saptamana.

@, vedem.

Ma bucura faptu ca suntem urmariti de 69, in special de lider :))

Rank + 4, nu dati atacuri, o perioada ramanem asa, sa vorbeasca careva cu membrii din ELC sa nu atace si sa le lase HQ celor din 69, nu vreau sa ma pun sa le demonstrez celor din 69 ca nu vor lua SF, sa tot dau atac pe HQ sau sa primesc pe el, acum ca au venit membrii cat de cat si ca vor mai intra pana luni la war-uri.

Edited by Deea Shakira

Ușor măi băieți. Și ce dacă băieții au SF-ul? Bravo lor, au muncit pentru el, la fel trebuie să faceți si voi.

Hai să vă spun cum stau lucrurile.

O mafie nu poate lua un oraș sau mai multe turfuri dacă liderul/subliderul trebuie să urle pe tine din 5 in 5 minute că tu esti un specimen mai aparte și te decizi să-ți iei inima-n dinți și să dai năvală peste 20 de adversari crezând că printr-o minune ai să faci 2 kill-uri înainte să mori, nu.

Vouă trebuie să vă intre în instinct cum să jucați, unde să vă poziționați, cum să trageți, etc. Iar pentru ca să deveniți așa, e nevoie de un om care să pună piciorul în prag și să facă o schimbare și acela sunt eu. De luni va începe o schimbare în această facțiune, vor intra oameni noi și bineînțeles ne vom scăpa de anumiți membrii. In perioada următoare, vă atenționez să aveți mare grijă la ce faceți. Până acum a fost o destrăbălare totală în această facțiune, fiecare spune ce vrea, face ce vrea, nimeni nu-și respectă gradul, nimeni nu are un minim respect pentru cei cu grad mai mare .. Ei bine gata cu astea. Astea se sfârșesc de luni. Începând de luni cei care absentează de la war fără învoire vor fii sancționati cu FW din start fără alte vorbe. Învoirile vor fii acceptate doar dacă aveți o scuză foarte bună, și asta doar o data la 2 săptămâni. Avem nevoie de oameni activi, disciplinați, serioși, independenți și cu capul pe umeri, dacă nu vă puteți ridica la standardele acestea, vă rog să vă dați demisia. Seară plăcută tuturor :)

Edited by GGhrtTT