Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@ToToo,

@,

@@AIM RBV,

@,

@,

@@Hutwsay Zuz,

@,

Aici se vede interesu vostru pentru factiune, ati stat in factiune ori pentru rank, ori pentru faima..dar sa pune-ti mana sa munciti si sa ajuta-ti nu pune-ti nici unu. Toti ati vrea sa castigam war cand din 40, suntem 20-25, voi crede-ti ca asa merge? Incerca-ti si munciti,ascultati,jucati in echipa si o sa vede-ti ca o sa avem si rezultate dupa aceasta chestie. Dar nu,voi doar faima si respect, respectu si faima se castiga, nu o primeste nimeni gratis.

Cand am fost eu Avispa Rifa pe vremea lui oto,letzo,asqwe... eram pe 0 turfs,dar nu am lasat mafia la greu,chiar, ne-am ambitionat si ne-am unit fortele si asa am inceput sa cucerim SF si aproape tot LS,prin munca avem si roade.

Cine nu intelege aceste cuvinte...isi poate da demisia de pe acum, sunt si altii doritori care poate o sa intre si o sa incerce sa dea o mana de ajutor.

Si kuky, alti mai au si probleme in realitate, nu pot sta 24/24 pe sa:mp. Astazi asa sa ivit o problema..nu am putut sa fac nimic ca sa pot ajunge la waruri....asta e viata, nu iti poti face tu un viitor.

Asa ca va urez multa bafta,dar peste 1-2 saptamani sa nu aud vorbe ca va pare rau ca ati iesit din avispa. Multa bafta mai departe !

@, Abea astept sa vad aceasta revenire asa zisa a Avispei Rifa, care tot a dracu zice ca revine si se intampla ceva minunat. Ce sa mai cred ? Ai vrut sublider, l-ai primit, dar la prima data cand s-a atacat HQ-ul si un amarat de turf care ne-am chinuit sa-l luam, ce sa vezi... Tu nu vii la war.

Altceva nu am ce zice decat sa te salut pe tine si pe membrii tai care zici ca-i aduci fix din ELC. Pentru ca nu merita factiunea asta nici macar putin din munca mea pe care o ofer. Am fost dispus sa ofer mult, dar Deea a facut greseala de a alege pe altcineva sublider, nici macar nu i-am cerut, sa nu fiu MILOG. Pur si simplu i-am dat de inteles, dar ce sa faci daca nu intelege.

Nu am avut nici lider, nici macar un sublider in aceasta seara, m-am chinuit, eu, sa pastrez singurul turf pe care ne-am chinuit sa-l luam, si ce sa vezi. Pierdem, chiar in runda a7-a, pentru ca nu exista FVR. Nu vreau sa dau niste vorbe care apoi sa nu fie adevarate dar tot o sa le dau, deci, abea astept sa vad cum te chinui sa iei HQ. Ai zis ca dai FW-uri tu, ca faci evidente, unde sunt astea ?

Hai, te rog. Lasa amenintarile ca peste 1-2 saptamani faci tu, ce faci ? Il aduci pe oTo ? :)) Ma faci sa rad.

@@Muzzy, Mai precencutine...

Daca tu stai 24/24 la PC si nu ai o viata reala si probleme in viata reala, si ai doar 16-17 ani care stai pe bani lu ma-ta si tactu e problema ta.

Eu muncesc, sunt pe banii mei, in viata intervin probleme unde nu mai e ma-ta si tactu,unde tu trebuie sa mergi sa le rezolvi. Probleme din viata nu or sa faca pauza ca doar tu ai waruri pe HQ si trebuie sa merg la war..a aparut si daca nu o poti lasa pe maine, trebuie sa mergi sa o rezolvi,la orice ora intervine.Dar se pare ca mai mult de 16 -18 ani n-ai si nu o sa poti intelege pana nu o sa fi pe bani tai.

Va urez mult succes la toti, si nu am zis ca aduc pe nimeni din ELC, eu imi aduc membri din ELC dp 3 daca ai inteles asa bine. Cum am fost lider pe 3, am oameni mei asa ca...mult succes, du-te in ELC / 69 sau undeva unde ai turfuri si te poti lauda ca uite ce ai facut tu cu mafia aia pe cand colo n-ai facut nimic. Bafta !

@, Deja ma cert cu tine cand tu defapt nu intelegi nici macar ce am scris. Nu-mi zice mie te rog ca stau 24/24 cand eu dau log doar pentru wars, asa ca te rog lasa-ma. Astept sa vad ce faci tu cu gang-ul asta. Si te rog nu venii la mine cu predici gen, te duci unde sunt turfuri, am zis strict ca ma duc in ELC. Nu in 69, sa ridic ELC la standardele sale corecte. Si tot despre astea as vrea sa te uiti prietene pe unde am mai fost eu, ca nu m-am dus niciodata intr-o mafie pentru turfuri. M-am dus sa-mi ajut prietenii, si aici tot d-aia am venit. N-am venit sa ridic mafia, ca nu pot singur. Ce forte as putea sa-mi unesc eu cu tine daca tu nu vii la war, ca imi zici mie ca muncesti... Imi pare rau prietene, dar daca muncesti si ai o varsta necesara pentru munca, ar trebuii sa lasi jocul asta.

Am vazut eu ce este si pe RPG3, si daca prietenii tai de pe RPG3 au in cap #aim #norecoil #valoare #smecherie, cum au toti astia de se cred smecheri dar rateaza incarcatorul de deagle cand te pui in fata lor, o sa iei 5 orase cu Avispa, si cu Deea lider, si cu cine vrei. Noapte buna si bafta.

Inteleg daca cand se ridica si mafia asta ca are acus 6-7 luni de cand are Deea lider si nu au luat mai mult de 9-10 turufuri asta deja ii prostie curata ,Ne ridicam dar cand ,cand ma , ?? luni ne sparg ce-i din 69 pentru ca stiu sa se organizeze si au un lider capabil

@, ba frate, scuze ca ma bag, da nu te lega de nor, hut si precen, ca ei o fost in factiunea asta la greu si la bine, o trecut prin toate si toti, nu vreau sa iti reprosez nimic, dar faza e ca tu spui asta ca si cum pana acuma ei nu au ajutat factiunea cu nimic..faptul ca au ajuns pana aici e ceva, ca daca era altcineva dupa 2-3 saptamani de factiune era out..

Ma sa imi pun semnatura cu "In nici macar o vineri nu ma pot loga!" trebuie sa anunt in stanga dreapta? Maine dupa-masa raspund la Demisii. Hutwsay si altii daca aveati inca subliderul nu ati fi plecat, oricum maine pe voi va demit, prea va plangeti, apropo deala pentru sub, "daca tu asa crezi ca alti merita functia si nu noi.." sau cum ai zis, vorba lu legic, avem si o viata personala. Probleme, plecari in week, etc.

Edited by Deea Shakira

Cum am mai zis, stiu ce fac si n-am nevoie de sfaturi, demisia daca mi-am pus-o, am pus-o ca nu mai vreau sa stai aici si nu mai am de ce sa stau aici, doar ca mi-am facut 7-8 prieteni cu care vreau sa pastrez legatura, dar intr-o factiune nu sunt 7-8, sunt 40.

Daca va place sa va dati cu parerea, puteti sa va dati aici, ca mie nu-mi pasa, cum am zis, am stat si saptamani fara waruri si HQ, stiu foarte bine ca Deea nu poate sa intre vineri, m-am chinuit de multe ori sa coordonez vinerea cu Rbv, Ghost, Birdi. La rank 2 cand nu erau sublideri sau lider on eu coordonam, faceam tot ce puteam sa castigam si noi, pentru ca atunci imi pasa de factiunea asta, acum nu pot sa spun acelasi lucru. Au fost si sublideri care mi-au luat functia si au facut o treaba buna, am zis un rand mai sus numele sau. Am spus si in demisie, ti-am spus si in PM Deea, probabil si daca nu eram helper, nu acceptam functia de lider la aceasta factiune, deci daca eram sublider si nu ma mai simteam bine aici, tot asa reactionam. Acum sa trecem la 'prea va plangeti', normal ca ne plangem daca tu ne tii cu forta intr-o factiune in care nu ne place si din care vrem sa plecam, si cand am pus prima data demisia, am stiut ce fac, am stiut ca nu mai vreau in Avispa, si acum stiu acelasi lucru.

Atata timp cat tu m-ai retrogradat din functia de sublider si ai pus pe altcineva, normal ca n-am mai coordonat, din acea faza tu mi-ai aratat ce parere ai despe mine, eu intr-o factiune in care trebuie sa stau cu /togfam pentru ca astia se cearta si fac spam la orice ora nu stau, c-ati inteles sau nu, eu am incercat sa va explic in acest post, daca vreti sa va dati cu parerea despre acest post, puteti s-o faceti, eu n-o sa raspund, indiferent de ce spuneti.

Edited by Hutwsay Zuz

@, Nu am stat niciodata nicaieri pentru rank pretenas .. Peste tot am stat atata timp cat m-am simtit bine si imi placea atmosfera din acea factiune!! Daca treaba lua o intorsatura proasta plecam pur si simplu ... Nu poti spune ca las factiunea la greu.. Bafta!

@, Abea astept sa vad aceasta revenire asa zisa a Avispei Rifa, care tot a dracu zice ca revine si se intampla ceva minunat. Ce sa mai cred ? Ai vrut sublider, l-ai primit, dar la prima data cand s-a atacat HQ-ul si un amarat de turf care ne-am chinuit sa-l luam, ce sa vezi... Tu nu vii la war.

Altceva nu am ce zice decat sa te salut pe tine si pe membrii tai care zici ca-i aduci fix din ELC. Pentru ca nu merita factiunea asta nici macar putin din munca mea pe care o ofer. Am fost dispus sa ofer mult, dar Deea a facut greseala de a alege pe altcineva sublider, nici macar nu i-am cerut, sa nu fiu MILOG. Pur si simplu i-am dat de inteles, dar ce sa faci daca nu intelege.

Nu am avut nici lider, nici macar un sublider in aceasta seara, m-am chinuit, eu, sa pastrez singurul turf pe care ne-am chinuit sa-l luam, si ce sa vezi. Pierdem, chiar in runda a7-a, pentru ca nu exista FVR. Nu vreau sa dau niste vorbe care apoi sa nu fie adevarate dar tot o sa le dau, deci, abea astept sa vad cum te chinui sa iei HQ. Ai zis ca dai FW-uri tu, ca faci evidente, unde sunt astea ?

Hai, te rog. Lasa amenintarile ca peste 1-2 saptamani faci tu, ce faci ? Il aduci pe oTo ? :)) Ma faci sa rad.

Ce revenire vrei ma :))

Cum ba sa dai FWuri si amenzi pentru un war care vai de capu meu ce war . noi 18 si ei 34. Doamne fereste ba caa minte aveti . Deea asteptam demisia onorabila. Deja e prea de tot .

P.S. Sa numai zic ca ne-am facut de tot cacao de cateva saptamani incoace cu organizarea, activitatea liderului si a subliderului si multe altele.

Edited by LikEeE

@, welcome, cam liniste, sper ca se mentine putin pana nestrangem, daca aveti prieteni chematii. Mai dati [/ad] ca recrutam, la test vor trece doar cei care se descurca bine la arme, evident ca si teoreticul conteaza. Momentan nu dam atacuri, luam o pauza, dar asta nu inseamna ca intram si iesim, cine este inactiv pleaca. Nu va jucati, nu aveti raport sau cine stie ce, minim 2 ore pe zi si atat, chiar daca nu sunt war-uri.

Edited by Deea Shakira

bravo deea, felicitari pentru "treaba buna" pe care o faci. Inainte cand eram 35+ nu dadeai amenzi si sanctiuni si acum ca suntem nici 25 te gasesti sa dai amenzi si sanctiuni. Bravo ai o gandire frumoasa. Rugaminte. Demisia onorabil pentru ca, ca lider nu sti nimic.

Edited by LikEeE

@@LikEeE, cerere de demisie acceptata, treaba buna? Dai in urma si vezi ca tot timpul au fost acordate sanctiuni, sa nu vorbim de tine ca sunt zile in care nu intri si nu faci nimic, ma lipsesc de tine, nu ma intereseaza ca tu ai fi putut sa fi lider ELC, membrii ca tine mi-au stricat factiunea, membrii astia buni pe care i-am bagat au plecat din cauza voastra ca nu intrati la war, daca ati fi toti on la war nu ar conta nimic, doar sa ascultati si totul ar fi mers bine, pe unde mergi usor cu adresarea catre lider. Problema cu demisia de care tot spuneai, uite, ti-am rezolvat si problema asta, bafta mai departe. Du-te ELC sau 69 fa ce vrei, oricum vei fi inactiv si pe acolo. Daca vei devni activ pe acolo, bravo tie, pana atunci usor cu limbajul fata de lider. Cya

@@LikEeE, cerere de demisie acceptata, treaba buna? Dai in urma si vezi ca tot timpul au fost acordate sanctiuni, sa nu vorbim de tine ca sunt zile in care nu intri si nu faci nimic, ma lipsesc de tine, nu ma intereseaza ca tu ai fi putut sa fi lider ELC, membrii ca tine mi-au stricat factiunea, membrii astia buni pe care i-am bagat au plecat din cauza voastra ca nu intrati la war, daca ati fi toti on la war nu ar conta nimic, doar sa ascultati si totul ar fi mers bine, pe unde mergi usor cu adresarea catre lider. Problema cu demisia de care tot spuneai, uite, ti-am rezolvat si problema asta, bafta mai departe. Du-te ELC sau 69 fa ce vrei, oricum vei fi inactiv si pe acolo. Daca vei devni activ pe acolo, bravo tie, pana atunci usor cu limbajul fata de lider. Cya

=)))) . " membri ca tine mi-au stricat factiunea". membri ca mine au tinut factiunea in picioare, deciziile tale de a aduce sublideri precum Capone, ghhrt si alti au stricat factiunea. Si + postul te asteapta. Ma dai afara din factiune ca ce? Te-am injurat? M-am luat de tine?.