Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sper ca pana miercuri cel tarziu sa fie verde. Din pacate doar eu am prins attack pe 69. Vineri sper sa prindem si pe Southern si macar unu pe VDT. Vreau pana Marti cel tarziu sa fie castigat.

Răbdare fiule, timpul le rezolvă pe toate.

@, Cu ce motiv imi dai tu respins la invoire ? daca am avut problema care e treaba ta ? ce bataie de joc ? Bai baiatule,vezi ca incerci sa te impui si nu prea iti iese.Eu nu sunt prostii tai care te pupa-n cur.

@@PhaxSILENT, - M-ai adus intr-o mafie de inapti.

Toate cele zise,o sa fac in asa fel sa pierdem toate warurile in seara asta. Va pup grav.

@PhaxSILENT, Phax. Ia-ti "magicieni" si duceti-va. Chit ca nu mai intru in LS si iau doar SF, de cand ati venit voi mari "vedete" doar probleme faceti. Voi chiar asa importanti trebuie sa fiti intr-un joc ma? Chiar atat trebuie sa suferiti pentru acest joc? Voi nu vedeti ca va faceti de ras pe forum si dati dovada de multa prostie?.

Iesi frate, nu sta sa tragi mafia in jos. Deja ma disperi, tu cu mafioti tai. Uite ce figuri are pe el copilasu..

@, invata sa scrii te rog, inainte sa-mi vorbesti asa, agramatule.

Vom merge in LS oricum, stii si tu bine ca esti norocos. Norocos de ce? Pentru ca in ELC e un lider neserios si inactiv si in 69 Pier Mobs, s-a dat Wipe, ca de ''L-ul'' de 4 teritorii de la HQ nu treceai.

Pot spune ca cea mai mare realizare de a ta pana acum pe joc e ca m-ai adus pe mine respectiv pe membrii mei.

@PhaxSILENT, Iti zic o magie? Hai sa ti-o zic, mafia mergea bine si fara tine, ma crezi? Nu trebuie sa ma crezi, altceva?

Si acuma o intorci de la "zei" tai la gramatica. Da frate, eu traiesc de la 7 ani in Germania, de aproape 10 ani. Nu am facut o ora de limba Romana in viata mea, doar Germana. Dar nu are rost sa povestesc chestile astea aici.

@PhaxSILENT, Sunt alti rank 6 care nu au nici macar un turf, au reusit maxim 5. Eu macar am reusit sa iau orasu. Insa sti de ce am zis chestia asta? Pentru ca zei tai sunt "smecheri", in loc sa fim toti ok, sa nu ne certam, sa ne intelegem bine, sa fim o familie. Voi veniti cu cearta, apoi ca resping o inactivitate vine altu si injura de toti mortii si raniti, nu este ok. Cred ca intelegi ce zic.

Astazi intarzii la primul war pentru ca am pregatire de la 18:00 - 20:00, sper sa nu faceti spume ca nu vin..

Hai sa terminam cu certurile ca vreau sa ma joc linistit.

Va certati din niste nimicuri.

@, Bun, ti-a respins o invoire, dar noi am castigat 3/3 si nimeni nu ti-a zis nimic, tu de ce cauti cearta?

@@PhaxSILENT, Vreau mai mult, dar daca voi gasiti mereu motiv de cearta cu cine sa mai fac treaba?

@, Orice membru conteaza, au venit si aduc ceva in plus. Tu fiind sublider ar trebui sa ai alt comportament.

Lasati certurile astea si copilarismele ca nu ajungem nicaieri cu ele.

Zeom ai perfecta dreptate dar la ce este bun un membru care cauta cearta? Eu zic sa nu va mai certati de la nimic si sa discutati ca niste oameni rationali ce sunteti si sunt 100% convins ca lucrurile vor sta altfel intre noi. Si totusi, e mica distanta de la o gluma la cearta.